Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie moge doładować founds !

trip_v3ga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć. Nie moge doładować Founds z t-mobile. Mam kase na końcie, ale sms-y dochodzą po 3 H lub wcale. pomorzecie jak to rozwikłać ? mieliście taki problem?. Pozdrawiam

Opublikowano

cześć. Nie moge doładować Founds z t-mobile. Mam kase na koncie, ale sms-y dochodzą po 3 H lub wcale. pomorzecie jak to rozwikłać ? mieliście taki problem?. Pozdrawiam

Ja mam plusa, znajomy który gra ma orange i nigdy problemów nie było. Ale kase ci z konta zabrało i funds nie ma? Czy stan konta taki sam?

Opublikowano

Nie kasa jest tylko sms nie dochodzi a jak dojdzie to wysłać nie moge ;/ cały czas w nadawanych

Opublikowano

Nie kasa jest tylko sms nie dochodzi a jak dojdzie to wysłać nie moge ;/ cały czas w nadawanych

Problem jest z twoim telefonem albo u operatora. Wyłącz telefon i spróbuj ponownie, sprawdź w ustawieniach wiadomości czy wszystko dobrze jest.

Opublikowano

Telefon Wyłączałem chyba z 15 razy karty przekładam do innego telefonu. A i jeszcze miesiąc temu kumpel doładowywał z t-mobile

Opublikowano

Telefon Wyłączałem chyba z 15 razy karty przekładam do innego telefonu. A i jeszcze miesiąc temu kumpel doładowywał z t-mobile

Nie wiem poczekaj do jutra może się uda. Ważne że kasy z konta nie kradnie.

Opublikowano

być może coś z operatorem...

ewentualnie zobacz czy telefon łapie "zasięg", gdyż możliwe, że to jest powodem długiego dochodzenia sms-ów

Opublikowano

telefon zasięg ma na 100%. Wysłałem sms-a do kumpla i szybko przyszło potwierdzenie i zaraz odpowiedz.

Opublikowano

Musisz chyba zmienić sieć, ja mam z heyah i żadnego problemu nie było, więc wam nie powiem o co chodzi.

Boku ma spis obsługiwanych sieci i jest tam T-Mobile, tyle że ludzie boją się lub nie znają angielskiego na tyle, by odzyskać kasę.

taki mądry moderator to odzyskaj mi kase...

Nigdzie w tym temacie, nie napisałeś że straciłeś kasę wspominałeś tylko, że sms nie dochodzą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...