Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy takie cos istnieje, czy to zreczny fotomontaż?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej fotomontaz, nie jestem idiota ale moze cos takiego da sie kupic?

Urzadzenie ktore dzieeczyna trzyma w 0:22

Jakby cos takiego daloby sie kupic to zajebiscie :D ekran na calej powierzchni!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

NIGDY

WIĘCEJ

NIE

WCHODŹ

NA

LINKI

UMOTEXA.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ok temacik do clołz.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ten telefon wygląda jak iphone 4-5. więc sądze że fake, i następnym razem zrób screena, nie każ nikomu tego słuchać :<

@down

wiesz co, zamknij morde? i idz daj dupy justinowi, tak jak pisales

Opublikowano

ej , kur*a justin bieber? i taki zły ? nie ze go lubie bo za taka muzyką nie przepadam , ale zeby odrazu jakies dziecinne odzywki typu: nie każ nikomu tego słuchac?

no sorry ale jak wy wstawiacie jakies darcie mordy zespołu "brzeszczotem po jajach" mężczyzn którzy są jebnięci na banie , przewaznie brudni i jebią . Noszą czarne ciuchy zeby nie było widać tych długich , przetłuszczonych włosów , a najlepsze jest to ze zgrywają kozaków , choć padają jak muchy na solówkach, bo dla nich sie liczy tylko szatan , a mimo tego większość z nich widze w kościele podczas świąt pfff cipki takie , to my nic do nich nie mamy , a największa jest sprzeczka tych ludzi do "ziomków" którzy słuchają rapu , to samo: słuchają jakiegoś rapera np. Peji ( nic do niego nie mam) a nie umieją zrozumieć sensu z tego tekstu który on mówi . Dziwne nie? next , reggae hehehe tutaj juz wogóle brak słów , większość słucha , a nie pali :D i nie moge tego ogarnąć jak ktoś kto nie palił czystego , zielonego , pachnącego zielska może zrozumieć reggae?

sie rozpisałem , ale takich debili co obrażają jednego artyste , a swojego "szanują" ( pewnie by mu nawed dupy dali , zeby wspomniał o nich w wywiadzie :P) też trzeba desać jak szmaty , tak jak oni tamtego odrzuconego człowieka.

Dzieki , wypierdalać z forum dzieciaczki.

Opublikowano

ej , kur*a justin bieber? i taki zły ? nie ze go lubie bo za taka muzyką nie przepadam , ale zeby odrazu jakies dziecinne odzywki typu: nie każ nikomu tego słuchac?

no sorry ale jak wy wstawiacie jakies darcie mordy zespołu "brzeszczotem po jajach" mężczyzn którzy są jebnięci na banie , przewaznie brudni i jebią . Noszą czarne ciuchy zeby nie było widać tych długich , przetłuszczonych włosów , a najlepsze jest to ze zgrywają kozaków , choć padają jak muchy na solówkach, bo dla nich sie liczy tylko szatan , a mimo tego większość z nich widze w kościele podczas świąt pfff cipki takie , to my nic do nich nie mamy , a największa jest sprzeczka tych ludzi do "ziomków" którzy słuchają rapu , to samo: słuchają jakiegoś rapera np. Peji ( nic do niego nie mam) a nie umieją zrozumieć sensu z tego tekstu który on mówi . Dziwne nie? next , reggae hehehe tutaj juz wogóle brak słów , większość słucha , a nie pali :D i nie moge tego ogarnąć jak ktoś kto nie palił czystego , zielonego , pachnącego zielska może zrozumieć reggae?

sie rozpisałem , ale takich debili co obrażają jednego artyste , a swojego "szanują" ( pewnie by mu nawed dupy dali , zeby wspomniał o nich w wywiadzie :P) też trzeba desać jak szmaty , tak jak oni tamtego odrzuconego człowieka.

Dzieki , wypierdalać z forum dzieciaczki.

spierdalaj pobiegać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...