Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]UWAGA ! PILNIE POTRZEBNA POMOC !

AxlRose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem, mianowicie, mam konto na którym mam ~1k bitew, 63 % wygranych z tym, że nick był wymyślony na szybko ( typu zniszczewas13123124123123 etc). W związku z tym, że zaraz nowy rok to pewnie będzie kod na free premium. Więc mam pytanie czy warto grać od nowa z fajniejszym nickiem czy dalej się na tym koncie bawić? Czy te 1k bitem szybko odrobię grając po ok. 1-2h dziennie ? ( weekendy z 4-5h ) bez premki ?

Proszę o szybką odpowiedź !

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

Jakie masz tiery na tym koncie??? :) Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

W sumie mam tak : M18 Hellcat - praktycznie stockowy, Su-100 - do połowy rozwinięte, Su-85 elitarny, 98% załoga, dosyłacz + wentylacja ( szkoda go trochę :( ), T1 Heavy - prawie stock, T-34 ( 5 tier ruski )- do połowy, PZ IV - tylko bez VK odblokowanych i ten premium 2 tier co go dawali nie dawno.

Opublikowano

Zawsze możesz zmienić nick na stronce WoT za 2500 golda. Jeśli konto jest dla ciebie więcej warte, to ja wybrał bym tą opcję ;).

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@up 2,5k to trochę dużo:\ Tanki nisko tierowe więc ja bym zaczął od nowa. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Hah, no, że powiedzmy, kiedyś jak będzie mi się chciało czy bd miał czas i dobrze się rozwinę, i będę w jakimś klanie to raczej większym szacunkiem będą darzyć osobę z "fajnym" nickiem niż takim przypadkowym, nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...