Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Hack by R3d_L!n3 - Loader

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hack działa ...

A tutaj macie screena :

6tubyG4.jpg

Dodam jeszcze ze hack nie spamuje, no chyba ze sami sobie ustawimy spamera.

Opublikowano

Tak macie ponieważ ja bylem zarejestrowany na jego forum (twórcy tego hacka) i wysłał mi nowa wersje już na msn ale tylko na 64bity.

Sam tez muszę czekać ponieważ mam 32 bity i z tym hackiem jak na razie mam lagi. Aktualnie jego strona nie działa, nie wiem dlaczego ale myślę ze od poniedziałku wszystko będzie śmigać i będzie można pobrać wersje (myślę tutaj o sobie) 32 bit.

Opublikowano

No ale jednym dziala drugim nie. Dzisiaj normanie na EU na cheatach lataja

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Witam, szukam hacka którego sie odpala za pomocą Injector-Perx proszę o wysłanie mi linka na Pw . Z góry thx.

Nothing is impossible.

Opublikowano

Ja was nie rozumiem ... nie mogliscie napisac bezposrednio linka do hacka?

Dajcie mi lub napiszcie na Pw lub @down i bedzie spokuj po co ma sie ktos meczyc , np. jakis gracz poczatkujacy i juz go wkurza to ze ktos go zabija a on nic z tego nie moze zrobic poniewaz mu sie K/D obniza . Wiec radze dajcie linka bezposrednio napewno nie jeden da Like'a

Nothing is impossible.

Opublikowano

Ja was nie rozumiem ... nie mogliscie napisac bezposrednio linka do hacka?

Dajcie mi lub napiszcie na Pw lub @down i bedzie spokuj po co ma sie ktos meczyc , np. jakis gracz poczatkujacy i juz go wkurza to ze ktos go zabija a on nic z tego nie moze zrobic poniewaz mu sie K/D obniza . Wiec radze dajcie linka bezposrednio napewno nie jeden da Like'a

ponieważ musisz się tam zarejestrować, jeśli się nie zarejestrujesz nie włączysz hacka

Opublikowano

No moze i masz racie , ale po co komu hack ktory spamuje? I to jeszcze zeby tego spama nie bylo trzeba placic to co ile tam 10 zl na 2 miesiace grania i tak pewnie beda z 12 reportow wiec sie wgl nie oplaca.

Nothing is impossible.

Opublikowano

@up

To jest takzwany Crash, gra nie wytrzymuje lub HackShield wykrywa hacka i powoduje wylaczenie gry.

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...