Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Efektowne zarabianie, dobry exp w metinie.

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym poradniku napiszę kilka sposobów na zarobek w metinie oraz gdzie expić na poszczególnym levelu.

EXPIENIE:

1-5Lv. = Psy, Wilki

5-10Lv. = Wilki, Dziki

10-15Lv. = Niedzwiedzie,Tygrysy,Wilki

15-18Lv. = Zaprzysiezone/Biale tygrysy

18-30Lv. = Dzikusy

30-48Lv. = BO

48-55Lv. = Loch Pająków V1

55-75Lv. = Loch Pająków V2

75-84Lv. = Siódme piętro DT

84-99Lv. = Atlantyda

DROPIENIE:

Sposob 1

Potrzeba nam bedzie: 30lv, dobry komputer, cierpliwosc

Co robimy: Robimy postacie, dodajemy je do pt i idziemy do m2 na dzikusy. wbijamy postacią 30lv otwieramy skrzynie ucznia i mamy pełno zmianek, dodań, bodzi (Ja chodze po 5 postaci + postac do expienia, i co 2 dni expie tak wszystkie do 30lv i co 2 dni mam 25 bodzi, 15 zmianek, 15 dodan a wiec polecam po 5 postaci)

Sposob 2

Potrzeba nam bedzie: Eq na 61/65/70 + 5/6

Co robimy: Choodzimy kilkoma postaciami na dt i te eq ktore dropi w grocie ( + 5/6 ) ulepszamy na + 9 w dt, nie raz ulepszy nie raz nie ale bardzo dobry zarobek jest z tego (kiedys jak nie bylo skrzyn ucznia nie raz wkuwalem dziennie 2 zbroje na + 9 )

To na tyle, jest sposob na male levele i na duze, nie polecam chodzic na metki poniewaz pelno osob sie tlucze i raz na godzine zabiejesz metka.

Poradnik w 100% napisany przeze mnie i nie pozwalam kopiować na inne fora

Opublikowano
48-55Lv. = Loch Pająków V1
Nie bawcie się w jakieś V1, Ezoty itp. Tam szczerze mowiac gowno leci.

Czemu przeczysz sam sobie :D?

Opublikowano

7 pietro dt to mnie rozwalilo :D

co to atlantyda?

Grota Wygnańców potocznie zwana av1 w przypadku pierwszego poziomu i av2 w przypadku drugiego.

veou4z.jpg

Opublikowano

Według mnie w 1 sposobie powinno znaleźć się to iż zmianki i dodania są do broni i zbroi do 40lvl oraz że na 1 postaci dostajemy je po 3. Ktoś mógłby pomyśleć, że to normalne dodania i zmianki.

2nsj.jpg

Opublikowano

To ja was zdziwię że na pierwszej postaci w metku, wojem body 54 lvl już expiłem w V2 mając kiepski eq i będąc jeszcze mocno zielonym i exp mi leciał zdecydowanie lepiej z tych 2 grupek szponów na krzyż niż w tym badziewnym V1 gdzie jak dla mnie można sobie co najwyżej dropki podexpiać....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Słaby poradnik, mało rozbudowany.

Dużo mu brakuje.

A tak odnośnie expa - GDZIE JEST PUSTYNIA !?

Jak dla mnie to podstawowe miejsce do expa w przedziale levelowym 25-33, potem BO.

Opublikowano

Takich poradników było mnóstwo. Wystarczyło poszukać.

Ogólnie nie jest zły.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano

Oprócz Mentala i Wp na 55 lv nie poexpisz w v2 :) Polecem expić do 61 w v1 bo dość ładnie nawet na czerwonych/szponach leci.

Bodziak 35, aura i berek m4, po 1 grupce w v1, eq 7/8/9, fms śr 32 i bm 54 po 3 grupki eq 8/9, ochronka m7, sr 32 - jestem wybrańcem ?

Opublikowano

ja na 43 daggerem już w v2 expiłem ;p (oczywiście na poli ;p ) a tera już biję z buta i strasznie wolno leci exp już to jak będzie na 74 ale za poradnik like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...