Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam kompa 8GB ramu, GeForce 560 i procka AMD x3 455. Moja płyta główna jest dosyć dobra lecz się grzeje oraz jest dość mała. Posiada jedynie dwa wejścia na Ramy i karta graficzna zasłania mi jedno wejście. Zostaje mi jedno wolne np. pod podpięcie karty sieciowej. Teraz pytanie do was. Jaka płyta główna nadaje się do kupienia na dzień dzisiejszy. Pomału będę składał drugi komputer dla brata. Chcę aby procesor na tej nowej płycie głównej był lepszy od tego co mam, lecz też z firmy AMD bo do Intela nie mam zaufania. Karta graficzna może być taka sama, ramy też. I żeby się nie grzała do wysokich temperatur.

Edit@: Wypadło mi z głowy. Proszę aby cena nie była zbyt dużo, z góry dzięki ; )

Opublikowano

To chcesz CPU+MOBO czy jak, bo nie rozumiem tego zdania:

Chcę aby procesor na tej nowej płycie głównej był lepszy od tego co mam

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Chcę samą płytę główną, ale żeby można podpiąć pod nią lepszego procka od tego co teraz mam. NP. z wejściem AM3+ teraz rozumiesz? ; ) mój bład.

Opublikowano

Rozumiem ;)

Nie wiem jaki masz budżet więc tu masz coś nie drogiego, a najlepszego w swojej cenie:

ga-970-ud3

Jeżeli masz pieniądze, to:

ga-990xa-ud5

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...