Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Amunicja

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cpu amunicyjnego a tu rano patrze i 0 LCB10. W noc qbot robil mi zete i mam reszty ammo po 200k, a LCB za hu** nie da sie kupic nawet przez cpu. Czy BP znow wprowadzil jakiej ograniczenia?

Opublikowano

Teraz jak skład z amunicją jest pełny to cpu nie kupi.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Teraz jak skład z amunicją jest pełny to cpu nie kupi.

Gówno wiesz i w dupie byłeś , cały mój klan ma 1kk amunicji i jak także i mi normalnie kupuje.

Mam cpu amunicyjnego a tu rano patrze i 0 LCB10. W noc qbot robil mi zete i mam reszty ammo po 200k, a LCB za hu** nie da sie kupic nawet przez cpu. Czy BP znow wprowadzil jakiej ograniczenia?

Co najwyżej z rok temu wprowadzili że z boxów jak jest full ammo nie leci ammo , ale kupować normalnie sie da. Ustawione masz restock ammo w pb/q ? tzn w tasku

Opublikowano

Gówno wiesz i w dupie byłeś , cały mój klan ma 1kk amunicji i jak także i mi normalnie kupuje.

Co najwyżej z rok temu wprowadzili że z boxów jak jest full ammo nie leci ammo , ale kupować normalnie sie da. Ustawione masz restock ammo w pb/q ? tzn w tasku

Nawiasem mówiąc:

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało naprawione działanie CPU odpowiedzialnego za auto zakup danego typu amunicji, które pozwalało graczom zakupywać na mapie więcej amunicji niż wynosiła pojemność jej składu.

Od teraz nie będzie to już możliwe, a automatyczne zakupienie jednostek amunicji danego typu za pomocą CPU będzie możliwe tylko w przypadku, gdy będzie wolne miejsce w składzie amunicji.

Aktualne informacje znajdziecie tu

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Więc jeśli u Ciebie działa to masz szczęście...

@ W takim razie pomyliłem się

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Nawiasem mówiąc:

Ufff , to sorki. Mi jeszcze to normalnie działa.

Opublikowano

Nawiasem mówiąc:

A potem po wielu skargach przywrócili pierwotny stan.

Po co się sprzeczasz ?

Official info:

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Dziękujemy za uwagi, opinie i obawy dotyczące poprawki w działaniu CPU służącego do automatycznego zakupu amunicji oraz rakiet.

W związku z faktem, iż błąd ten istniał od długiego czasu, a gracze korzystali z niego nie będąc świadomymi, że jest to nieprawidłowe działanie gry, zdecydowaliśmy się przywrócić poprzedni sposób funkcjonowania w/w dodatków.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz nieporozumienia, które wynikły w związku z dzisiejszą aktualizacją.

pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit.

Opublikowano

Nawiasem mówiąc:

@ W takim razie pomyliłem się

Znów to wprowadzili ? Już kiedyś to dali i kilka h później usunęli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...