Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2k - mod 1.0

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm, ciekawy hack, spróbuje sprawdzić czy działa na polaku, Jak działą to +

Edit: Świetny hack, dziala na Polaku , brakuje tu tylko waithacka z Konia, bo wh dziala tylko z ręki ale + leci :]

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A ja mam problem bo jak włączam by bił to on wali tylko przed siebie nie uderza spota tylko bije przed siebie .

Jak będzie botrzebne to dodam filmik

/sygna wychodzaca poza mpc

Opublikowano

hmmmm jest to bardzo dobry wait hack i nic po za tym bo nie widze tutaj mobbera ani speed move ale wait hack ma krótki zasięg a taki wait hack był poszukiwany przez wiele ludzi więc plusik i do tego działa na pl'u

Opublikowano

@Somerdays już wczoraj próbowałem odpalić z KamerModem,a weź ty sie zastanów jak to ma z nim działać skoro oba Mody mają własne root'y? Obecnie próbuje przeklejania skryptów, ale raczej to nie będzie chodziło. Przydałby sie ktoś mądry kto by złączył te 2 mody;D

Opublikowano

Oczywiście że jest taka możliwość.. trzeba tylko coś rozumieć a nie tylko ściągać z epvp..

1. Rozpakowujesz plik WaitDmgHack co go masz w folderze pack

2. Dla swojej klasy i swojej broni zmieniasz zasięg (ang. 'range')

3. Pakujesz plik z powrotem i cieszysz się większym zasięgiem

Nie będę tu pisał poradnika, użyj opcji 'szukaj' jak czegoś nie rozumiesz..albo Googla

Opublikowano

Ok ! Ściągnąłem i wszystko ładnie,pięknie śmiga,ale irytuje mnie jedna rzecz,a mianowicie to,że cały czas (co 5-10min.) wywala mnie do okna logowania. Czym to jest spowodowane ? Ani ustawić tego hack'a przez nockę,bo zaraz się wyłączy i wywali do okna logowania,ani nawet odejść na pół godzinki od komputera i obejrzeć w spokoju film. Miałem również przedtem kamerhack'a i niestety,ale ten sam problem z nim był. Wie ktoś,co na to poradzić ?

Edit/- i jak używać Fishing bot'a ?

Opublikowano

Oczywiście że jest taka możliwość.. trzeba tylko coś rozumieć a nie tylko ściągać z epvp..

1. Rozpakowujesz plik WaitDmgHack co go masz w folderze pack

2. Dla swojej klasy i swojej broni zmieniasz zasięg (ang. 'range')

3. Pakujesz plik z powrotem i cieszysz się większym zasięgiem

Nie będę tu pisał poradnika, użyj opcji 'szukaj' jak czegoś nie rozumiesz..albo Googla

Ale mam pytanie : Gdzie mam wpisać te range i zwiększyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...