Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Gift Code

master137955

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno zakupiłem minecraft gift code a dokładniej wygrałem na konkursie YouTube tylko ten Gift Code nie działał Gadałem z gościem i mam do was pytanie czy można zrobić nowy gift code czy zwrot on był kupowany na minecraft.net

Opublikowano

Nie da się zwrócić! Pewnie ten gość na YT to oszust...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kupił Gift-Coda za 30 dychy albo mniej i wciśnął kit, że jest on oryginalny ;x Nic z tym nie zrobisz :C

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wystarczy kilka randomowych liczb i tyle. Gift Code będzie uznawany za wykorzystany lub nieprawidłowy.

Na co wy się dacie nabierać.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

To nie ściema on mi go dał tylko pisało że wykorzystany lub nieprawidłowy jak mogę to załatwić np: z minecraft.net

Jesteś taki naiwny czy udajesz? On pewnie kupił ten gif code i go wykorzystał a później konkurs zrobił i ci go wcisnął...

1470jk.jpg
Opublikowano

Spam mu pod filmikami :) Albo zrobi nowy kanał, albo straci chęci, albo da Ci tego GiftCode :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Są tak zwane generatory Giftcodów. Generujesz kod, aktywujesz go, działa, po 10 minutach max tygodniu ci go banują i znów masz non premium. Dużo ludzi na allegro tak robi. Wystarczy do nich potem napisać i ci dają oryginalny (żeby nie mieć problemów z prawem)

Opublikowano

Allegro to nie jest w 100% oszustwo :) Ja kupiłam gif code za 19.90 zł (tak, na serio) i mi przyslal gif e-mailem i mi do dzis dziala ;) 1,5 roku..

1470jk.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam nie dawno zakupiłem minecraft gift code a dokładniej wygrałem na konkursie YouTube tylko ten Gift Code nie działał Gadałem z gościem i mam do was pytanie czy można zrobić nowy gift code czy zwrot on był kupowany na minecraft.net

Opublikowano

Allegro to nie jest w 100% oszustwo :) Ja kupiłam gif code za 19.90 zł (tak, na serio) i mi przyslal gif e-mailem i mi do dzis dziala ;) 1,5 roku..

na allegro, ale na pewno był to gift code a nie konto? Jeśli to drugie to prędzej czy później stracisz :>

Opublikowano

A wygrajgry.pl? Wygrałem, ale pisze multikonto,chociaż takowych nie robiłem. A za sms'y na punkty dało by sie 2 sms na fundsy wysłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...