Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Balantia-hikari sie sprzedal

AnesticAVALON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahm. Wiedziałem, a więc przedstawię całą sprawę. Podczas awarii z kodami PIN, "ktoś" włamał się na konto Hikariego, i dawał sobie CAŁY magazyn pereł itp, po jakiejś godzince od zdarzenia wykryłem logi na ten temat(oczywiście Hikari poinformował mnie o włamie) i usunąłem wszelkie itemy wtedy stworzone, konta włamywacza zablokowałem, no jednak był szybszy i przed tym nagrał filmik, który tutaj widzicie. Tyle na ten temat, w dodatku mogę dodać że, specjalnie wyeliminowałem kompletnie z gry, komendy tworzące item a także dające yang, rangę czy cokolwiek, natomiast ranga Mistrza Gry została nadana na IP. Perły jak i nielegalnie zdobyte przedmioty usunąłem z ponad 45 kont.

ps. Wczoraj zapraszaliście mnie, aby negocjować "co chcecie" za to, że nie udostępnicie filmik, jakoś wam się nie udało doprowadzić nas do komercji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...