Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Facebook

Woolfer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż od jakiegoś czasu jest konkurs na FB, który polega na ściganiu się w Like'ach. Ten kto będzie ich miał najwięcej - wygrywa. Jako, że znajomych nie mam nieskończenie wiele a przeciwnik ciągle wygrywa to mam pewne pytanie. Czy istnieje pewien sposób na szybkie tworzenie kont (bot itp.), omijając weryfikację ich? Bo jak robię ciągle konta na tym samym kompie to wyskakuje informacja o zablokowaniu konta... :/ Bardzo przepraszam bo prawdopodobnie to zły dział ale czekam cierpliwie na odpowiedź.

PS. Szczęśliwego Nowego Roku :3

Opublikowano

W formularzu jej nie ma. Po prostu kiedy Facebook zobaczy, że dużo robię tych kont to podczas logowania (dopiero) każe potwierdzić konto SMSem. Na pewno gdybym miał mnóstwo numerów telefonu to miałbym problem z głowy, ale jako, że nie mam ich tylu to pozostaje zrobić coś, co przeszkodzi FB w zobaczeniu ile to kont mam? Próbowałem bramek proxy ale one nie dają mi możliwości kliknięcia przycisku Rejestruj. Po prostu kiedy klikam to nic się nie dzieje, wydaję się że nie ma w nich wbudowanej Javy czy coś w tym stylu? Nie wiem co zrobić :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...