Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odsiebie.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałem was uprzedzić że strona odsiebie.com została zamknięta , właściciel tego serwera został złapany przez policję z wrocławia , napisali też że będą ścigać wszystkich użytkowników-piratów

Pozdrawiam

1336210110-U81772.png

Opublikowano

To jest kurwa STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAARE

Dziękuję za uwagę ^_^

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

sebase powiadasz ze beda sciagac wszystkich?

No chociarz ci wierze bo oni zawsze biore sie za te gorsze servisy a nie te ktore zarabiaja majatki i maja wiecej piratow jak chomikuj.pl no teraz za granicy raphidshare.com

30364378.png

Opublikowano

Polska polityka -,- Mam siostre cioteczna policjantke, ktora sie mnie pytala czy pozycze jej windowsa .

Ale po co jej, jak ma? Na policji nie maja.....

Ale jak cos to kurwa zawsze beda scigac porzadnych obywateli....

Chca zeby kupowac oprogramowanie za 4 stowki, to niech podniosa ludziem budzet....

Zarabiaja 2000zl miesiecznie. Mieszkanie + Jedzenie+ Ubrania + inne tego typu sprawy=1750zł.

Czlowiek osczedza non stop...Na co? Na Hawaje jak w Ameryce, czy na windowsa jak w Polsce

I tak w Polsce jest to wszystko powiazane....

jA Nop

Opublikowano

Człowiek z opóźnionym zapłonem.

Serwis już od dawna jest zamknięty.

//Closed Topic plx

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano
Polska polityka -,- Mam siostre cioteczna policjantke, ktora sie mnie pytala czy pozycze jej windowsa .

Ale po co jej, jak ma? Na policji nie maja.....

Ale jak cos to kurwa zawsze beda scigac porzadnych obywateli....

Chca zeby kupowac oprogramowanie za 4 stowki, to niech podniosa ludziem budzet....

Zarabiaja 2000zl miesiecznie. Mieszkanie + Jedzenie+ Ubrania + inne tego typu sprawy=1750zł.

Czlowiek osczedza non stop...Na co? Na Hawaje jak w Ameryce, czy na windowsa jak w Polsce

I tak w Polsce jest to wszystko powiazane....

Komputer wcale do życja niezbędny nie jest, nie stać cie na wszystko z nim zwiazane to nie kupuj :P

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...