Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ignorowani userzy

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Można zrobić tak, że jak się kogoś ignoruje na forumku to nie widać statusów tej osoby, nic kompletnie nic?

Obecnie mam tak:

VxdcZ.png

Problem w tym, że widze jego statusy, komentarze w statusach itp. A nie chce widzieć kompletnie nic. Da rade?

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To byłoby dobre. Ja sam aktualnie nie mam ignorowanych, ale jakbym miał, to by się przydało.

Jestem za tym, żeby to wprowadzono :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja bym jeszcze proponował aby ta dana osoba nie mogła wejść na profil ;D

Też dobre, ani napisać nam komentarzu. Coś jak na facebooku. Jak kogoś ignorujesz to nie widzisz jej lajków, statusów komentarzy nawet u znajomych - to jest dobre.

Opublikowano

Z jednej strony dobra rzecz i przydatna, na pewno zmniejszająca nerwy, ale z drugiej strony bardzo niedopracowana. Przykładowo -user wkurzyłby się na moderatora/globala, czy kogokolwiek z administracji i taką osobę dodał do swojej "czarnej listy".

Nie widział by od niego postów, wiadomości, a nieraz jest to konieczne.

Chyba, żeby ustawić taką możliwość tylko poszczególnym grupą/rangą.

Opublikowano

Poza tym, że Syrians nie pisze statusów to spoko, ale jestem na nie, bo to ty napisałaś.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wy to na serio macie problemy...

Jezu, nie umiecie ignorować w sposób normalny tylko opcja - ignoruj musi wkroczyć? ...

Dlatego też, mnie irytuje potem dalsze zachowanie. Moderator ma świecić przykładem, a nie potem w takie zbędne bajery wchodzić i potem dojdzie do czegoś takiego, że skargi będą, bo "unikasz" tej osoby, która w sumie może mieć problem z czymś tam...

Dlatego też, według mnie nie nadajesz się na mentora :). Kiedy ta Wasza akcja z Syriansem była? A nadal żyjecie tym -.-.....

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Z jednej strony dobra rzecz i przydatna, na pewno zmniejszająca nerwy, ale z drugiej strony bardzo niedopracowana. Przykładowo -user wkurzyłby się na moderatora/globala, czy kogokolwiek z administracji i taką osobę dodał do swojej "czarnej listy".

Ale jak on napisze posta to wyświetla się taka belka że napisał, ale post jest przed nami ukryty ;-)

Poza tym, że Syrians nie pisze statusów to spoko, ale jestem na nie, bo to ty napisałaś.

Ale komentarzy dużo.

@Aceboy:

ale słuchaj, po to chyba to opcja jest? Przesadzasz trochę. To że mam moderatora to nie mogę jej użyć, bo co? Zabronisz mi? No way.

Opublikowano

@Wredna

Ale gdyby tak zablokować możliwość zablokowania np Administratora forum i Globala ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ignorowanie powinno być całkowite. Jeśli wyklucz się opcję ignorowania globalów/administratorów, to jestem na tak.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja jestem na NIE

Bo będą warny

Ten ignorowany napisze post a ty nie będziesz go widział i dostaniesz warna za spam

NIE

Opublikowano

@TheePRO

A ty kurva czytać potrafisz ?

@Wredna

Ale gdyby tak zablokować możliwość zablokowania np Administratora forum i Globala ?

I ewentualnie moderatora

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ale wy macie problemy, zbanujcie obu i po problemie :) Opcja się nie przyda tak naprawdę, w 100% popieram Fredkę :)

Opublikowano

Nie, ktoś może napisać post z radą jak coś zrobić, nie będziesz go widział i napiszesz podobny, a potem warn. Wyklucza to. ;x

Opublikowano

Dokładnie nie chcesz nie czytaj ale coś mu zrobiłeś że Cie nie lubi.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

pjqt.jpg

Opcja musi powstać bo już nie moge patrzeć na ich wypociny w statusach.

xD

Jestem na TAK ale doczekam się tego jak i opcji raportuj :P

ej plis nie rubcie mi tego

rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...