Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej kupić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram szamanem hellerem na solarze jestem po kradzieży ale już udało mi się jakoś powrócić do gry :P

Moje eq to :antyk +9 sred 31 kd +3/4

szata słońca +8 2k hp kd speeda +3

hełm na 21 +7

tarcza na 41 +7

ebo +9 z ebonitem

buty 1,5k hp

bransoleta 2k hp

naszyjnik 2k hp

Skille przywołanie M7 leczenie M4 reszta w rzut

oraz 80 smów i nie wiem co kupić

Chciałem wbić 52/53 lvl aby mieć 3 skill na M i czytać trochę ku i pooddawać biologa

Zastanawiam się nad kupnem exp ringa na 1 tydzień i expieniu na BO albo może kupię sobie bambiego na tydzień i pójdę do v2 ?

Mogę mieć jeszcze 200 smów dodatkowo ale wtedy trochę słabsze eq do PŻ :)

PS jeśli macie jakieś inne pomysły odnośnie wydania tych smów to piszcie :P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

no właśnie taki mam zamiar aby na 52 oddawać biologa i czytać skille tylko na co spożytkować te smy ?

Bez tego bambiego może być ciężko bo mało mogę zadawać :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

jak konto po kradziezy to eq masz naprawde zaje.. dasz rade spokojnie a za sm kup pierscien jak juz wczesniej wspomnialem

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Mi się wydaje, że lepiej będzie jak się zatrzymasz na troszkę i wbijesz przywołanie na G, możesz expić ale pomalutku level się jeszcze wbije. Na twoim miejscu, nie brałbym się na razie za exp...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Mi się wydaje, że lepiej będzie jak się zatrzymasz na troszkę i wbijesz przywołanie na G, możesz expić ale pomalutku level się jeszcze wbije. Na twoim miejscu, nie brałbym się na razie za exp...

rozważałem opcję wyzwojowania przywołania do G ale na forum powiedzieli mi aby lepiej to zainwestować w eq a skille się same wbiją :)

expić zacznę ponownie dopiero po wbiciu 52 lvla i oddaniu całego biologa do pamiątek (aktualnie oddałem 2 ks klątw) i znowu do 60 lvla aby oddać matowe :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

są dwa wyjścia , albo spytaj kogoś czy nie potrzebuje healera do v2 bo częto potrzebują go tam bo szpony otrówają lub męcz się i exp na BO

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...