Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cod

LukaszPLw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tylu komputera podlacz obojetnie jaka wtyczke mini jacka do portu z mikrofonem. (to nie jest zart)

PS. Widze, ze kolejny kidmod ktory na niczym sie nie zna ale potrafi dawac zle rady. Zaid prosze Cie, nastepnym razem

jezeli nie znasz bledu, nie potrafisz pomoc to po prostu nie pomagaj.

PS2. Niestety, tylko ReallSKill potrafi tu pełnic funkcje moda.

szefmarcin.png

Opublikowano

z tylu komputera podlacz obojetnie jaka wtyczke mini jacka do portu z mikrofonem. (to nie jest zart)

PS. Widze, ze kolejny kidmod ktory na niczym sie nie zna ale potrafi dawac zle rady. Zaid prosze Cie, nastepnym razem

jezeli nie znasz bledu, nie potrafisz pomoc to po prostu nie pomagaj.

PS2. Niestety, tylko ReallSKill potrafi tu pełnic funkcje moda.

yyyyy mam laptopa :)
Opublikowano

obojetnie czy to komp czy laptop musisz miec wejscie na mikrofon. Podlacz do niego mikro, lub obojetnie jaka wtyczke jacka i powinno byc spoko.

Pozdro

szefmarcin.png

Opublikowano

jeju, zmień config albo po prostu skopiuj do innego folderu, usuń główny profil zrób nowy i wklej cfg na którym grałes i powinno działać.. tyle piszecie a mało wiecie. Spróbuj i daj edita

Opublikowano

Lub

Prawy myszy ---> właściwości ---> zgodność ---> "Uruchom ten program w trybie zgodności z: Win xp (sp 3)" ---> Uruchom ten program jako "Administrator"

Przed włączeniem gry, prawy myszy "Uruchom jako Administrator".

Powodzenia.

Opublikowano

@szefcio, po 1 człowiek nie człek (polski się klania) po drugie, miałem ten sam problem.. usunąłem profil, zrobiłem nowy i działa. I nie gadaj że wiem lepiej i widać doświadczenie, bo napisałem to bo ja tak samo miałem i wystarczyło to co napisałem wyżej..

Opublikowano

Jezeli juz tak sie czepiasz polskiego ok, ja napisalem specjalnie czlek no ale niestety mlode pokolenie tego nigdy nie kapnie.

Twoje bledy:

` zdania nie zaczynamy od " i "

` " ,bo napisalem to bo "

Niestety, skladnia nie szalejesz wiec prosze jezeli juz sie mnie czepiasz o jezyk to nie rob podstawowych bledow.

TOP@

blad naprawiony? Daj znac, jezeli dalej jest bedziemy myslec. YO

szefmarcin.png

Opublikowano

szefcio widzę zablysles polszczyzna, powtórka przed testami w 3gim? nie chce się kłócić..

@lukasz, spróbowałes ten sposób co ja napisałem?

Poza tym dodając, przyczepilem się ponieważ nazwałes mnie czlekiem, a czleki to wiesz gdzie były.. w bajkach

Opublikowano

Radze ci wziasc jakas koncowke od sluchawek lub mikrofon podlaczycz do komputer , fachowo , potrzebne ci cos w niebieskim gniezdie :).

"Podczas dobrej jazdy na motocyklu

przeżywasz więcej w ciągu pięciu minut niż

niektórzy ludzie przez całe swoje życie"

Opublikowano

Musisz zmienić jakość odtwarzania dźwięku w panelu sterowania na 48000 Hz DvD i mieć włączone mikro. Mi zadziałało :)

Edit: Albo DVD albo CD .. nie jestem pewien :) Popróbuj tego i tego

Troll?

Opublikowano

Masz oryginalne CoD4 ?

"Podczas dobrej jazdy na motocyklu

przeżywasz więcej w ciągu pięciu minut niż

niektórzy ludzie przez całe swoje życie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...