Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PalladiumPro.cs

Koralek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam problem z Taskiem PalladiumPro.cs w Qbocie mianowicie: Ubiją bota na pall i chce lecieć na 5-3 ale gdy wskakuje na 5-2 wgl nie leci... nacisne na mini mapie (na Qbocie) tam gdzie ma leciec i nie leci;/ Chcialbym spytac czy wy tez macie taki problem? A jesli macie jakiś lepszy task ktory po ubiciu wraca na mape 5-3 to bardzo prosilbym o podanie go tutaj.

Jeszcze mam jedno pytanie: Czy Qbot dobrze robi wrota Zeta(mam kbota ale no gg) . Czy bije najpierw alienki a pozniej Devouera czy Ubije troche alienkow a potem zaczyna bić Devouera ktory ma nadal stabliną oslone.>? Jeśli macie dobry task na zete/espilona to prosilbym o jego podanie tutaj;) Daje like:)

Opublikowano

To po co grasz na tym tasku? Założe się że masz jeden hangar i dlatego Ci tak ten bot buguje bo chce zmienić hangar na drugi ale nie może bo go nie ma... Zrób swój task zaznacz palladium i sell paladium mape 5-3 i żeby się bronił, zmieniał konfy.

Opublikowano

@UP Ten task jest jakiś dziwny;/ Z 5-3 chce on lecieć do portalu na 4-4 i PET nie dziala;d

Przecież ten task co ci dałem to task do zety lol ;o

Opublikowano

Przecież ten task co ci dałem to task do zety lol ;o

Nie działa ten link do download . Jak możesz to zrób mi taska na zete używanie kamikadze 3 agis hp boja i ta druga moc Bije z zielonki + Grube rakiety bez eco . Za takiego taska dam ci 5 like ;) . Wyślij mi go na prywatną wiadomość .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Nie działa ten link do download . Jak możesz to zrób mi taska na zete używanie kamikadze 3 agis hp boja i ta druga moc Bije z zielonki + Grube rakiety bez eco . Za takiego taska dam ci 5 like ;) . Wyślij mi go na prywatną wiadomość .

Nie wyślę ci go na prywatną wiadomość tylko do odpowiedniego działu (za 10minut), to po pierwsze.

Jakie grube rakiety? Potrafisz określić ich nazwę ?? To po drugie.

A po trzecie.. co Ci nie działa w linku do downloadu ?

mejdo6.jpg

Opublikowano

To po co grasz na tym tasku? Założe się że masz jeden hangar i dlatego Ci tak ten bot buguje bo chce zmienić hangar na drugi ale nie może bo go nie ma... Zrób swój task zaznacz palladium i sell paladium mape 5-3 i żeby się bronił, zmieniał konfy.

Oj mam 3 hale... w hangarze

1# Pewnie chodzi o to, że wylogowuje się aby zmienić hangar a jest jakiś błąd i to nie działa ;c

2# Dobrze robi ale na końcowej fali nie widzi uberów i trzeba ręcznie..

Task..

Download: http://rghost.net/42597010

Skan: https://www.virustot...sis/1356778824/

A ten task bedzie widział ubery?

Opublikowano

A ja mam 3 hale i też nie chce zmieniać -.-

W tej wersji bota jest coś zepsute ze zmianą hali.

Opublikowano

Oj mam 3 hale... w hangarze

A ten task bedzie widział ubery?

To nie zależy od tasku, więc nie będzie widział.

Opublikowano

pewnie zatrzymuje się na tych kamieniach. Spróbuj go ręcznie nakierować

nie, nie zatrzymuje sie na "kamieniach" po prostu PBDO nie radzi sobie ze zmianą hangaru.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Nie, po prostu trzeba być jełopem żeby nie poradzić sobie z konfiguracją taska

Nie wiem czy Koralek123 jest jełopem czy nie. A jeżeli chodzi o mnie to Bocik właśnie teraz śmiga na Palladium i wymienia na energie :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

A może ja jestem ciemny? Nie jestem takim komputerowcem jak niektorzy z was^^ Kazdy z nas jest inny , ja wole zeby bot mi latal i przejsc sie z kolegami na dworze a nie siedziec przed monitorem jak grubasy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...