Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Epic Team, but must to win.

Kamko01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak premade bot wycarrować grę:) oddaliśmy im 2 barony, ponieważ jeb*ny Tryndamere (look build) nie umiał zesmite'ować. Musiał być win, ponieważ 666 zwycięstwo :)

rc8o0h.jpg

wobqx.jpg
Opublikowano

Kocham takie mecze gdzie carriuje gre, a reszta teamu gówno robi. Tak samo jak u Ciebie.

Pewnie tylko dzięki Tobie wygraliście, gratulacje 666 winu :D

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

@2up

Rankedy gram rzadko, ale jak już gram to też samemu trzeba carrować, bo nie ma kto ... Jak ja gram przeważnie z grupą kolegów, to mało jest tych którzy grają solidnie i wykorzystują każde błędy graczy po przeciwnej stronie :) ale mecz był dosyć trudny. A i mogę się pochwalić, że po GA zrobiłem LW, ale sprzedałem na Warmog'a, i miałem najwięcej HP w team'ie, więc pozdro :)

@up

Bo GA wykorzystane mi nie imponowało, a z LW nie dawało to tak rady, bo choć zawsze przerwałem Katarinie ult'a to i tak bylo trudno przeżyć, chociaż temu że nie mieliśmy prawdziwego tank'a. A 3,5k hp na ADC daje rade.

wobqx.jpg
Opublikowano

- Polaczkowy lol

- Chujowy angielski

- Chujowe itemy

- Bariera

- Normal

- Słaby poziom

- Polaczki w przeciwnym teamie

-165 punktów stylu. Propsuję.

Opublikowano

@up

Lol? Bariera w tym meczu uratowała mnie z 10 razy, jak dla mnie jest to OP item. Cleanse nie brałem bo po co, Heal underpower, Ignite useless na Vayne jak dla mnie więc pozdro.

Itemy? Pozdro widać,że nie wiesz co to jest nowa meta, jak ja widzę ludzi, z meczu na mecz, którzy stackują Doran Blad'y gdzie passyw jest unikalny to pozdro. Słaby poziom? To pokaż swojego ss'a.

Pozdro, poćwicz to dla Ciebie dzieciaku ...

wobqx.jpg
Opublikowano

dorany po nowym patchu sa useless, jedyne co stakuje sie to te 10 akt + 80 hp nic wiecej :s nowe itemki daja taka mete teraz ze masakra, slabe postacie teraz rozpier* system

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

- Polaczkowy lol

- Chujowy angielski

- Chujowe itemy

- Bariera

- Normal

- Słaby poziom

- Polaczki w przeciwnym teamie

-165 punktów stylu. Propsuję.

A co ma Polski lol do tego?

To nie ma różnicy w jakim kto ma języku lola...

Opublikowano

Doranów się nie stackuje dla pasywu

To po to żeby mieć suche 10ad i 80 hp? Nie dzięki są lepsze item'y, a bez lf nie pożyjesz na bot'cie teraz. Koleś ma problem, że ja wolę sobie pograć na polskim cliencie? Pozdro :)

Teraz zamiast doran'ów kupuje wampiryczny kostur, czasami można 2.

@up

a co ma piernik do wiatraka? Temat nie jest źle napisany.

wobqx.jpg
Opublikowano

@up

Totalnie o tym zapomniałem, wgl jakoś nie ulepszam butów, tylko na apc na obronne :) a tak to zapominam :(

wobqx.jpg
Opublikowano

Lol? Bariera w tym meczu uratowała mnie z 10 razy, jak dla mnie jest to OP item.

Summoner spell.

Itemy? Pozdro widać,że nie wiesz co to jest nowa meta

A ty widzę lubisz wracać do S1. Albo po prostu chujowy poziom.

jak ja widzę ludzi, z meczu na mecz, którzy stackują Doran Blad'y gdzie passyw jest unikalny to pozdro.

EHEWEUHEHEHE WHAT? Może poczytaj trochę artykułów na lol wiki albo poucz się o pasywach zanim zaczniesz pierdolić głupoty, lol. Pomijając to to doran's blade kupuje się głównie dla ad i hp.

Słaby poziom? To pokaż swojego ss'a.

Ach, standardowe pierdolenie w stylu "musisz się na czymś znać żeby to ocenić". Jakoś nie mam przyjemności ze wstawiania screenów ze swoich gier. Kogo to kurwa obchodzi.

Pozdro, poćwicz to dla Ciebie dzieciaku ...

Ohnoes, 16-latek z dupeczkami w sygnie i avatarze z nickiem Kamko01 właśnie nazwał mnie dzieciakiem. Brb, idę po hłustieczki.

Próbuj dalej. Kthxbai.

A co ma Polski lol do tego?

To nie ma różnicy w jakim kto ma języku lola...

Punkty stylu.

Opublikowano

Summoner spell.

A ty widzę lubisz wracać do S1. Albo po prostu chujowy poziom.

EHEWEUHEHEHE WHAT? Może poczytaj trochę artykułów na lol wiki albo poucz się o pasywach zanim zaczniesz pierdolić głupoty, lol. Pomijając to to doran's blade kupuje się głównie dla ad i hp.

Ach, standardowe pierdolenie w stylu "musisz się na czymś znać żeby to ocenić". Jakoś nie mam przyjemności ze wstawiania screenów ze swoich gier. Kogo to kurwa obchodzi.

Ohnoes, 16-latek z dupeczkami w sygnie i avatarze z nickiem Kamko01 właśnie nazwał mnie dzieciakiem. Brb, idę po hłustieczki.

Próbuj dalej. Kthxbai.

Punkty stylu.

Koleś ma racje hahaha

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Co z tego że normal więcej takich graczy ... bo nie kiedy musze latać z topa na każdą linie jak popier.. żeby ratować sytuacje :> ja wczoraj rankeda rivenką wygrałem można powiedzieć że we 2 wygraliśmy ;x bo mid nawet ogarniał i się posłuchali że mają poczekać na mnie po jakimś czasie :D do nie których nie dociera. leci +

666 ^^

edit: a co do bariery to niby źle a jednak ratuje dupe.. i można nawet double kill zdobyć dzięki niej czyli z deda zrobić kille :).

Co do języku lola też mnie to nie rusza i ludzie którzy się czepiają tego są idiotami to co jeżeli ktoś zna Angielski a ma PL lola bo wybrał na początku tak i nie chce mu się zmieniać na English a dobrze gra to i tak jest noobem ? sorki że bez przecinków itd... postaram się nie zapominać od teraz ;x.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Warmog jest op dlatego każdy powinien go składać nawet na supporcie :D Tons of hp :D

Gj 666 win :D

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...