Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D]Zdjęcie nocy sylwestrowej.

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do nagród Jeśli np ktoś ma 0% to może te -10% dostać w talonie ;s?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie znajdę temat dot. tego konkursu?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Liczą się również chęci, a ja mogę życzyć jedynie powodzenia. :)

Otwieram temat z konkursem.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Do kiedy mozna wstawiac prace? Bo razczej nie wyjdziemy z imperezy na kompa po to zeby wstawic zdjecie.

Aa dobra wiem, juz xD.

A jak sprawdzicie czy ktos nie 'podrasuje' zdj?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

2 dni macie na to. :)

Poprzez google.com.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

2 pytania

Czy mogę uciąć kawałek ? bo tam było widać mój ryj a ja nie chce żebyście mnie widzieli (mowa o filmiku)

O czy na końcu mogę dać napis By domineses

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Na pewno jakoś się dopatrzymy. ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to się zaliczy do offtopu, ale przeglądając konkursowe zdjęcia większości współczuję Sylwestra spędzonego przed MPC. I to wcale nie jest oryginalne.

Opublikowano

Nie wiem czy to się zaliczy do offtopu, ale przeglądając konkursowe zdjęcia większości współczuję Sylwestra spędzonego przed MPC. I to wcale nie jest oryginalne.

Dlaczego wspolczujesz im ich wyborow? Kazdy ma prawo spedzac tak sylwka jak mu wygodnie. Nie mozesz ingerowac swoimi uczuciami w ludzkie zycia, szczegolnie te, ktorych to g obchodzi. Stereotypowe spedzanie ostatniego dnia roku, jest konformistyczne. I to jest wlasnie powod, ktory powinno powielic sie wspolczuciem. Istny idiotyzm.

kh4xi.jpg

Opublikowano

O której konkurs będzie zamknięty kiedy zostaną opublikowane wyniki ;c ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Jeżeli zgłosi się jeszcze kilka prac to dzisiaj o 23:59 konkurs zostanie zamknięty, jeżeli jednak nie, to przedłużymy konkurs. ;)

Opublikowano

Moje zdjecie bylo robione na komie w takim trybie brązowym(zamiast normalnych kolorów to jest brazowe) , reszta to jest zdjecie normalne , moge zamazac twarz i je dodac?

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Tak, możesz.

Opublikowano

Zamaż je i możesz wstawić. :D

Opublikowano

Pff

Mogę dodać nową prace (usunę stara dam nową) Ponieważ mój filmik 24p pożal sie boże nie wygra z tym botem daschem a kolega z klasy szkolnej zaproponował że da mi swój filmik który też kręcił. A więc mogę :D?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

A ten film jest z dnia 31.12.2012-01.12.2013?

Opublikowano

Tak :) Kolega nagrywał dosłownie w tym samym czasie co ja ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...