Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby zarabiania na EliteMT2

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męcze ten tema długo ale..No nie wiem jak efektywnie zarbaić.Ludzie mają po 300kkk wystawione na allegro.I jak oni na to zarabiają?Myślałem że odkryłem bardzo dobry sposób więc nie wiem czy próbowac z rękawicą złodzieja.A wies sposób jest z tego linku:http://www.mpcforum.pl/topic/318782-tutjak-szybko-atwo-i-przyjemnie-zarobi-500kk-w-10-min-na-serwerach-prywatnych/

Lecz ja w te 15 minut tyle nie zarobiłem lecz zarobiłem prawie te 250kk.A wiec pytanie zainwestowac w rękawice złodzieja i wtedy wte 15 min te 500kk czy na swiątynie i tam dropać a attack hackiem?

Opublikowano

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie jak kupisz tą rękawicę. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Moim zdaniem ten drugi pomysł attack hack.Gdyż na świątyni Hwang w 10 minut możesz mieć 500kk jak dobrze ci pójdzie.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

jedynym sposobem na zarabianie tam jest pójście do świątyni na pierwszy największy spot i nawalać pelerynkami i zbierać sztabki bo nic innego tam robić nie można no chyba że w av2 to małże tam dropią , a z nich perły .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Można chodzić na minka albo smoka .... Dam głowę ,że nikt nie zarabia większych sum yangów na sztabkach bo jest to żmudne pozdrawiam .

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Z hackiem pójdzię ci ja po nożem po maśle ; ) Szybko wbijesz lvl / kupisz eq i do groty.

@Tam jeszcze ktoś gra ; d?

Opublikowano

Grają ale pełno nobów są moze ogarnięci gracze ale nie znalazłem takiego.Planuje kupić za yango oczywiście jakąs postać ze 125+zrobić eq i sie bawić z nobkami ;)

Opublikowano

Piękny drop zrobisz eq chyba dla dropa :D Porządny item kosztuje w granicach 20kkk-60kkk gdzie przy dropie w światyni 3-4dni :rolleyes: .. przy czym jest to gra no life (dzień noc )

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej bedzie na dt . Robisz eq na nieumarlych i tam spota bierzesz. Albo ripek i szkaty jego sellac. Ja sie bawilem ze ustawialem fb i czekalem jak zlowi farby i sprzedawalem.

BUM

Opublikowano

Ja zarabiałem w wakacje przy no life'e na sztabkach ale jeżeli chodzi Ci o konkretne eq to drop w świątyni jest monotonny :> Jeżeli masz czas eq na potwory i na smoka lecisz : > No chyba ,że naprawdę nadzwyczajne Ci te sztaby lecą : P

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...