Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margatron - pierwszy polski silnik Margonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha. O co Ci chodzi? Zabawne. :D

Szczerze teraz robie rejestracje i Przypisywanie kont do Danego gracza :-) będzie można zrobić sobie swoje własne konto :-)

Mam już konto, ale nie mogę się zalogować. :D

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie ... Ile za takie cos mozecie dostac ? : )

Idż pod prysznic stary Ochłoń :_)

co do reszty Reje zrobione lecz konta jak narazie są te same :-)

Piszę skrypckik Logowania się i zakładania konta więc myślę że dziś każdy będzie mógł mieć swoje konto :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Idż pod prysznic stary Ochłoń :_)

co do reszty Reje zrobione lecz konta jak narazie są te same :-)

Piszę skrypckik Logowania się i zakładania konta więc myślę że dziś każdy będzie mógł mieć swoje konto :-)

Super sie chodzi ;) ... Masz pozowolenie na grafikie i wszystko ;) ?

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Tworząc serwery metina2, wow-a itp. musisz mieć pozwolenie? Jakoś codzienie powstaje mnóstwo tematów z nowymi serwerami. Poza tym to jest forum hackerskie i takie rzeczy tutaj są dozwolone. Powiem jedno, je*ie mnie że dostanę ostrzeżenie:

WYPIER*ALAJ.

//obraza 5%

Opublikowano

Thinker może pozwać do sądu tak jak kiedyś kolesia za grafike ; ) powodzenia wam

Niech podaje zapraszam :-)

Super sie chodzi ;) ... Masz pozowolenie na grafikie i wszystko ;) ?

Nie rozumiem tego Twojego Pojęcia WSZYSTKO :D na Twoją mame też czy jak? xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Umiesz czytać? v0.0 Czyli wersja całkowicie pierwsza, i tak dużo jest jak na v0.0 Poza tym w Polskim prawie są takie luki, że można wszystko jak się umie. :) Jak pozwali go za grafikę, to znaczy że nie umiał się dobrze zabezpieczyć. Poza tym jeszcze raz powtarzam: to forum jest od tego.

Opublikowano

No dobra, ale po pierwsze nie wiadomo czy Thinker się o takim czymś dowie a po 2 na tym silniku można zrobić w h*j "margonemów" tak samo jak privów w metinie to twórca nawet się nie skapnie ile ich powstanie i będzie musiał się całe życie sądzić i jeźdźić po całym świecie.:D Poza tym za nidługo margonem wchodzi do Anglii, zobaczycie ile będzie "piractwa"

Opublikowano

Dobra teraz można mieć Swoją postać na Swoje Hasło :-)

Jeszcze tylko zostaje mi wybór profesji :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Spoko dziękować Przenosze na szybszy Hosting :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

rób rób :-) ja wystartuje za 2 dni na łączu 100MB/s xD

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

mówie o 100mb/s xD dobrze przeczytałeś :-) bo stawiam na nim jeszczę inną gierkę :-) Dziś zostanie dodany nowy system logowania :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Super. :D Ale nadal nie zrobiłeś ruszania się xD. Zróbmy temat na MPC! Znajdą się może chętni do pomocy i szybciej będzie wszystko powstawało. Ja mogę jak już wcześniej wspominałem być chętnym do pomocy. :P

Opublikowano

@Up, za przeproszeniem. Gówno widziałeś gówno wiesz... ;x

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Boże. Jeszcze jedna osoba która będzie straszyć za wykorzystywanie grafik to nie wytrzymam! To forum jest od tego! Serwery Prywatne do Wow-a, Metin2, Tibii i setek innych gier wykorzystują cały silnik i wszystkie grafiki, a codziennie powstają setki takich serwerów na całym świecie do takich gier!

Opublikowano

Silnik Margatron jest darmowym silnikiem. Nie można go wykorzystywać w celach komercyjnych chyba że

autor tego silnika wyrazi zgodę na Sprzedaż SŁ w swoim silniku.

Jeśli zarobicie chociaż 1 zł na silniku wezma was za d. wiec nie możecie na nim zarabiać. Nic nie pisza o grafice wiec jeśli licencja nie obejmuje grafiki to jest free takie jest prawo tzn. jesli "licencja" nie uwzglednia jakiegoś aspektu jest on na korzyść licencjonobiorcy(nie wiem czy napewno)

Źrodło: licencja.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...