Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem :( [znam przyczyne]

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z mikrofonem jest on sprawny a przyczynę znam jest to wejście liniowe... Kiedy je wyłączę w panelu sterowania w kategorii dźwięk mikrofon działa... Tylko że wejście liniowe musi być włączone dlatego że program którego używa mój brat wymaga żeby wejście było włączone kiedy je wyłączę trzeba się później z 30 min męczyć żeby znów ten program działał...

A więc wie ktoś jak można zrobić aby mikrofon działał przy włączonym wejściu liniowym? Jeśli potrzebujecie jakichś ss'ów piszcie a jak tylko zobaczę wyśle co chcecie.

Ps. Wcześniej miałem też temat z mikro tyle że sam naprawiłem ale zbyt długo się nie nacieszyłem ;/.

Naprawdę cieszył bym się gdy chociaż 1 osoba by się tym zainteresowała :/.

A właśnie zapomniałem dodać że mam 2 wejścia liniowe te drugie jakieś inne... A nie mogę nawet w rejestratorze dźwięku przetestować mikrofonu dlatego że nie ,, Nie można odnaleźć urządzenia do nagrywania dźwięku" czy jakoś tak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...