Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze Anime

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie było wasze pierwsze anime które oglądaliście,oczywiście ze świadomościom że to było anime ^ ^(oglądałeś i wiedziałeś że to anime ;])?

Moje pierwsze anime które oglądałem to:

Kamisama Kazoku

Jak ktoś nie oglądał to naprawdę POLECAM ^ ^

Temat dla tych co anime oglądają ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NARUTO!! :D bo kiedyś dbz nie było mówione jako anime.. bo zostało do tej kategorii przydzielone dopiero koło kilku lat temu :D

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, ale najlepsze tytuły które zapadły mi w pamięci to Darker Than Black (teraz 2 seria), Soul Eater, GREAT TEACHER ONIZUKA i HELLSING :D!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
NARUTO!! :D bo kiedyś dbz nie było mówione jako anime.. bo zostało do tej kategorii przydzielone dopiero koło kilku lat temu :D

Wiedziałem że tak będa pisać -,-

pierwsze? hmm

GTO i Bleach

Opublikowano

pierwsze było naruto... ale najlepsze wgl. mnie "Goshuushou-sama Ninomiya-kun" tylko szkoda, że tylko 12 odcinków, ale polecam

http://www.kreskowki.fani.pl/vid/goshuushou-sama-ninomiya-kun/370

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Z anime jako anime ogólnie to chyba DBZ i Strażnicy Zodiaku czy jak to tam miało, a jako pierwsze "świadome" anime to chyyybaa... dobra teraz niech ktoś mi przypomni, dam mu 5000 miliadrów razy 5 plus frytki, anime na Hyperze z 4-5 lat temu o takich kapłankach co miały legendarnego smoka obudzić i ze sobą konukrowały razem ze swoimi ekipami xD. Tam był taki ziomek z ognistym wachlarzem i wgle. Jak zna ktoś nazwe to niech pisze :D.

Opublikowano

Moim pierwszy świadomym anime to był eee Great Teache Onizukaalbo Full metal alchemist albo inne anime na hyperze takie anime pameitam Erotyczne jakas laska wyslana w jakis czas przeszlosci i tam miala niby super mococ i miala cos zrobic ;p fajne bylo szkoda ze znowu tego nie puszcza....

Jezeli ktos zna i ogladal na hyperze anime takie jedno erotyczne to podajcie nazwe

30364378.png

Opublikowano

DB (klasyka :}) później hmmm rycerze zodiaku i następnie aż do tej pory naruto

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

ohh to było tak dawno

zaczołem od oglądania DBZ potem Yu-Gi-Oh a nastepnie Naruto i przez 2 lata Bleacha

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...