Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elo

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robić żeby rosło? Nie wzrosło mi więcej niż 10.. Na jakie stoły wchodzić? z yours + czy - ???

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Powinieneś być wysoko w rankingu pokoju, wtedy rośnie Ci elo. Widocznie słabo ci idzie/szło, że nie dostałeś z byt dużo. Polecam wchodzić na pokoje z gościami z premium bo więcej elo się zdobywa. I wchodzić z "yours -".

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Co robić żeby rosło? Nie wzrosło mi więcej niż 10.. Na jakie stoły wchodzić? z yours + czy - ???

Ja nie wiem mi rośnie po 50, 60.

Ostatni jakiś gość był na pierwszym miejscu miał 10 a ja na drugim i miałem 50 xD

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Sprawa jest taka :

Grałem sobie dzisiaj i wygrałem 2 mecze pod rząd z rankingiem ~1100. Za wygraną rank podskoczył mi o +5 i +9, a gościowi, który był trzeci podskoczył o +27.

Jak to możliwe? (miał rank ~1000)

Opublikowano

Sprawa jest taka :

Grałem sobie dzisiaj i wygrałem 2 mecze pod rząd z rankingiem ~1100. Za wygraną rank podskoczył mi o +5 i +9, a gościowi, który był trzeci podskoczył o +27.

Jak to możliwe? (miał rank ~1000)

Bo tu chodzi o to, jak masz np +9 to podskakujesz o 9 pozycji w góre w rankingu...

Opublikowano

Bo tu chodzi o to, jak masz np +9 to podskakujesz o 9 pozycji w góre w rankingu...

Przecież wiem o tym. Czytaj co napisałem.

GOŚĆ z rankingiem 1050 był trzeci w pojedynku i dostał +27, ja byłem pierwszy w tym samym pojedynku i dostałem +9(RANK 1100)

Opublikowano

Przecież wiem o tym. Czytaj co napisałem.

GOŚĆ z rankingiem 1050 był trzeci w pojedynku i dostał +27, ja byłem pierwszy w tym samym pojedynku i dostałem +9(RANK 1100)

Sam sobie odpowiedziałeś na to, za wygrany mecz dostaje sie iles tam pkt, za 2 i 3 miejsce ileś tam i podnosi cie w góre w rankingu c'nie? On miał mniejsze elo, był trzeci to podskoczył do gory o te 27, ty miałeś 1100, duzo osob widocznie ma taki i tylko o 9 podskoczyles, logic

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś na to, za wygrany mecz dostaje sie iles tam pkt, za 2 i 3 miejsce ileś tam i podnosi cie w góre w rankingu c'nie? On miał mniejsze elo, był trzeci to podskoczył do gory o te 27, ty miałeś 1100, duzo osob widocznie ma taki i tylko o 9 podskoczyles, logic

gówno prawda. Już wiem czemu. To zależy od rozegranych meczy. Czym mniej tym więcej elo idzie za mecze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...