Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROMT2 S3 [Dedyk]

ThEOgarnietyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak włączam serwer to wyskakuje mi taki błąd " Wystąpił błąd podczas sprawdzania listy plików! Sprawdź swoje połączenie z internetem lub spróbuj ponownie za jakiś czas! " A jescze przed chwilą działało, jak tpnałem się do atli v2 to się gra wyłączyła i ten błąd zaczął wyskakiwać.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka nie działa, to i serwer też. Ma ktoś jakieś obejście, żeby ominąć odpalanie serwera przez ten patcher? (.bat nie działa)

2mzof5.jpg
Opublikowano

nie moge odpalic wyskakuje Wystąpił błąd podczas sprawdzania listy plików! Sprawdź swoje połączenie z internetem lub spróbuj ponownie za jakiś czas mam klienta help

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Nowicjusz
Opublikowano

serwer dosc fajny...chyba

ale jak ktos napisal wyzej team nieogarniety jakis...

wyzywanie graczy...co to ma byc?

pretensje, ze ludzie pytaja, ze pisza...ze w ogole graja?

nie wiem ile lat maja osoby w team

ale widac chocby na sb, na forum ich IQ...

zachowuja sie jak stare panny na wydaniu

to nie zacheca do gry...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CMS DB Error

DB error: Can not connect to database!

mysql error: Access denied for user 'deco016'@'198.27.77.200' (using password: YES)

mysql error number: 1045

date: 29.12.2012 @ 18:00

giphy.gif

Opublikowano

Przezemnie jebanego debila ktory lubi pomagac kurwa wyjebali konta i postacie z itemami tak jak na metin2world nie wiem jakim chujem bo 2 lata nic nie dzialo sie i takie jaja..

Przepraszam was z calego serca za to wszystko jestem totalnie skonczony.. wczoraj balaria dzisiaj promt2 najbardziej udany moj serwer jaki mialem mimo opini ale tak bylo.. Znalazlem kopie z starego dedyka ktora jest z 8 grudnia ale ja nie jestem tego pewien boje sie ze uciekniecie na amen i serwer padnie tak czy siak . Prosze was glosujcie w ankiecie jezeli wygra zebym go wgral to postaram sie oddawac tym sm ktorzy korzystalli teraz z homepay poprosze ich aby zresetowali platosci i od nowa wyslali..

Z gory dziekuje za glosy i wytrwalosc ze mna na serwerze..

Link do ankiet: http://codegame.pl/t...ieta-serwerowa/

Tyle można wyczytać na stronie serwera. I to by było chyba na tyle.

2sbu2dv.png

Opublikowano

A ja dam taki komentarz : Nic nie mam do Deco , rozwalał serwery i co ? Nie dziwcie się inne serwery go prosiły obiecały cuda na kiju i potem repuacja gówno , posawcie sie na jego miejscu , chyba nie ma znaczenia ktos stawia . tylko jaki serwer , nie fajnie by bylo grac na serwie deco , gdyby nie byl ddosowany ?

giphy.gif

Opublikowano

serwer Pro naprawde raj dla osób które lubiały stare serwery , łatwo o eq , exp leci dobrze, raj dla Pvm ,ale w PvP też da się pociskać , warty serwer do gry i spędzenia czasu , masa nowych itemków które są dobrane i pod pvp i pod pvm , brak 1 mapki lecz nie przeszkadza to w grze , dosyć miła atmosfera(oczywiście zawsze znajdzie się jakiś przymuł) , ogólnie serwer 10/10 prez 9/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...