Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mateusek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie- czy opłaca się puszać bota na PC~.

Bo mam zamiar, ustawiać kilka- nascie razy bota na nocke ( 10-11 h )

I mam pytanie ile zezre prądu, ponieważ.

I tak już leci po 550 zł około, nie chce zeby szło więcej także, moje pytanie.

Jeżeli bot bd chodził offne Monitor.

To ile powinno wziąść około kasy za 10-11 dni puszczania.

Dam 2 lajki.

#Hejterów nie potrzebuje;c

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Nw czy to dobry komp, kilka lat temu kupiony( moim zdaniem chujowy)

Nie znam się na tym to tak:

Procesor: ADM Athlon ( tm) 64x2 Dual Core

Processor: 4600+ 240 GHz

Typ: 64- bitowy system operacyjny.

To dobry? chyba nie;d

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Już polecam kupić vps na exone w promocji , zapłacisz mniej i dodatkowo przez 24/h a nie tylko nocki.

Samemu nie opłaca się robić 24/h ew. nocek , bo pozniej jak powiedzmy mieszkasz z rodzicami to sie w zyciu za ten prąd nieodrobią. Jeszcze hałas kompa itd

Opublikowano

Wiesz jaki masz zasilacz?

Mój komputer to:

3,40 GhZ i5 quad core procesor, 8GB RAMu, 2 gigowa karta graficzna, więc ciągnie sporo prądu. :P

Ale twój nie powinien ciągnać aż tak dużo, pomyśl nad kupnem VPSa bo się opłaca, ja myśle o zrzutce ze znajomymi. :)

Opublikowano

Te wasze 500 czy tam 600 to jest dla maksymalnego obciążenia. A żeby obliczyć to weź po prostu średnią wartość pomnóż przez liczbę godzin i potem masz stawkę ile za prąd płacisz. Tylko nie zapomnij o jednostkach odpowiednich bo cenę masz dla kilowatogodziny czyli 1000 wat na godzinę.

Opublikowano

Hmm a dało by sie zainstalowac bota na lapku?, wtedy np mozemy odłączyc lapka od prądu gdy jest naładowany na noc i całkiem inaczej wyjdzie chyba?

Opublikowano
Te wasze 500 czy tam 600 to jest dla maksymalnego obciążenia. A żeby obliczyć to weź po prostu średnią wartość pomnóż przez liczbę godzin i potem masz stawkę ile za prąd płacisz. Tylko nie zapomnij o jednostkach odpowiednich bo cenę masz dla kilowatogodziny czyli 1000 wat na godzinę.

Oblicz dam ci lajki 2-

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Jak masz możliwość to kup VPSa.

To koszt tylko 38zł miesięcznie więc nie aż tak dużo.

Opublikowano

XDDD 1 pyta ile prądu zżera komputer, nie podając co ma w środku(zasilacz itp) a drugi pisze ze 38 zł za VPS lepiej kupic XDDD

u mnie komputer chodzi 24/7(ciągle coś sie pobiera, chodzą boty, gry), miesięcznie za niego idzie 51 zł, o kilka zł drożej niż ten wasz VPS, a do tego doliczcie i tak że z pc korzystacie ciągle xD troche beka

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...