Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ładowanie Gry

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ,że ładuje mi się długo gra [ przywoływanie ] i jak już wszystkim się załaduje do 100% to dopiero wchodzi mi do gry jak już jest 1minuta gry i mam na początku wielkiego laga ... wszyscy się już ustawiają na linii a ja jeszcze nie ... potem jest wszystko okey 20-30fps . Wszystko mam ustawione na niskie i fps stabilne .

mam ps3 więc komputer nie mam taki rewelacja :

RAM : 1GB

Procek : 2.2Ghz nw dokładnie bo teraz jestem na laptopie

Karta ATI: o mocy 256MB.

Internet raczej dobry bo na słabszym laptopie mam tylko ,że tamten laptop ma 2GB ale karte ma słabszą działa dobrze nic nie laguje od razu wchodzi do gry ... tylko ,że tam max 15fps ... !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Dobra ile będzie kosztować 1GB RAM albo 2GB RAM kupie sobie ! Na razie zainstalowałem taki inny luncher nw co to jest było w tym tutku jak zwiększyć fps i jest okej jak na razie . !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Lepiej zbieraj na nowego kompa niż dokupywać sam RAM. Chyba, że chcesz grać na 20 fps jak nic się nie dzieje.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Z tym kompem nawet metin się będzie ciął, przy jakiś większych zdarzeniach. Nawet kupienie ramu nic nie da, a jak już to granice 50zł.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kupiłem 2GB ram mam 3GB RAM . szybko od kolegi , śmiga mam 80-90FPS . ;) do zamknięcia

80-90 fps z takiego kompa ?? Chyba śmieszny jesteś sam ram ci aż tak nie podniesie z 20fps na 80fps więc nie ściemniaj. Lepiej kup nowego kompa (składaka) i znacznie poprawi ci się lol.

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...