Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cod4 Ping.

Adrenaline..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem z pingiem kiedys jak mialem neostrade 1mb to moj ping bym 51-57 cos takiego gdy zmienilem neta na radiowke teraz mam od 2 mb do 10mb i ping mam caly czas ponad 100 i tu moje pytanie czy da sie go jakos zmniejszyc?? gram na takim samych ustawieniech jak zawsze

Opublikowano

Witam mam maly problem z pingiem kiedys jak mialem neostrade 1mb to moj ping bym 51-57 cos takiego gdy zmienilem neta na radiowke teraz mam od 2 mb do 10mb i ping mam caly czas ponad 100 i tu moje pytanie czy da sie go jakos zmniejszyc?? gram na takim samych ustawieniech jak zawsze

Ping 50-150 nie ma różnicy, bo nie masz lagów. Przynajmniej ja. Dopiero powyżej 200 są odczuwalne. Przed uruchomieniem gry powyłączaj GG, Skype i wszystko co ssie neta. Ping powinien się obniżyć .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja jak widzę ludzi 110 ping+ to już jest problem z zabiciem ich.. Z snajperki jak strzelałem w jednego to w bok w puste pole strzelałem i trafiłem ._. (On miał ten ping ; P ) A radiówka to zawsze jest większy ping, jak miałem internet z Orange (przypał :D) to ping 200+ a szybkość internetu 5 mb niby..

Opublikowano

Polecam ci config. Może znacznie zmniejszyć ping i lagi oraz dodatkowo zwiększyć fps. Tak czy siak na pewno coś pomoże.

Opublikowano

kolego, nic Ci to nie pomoże ze zmienisz cfg lub cos w tym stylu.. sam napisałeś "radiowka" jest to największe gowno jakie wyszło, to Ci nic nie zmieni ze masz 2mb skoro parę osób korzysta z tego samego internetu i obciąża Ci internet.. i lagi odczuwalne są już 120 w zwyz :P

jedyne co Ci zostało to zmienić internet, albo grać w nocy :)

Opublikowano

hmm ja tez mialem taki problem a mam dobrego neta tylko diwne ze mogle m wchodzic na serwery z pingiem 100 a jak zmienialem profil to na kazdy ;p wedlug mnie mialem problem z configiem a do wypowiedzi to sproboj pobawic z configiem lub wpisz komende na obnizanie pingu ;D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

hmm ja tez mialem taki problem a mam dobrego neta tylko diwne ze mogle m wchodzic na serwery z pingiem 100 a jak zmienialem profil to na kazdy ;p wedlug mnie mialem problem z configiem a do wypowiedzi to sproboj pobawic z configiem lub wpisz komende na obnizanie pingu ;D

/snaps 40

/cl_maxpackets 100

/rate 25000

To są główne komendy odp. za ping.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@up Janusz, wiem o Tym, ale Komendami za dużo nie zdziałasz, trzeba mieć dobre łącze internetowe a nie tak gdzie Ci ktoś "kradnie" bo używaja tego samego internetu..

Opublikowano

Noo ta ale minimalnie pomaga. Też mam radiowke niestety mieszkam w malej miejscowosci nie ma swiadłowodów i tylko mam radiówkę .. mysle nad cyfrowym polsatem internetem te lte lub ogólnie cos z tego tylko nie wiem jak działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...