Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skrzynie i tygra +9

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was 2 pytania.

1. Gram na Syriuszu i mam 20 lvl. Koleś zaproponował mi tygrysią+9 z bonem hp 2k bez kamieni za 15kk. Opłaca się? Czy utargować jeśli tak to do ilu kk?

2. Skrzynie ucznia wprowadzone są tylko teraz na okres świąteczny, czy na cały czas?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Tylko na drugie Ci odpowiem :)

Skrzynie są już od dawna wprowadzone i one są co 10 lvli przyznawane z innymi nagrodami

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Co do 1 pytania, kamol na s26 teraz z tego co kolega mówił stoi 3kk, spróbuj tygre kupić za jakieś 12kk. Co do drugiego pytania kolega up, podał Ci drop na 1levelu, na 20masz 3 dodania i 3 zmianki bonów do broni i zbroi do 40lv, na 30lv ks lidera i 5bodzi nie zdatnych do handlu, na 40lv ks lidera i na godzine takie coś, że klikasz 1h masz +100% expa, na 50lv 5 przepustek do v2, dalej nie wiem. I z każdej jakieś potki na szybkość biegania i bicia.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

A sama tygra +9 ile by była warta? i jakbym kupił już tą tygre to do jakiego lvl najlepiej nosić, 42? i potem smocza +6 +?.

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

za tygre sie nie oplaca, ja na syriuszu +9 1,5k pz 10 do pz dalem 10 kk z kd speeda +3. Skrzynie sa na zawsze, w tygrze do 42 mozesz smigac spokojnie chyba ze masz pro bony typu 2k pz 10 do pz 50 ataku to do 61 moglbys cisnac :D a tak to lepiej w smiertelke zainwestowac bo mozesz wbic bony skrzyniami ucznia a ma tylko jakies 10 defa mniej niz smocza na +9

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

dobra to chyba wszystko w tym temacie. Wszyscy po lajku ustawić się! ;D

Można zamknąć

@down

Posty nabijasz? -.-

Lubie To

fw821y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...