Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikajaca woda

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chce wylac wode z wiaderka to woda nagle znika, nie widac jej, jak wejde w to miejsce gdzie powinna woda byc to nie spowalnia mnie ani nic. Potem jak klikam prawym przyciskiem na to miejsce gdzie woda powinna byc to wiaderko sie napelnia. Jak to naprawic?

beznazwygr.png

Opublikowano

Grasz na jakiś teksturach? Jak tak to użyj MCPatchera.

Opublikowano

Zdarzyło Ci się to na Multi ?

Jeśli tak to skąd wziąłeś Wodę ? Może z źródełka sąsiada gdzie nie masz dostępu do cuba ? Jeśli tak to musisz iść na miejsce gdzie nie ma cuba i jest woda i ją wziąć :P

Cześć.

Opublikowano

Nie gram na zadnych teksturkach. Wode mialem gotowa z wiaderka ze skrzynki (mapka other planet). Nie tylko ja mam ten blad, moj kolega z ktorym gram na tej mapce tez tak ma.

beznazwygr.png

Opublikowano
Opublikowano

A jak nie to spróbuj Optifine sobie zainstalować

Dając mi .:LIKE:. co godzinę jakiś cygan dostaje Gruz!

bf6f347df701422c8a9b895eb2ec02bf.0.gif

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Dajcie sobie opa xD

Nic nie pomoże na pewno.

A jak nie to spróbuj Optifine sobie zainstalować

Również nie pomoże, raczej coś z mapą jest lub waszymi texturkami. Spróbuj zainstalować inne, polecam Faithful 32x (domyślne jak w mc tylko więcej pixeli).

http://www.minecraftforum.net/topic/72747-faithful-32x32-pack-updatelots-of-mods-146/

Opublikowano

bug nic wiecej tylko bug :P

Amerykę odkryłeś?

Może jesteście na cubie , chociaż wątpie. Spróbuj zainstalować inne tekstury , powinno pomóc. Najwyżej usuń .minecraft i Force od nowa.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...