Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wydajecie pieniędzy na fajerwerki?

Evo-tores

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym roku idę do koleżanki na sylwa, więc nie kupuję petard.

Co roku kupowałem jakiś zestaw z rakietkami, paczkę lub dwie jakiś w kurwę dużych i dużo paczek małych, żeby mieć na cały rok (100-200zł).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

a co roku kupywałem do 25 zł :D ale w tym roku jebutam nie kupuje... kasy mi szkoda zawsze na mnie liczyła ekipa wprawdzie ktoś jeszcze kupił ale zawsze z koelgo byliśmyw plecy. ;D

Opublikowano

Nic.

Inni kupią, wydadzą kasę, odpalą i będą patrzeć jak ich kasa będzie lecieć w powietrze, a ja będę się delektował tym pięknym widokiem i popijając szampana.

;=)

Opublikowano

Nie kupuję. Wystarczy, że mój chłopak i jego brat wystrzeliwują kasę w powietrze. :P Mi mojej szkoda na coś tak ulotnego. A poza tym i tak wielu sobie tej przyjemności nie odpuszcza i co roku jest na co patrzeć. :P

Opublikowano

Po co wydawać kasę na coś, co zniknie po paru sekundach? Wolę kupić sobie za to ciuchy.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zestaw taki za mniej więcej 30zł.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Już kupilem za 60zl, ale w sylwestra jak bede w stanie o 12 odpalac fajerwerki to bedzie dobrze xD

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

0 zł :D za to kupuje się alkohol a fajerwerki i tak zobaczysz bo sąsiedzi popuszczają :D nie każdy lubi pieniądze puszczać w powietrze :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Tak BTW, to ci jarający się tymi rzeczami pewnie nie mają żadnego zwierzęcia domowego. Jakbyście zobaczyli jak np. psy boją się tych rzeczy to może odechciałoby wam się zabaw...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

czemu wydaje mi się, że większość z osób które piszą że wydają 0 zł na fajerwerki, piszą tak, bo rodzice sponsorują? ;)

Tak, ja także wydaje 0 na takie zabawy. Co mi po tym, skoro odpale i po kilku sekundach już tego niema, a kasa wydana w błoto...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Co roku kupowałem jakąś baterie za około 50zł, ale w tym roku zdecydowałem, że się ograniczę i nic nie kupię bo kryzys jest :D

Jedynie znajdę jakieś hukowe z tamtego roku i się pobawię.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

czemu wydaje mi się, że większość z osób które piszą że wydają 0 zł na fajerwerki, piszą tak, bo rodzice sponsorują? ;)

Tak, ja także wydaje 0 na takie zabawy. Co mi po tym, skoro odpale i po kilku sekundach już tego niema, a kasa wydana w błoto...

wydaje ci się :) u mnie po prostu nie jest kupowane bo zawsze trochę szkoda było, jak się miało te 10-12 lat to oczywiście bo każdy chciał troche postrzelać :) no ale człowiek się starzeje :)

Tak BTW, to ci jarający się tymi rzeczami pewnie nie mają żadnego zwierzęcia domowego. Jakbyście zobaczyli jak np. psy boją się tych rzeczy to może odechciałoby wam się zabaw...

Prawda, psy bardzo reagują - wiem,bo słyszałem,że jedna osoba odpaliła taką zwykłą odpustową małą petardę to pies doznał takiego szoku,że przeskoczył przez ogrodzenie i uciekł

w pola, do tej pory nie wrócił

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...