Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIELKI PROBLEM Z FACEBOOK-IEM

maku1314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałbym bardzo przeprosić, bo jestem tu nowy i nie wiem to jakiej kategorii dodac to pytanie. Aczkolwiek proszę o pomoc,gdyż zrobiłem wszystko co w mojej mocy i bez zmian. Mianowicie mam taki problem kiedys z 2 tyg temu klinąłem , poniewaz dostałem taką wiadomość "fajne fotki i link..." nic nie ściągałem ani nawet w nic nie weszło ale odrazu wysłałem to 10 znajomych podobne wiadomości jakis tekst typu "fajne prywatne fotki, wyglądasz super itd " i link jakiś linki są rózne myślałem że to jedno razowe ale po 3 dniach to wróciło i codziennie wysyłam takie wiadomości do około 10 znajomych i wstawiam im na tablice takie teksty. Jest to szczególnie dokuczliwe gdyż mam w znajomych na przykład mojego trenera i pare starszy znajomych osób i wysyłam im np. wiadomość typu " Wyglądasz jak pedzio| i jakiś link.."

Bardzo proszę o pomoc co mam robic jak to usunąć!

+ szczęśliwego nowego ;)

Opublikowano

wystarczy dobry program antywirusowy i bd ok, sam sprawdzałem (mam antywirusa avast) wejść w ten link i od razu zablokowało stronę, wiec z usunięciem syfu z kompa nie bd problemu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tutaj masz wszystko wyjaśnione.

http://www.youtube.com/watch?v=1ReadJG6pLk

A jeśli Ci sie nie chce tego słuchać to masz w opisie napisane co i jak.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...