Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z misją Burrrrczy, harpun dla Kowala

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam misję Burrrrczy w której muszę wydobyć z żyły diamentu 20 diamentowych kamieni. Odkąd mam tą misję, zawsze jak zaloguję się lub zmienię mapę, przejdę przez Tp to na czacie mam na złoto napisane, że powinienem tego drwala Daeokba czy jakoś tak poprosić o kilof. Poszedłem kupiłem ten kilof, ale ten napis nadal wyświetla gdy się loguję, nie wiem czy to istotne, ale może to coś z tym się zepsuło. Problem polega na tym, że gdy znajdę żyłę diamentu i kliknę, żeby ją kopać to od razu górnictwo zakończone i nie mogę nic wydobyć.. Od wczoraj znalazłem tą żyłę z 6-7 razy i za każdym razem górnictwo zakończone, inne żyły normalnie mogę kopać. Wie ktoś co z tym zrobić ? Chciałem kupić te diamentowe kamienie, ale nikt nie ma ;x Jeśli to ważne to dodam, że inne misję jakie aktualnie mam to: biolog zęby, misja u domokrążcy z kłami orków i wątrobami tygrysów, oraz misję na polowanie co lv. Proszę o szybką pomoc.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

To jedyne wyjście ? Poczekam jeszcze na odpowiedzi innych, może ktoś miał już taki problem

Napisałem już do supportu, odpowiedź przyjdzie mi na e-mail czy tam bd musiał się zalogować ? Jak zgłoszeniu było nazwa konta to miałem wpisać login czy nazwę postaci ? Wpisałem nazwę postaci. Na forum metin2 widziałem, że ktoś miał taki sam problem i również napisali mu tylko, żeby napisał do supportu

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Opublikowano

ja ososbiscie nie mialem problemu z ta misja ... wejdz na forum metina tam sa rozwiazanie problemow z misjami

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

To jedyne wyjście ? Poczekam jeszcze na odpowiedzi innych, może ktoś miał już taki problem

Napisałem już do supportu, odpowiedź przyjdzie mi na e-mail czy tam bd musiał się zalogować ? Jak zgłoszeniu było nazwa konta to miałem wpisać login czy nazwę postaci ? Wpisałem nazwę postaci. Na forum metin2 widziałem, że ktoś miał taki sam problem i również napisali mu tylko, żeby napisał do supportu

odpowiedz przyjdzie na emaila (czyt. imejla)
Opublikowano

Witam, mam misję Burrrrczy w której muszę wydobyć z żyły diamentu 20 diamentowych kamieni. Odkąd mam tą misję, zawsze jak zaloguję się lub zmienię mapę, przejdę przez Tp to na czacie mam na złoto napisane, że powinienem tego drwala Daeokba czy jakoś tak poprosić o kilof. Poszedłem kupiłem ten kilof, ale ten napis nadal wyświetla gdy się loguję, nie wiem czy to istotne, ale może to coś z tym się zepsuło. Problem polega na tym, że gdy znajdę żyłę diamentu i kliknę, żeby ją kopać to od razu górnictwo zakończone i nie mogę nic wydobyć.. Od wczoraj znalazłem tą żyłę z 6-7 razy i za każdym razem górnictwo zakończone, inne żyły normalnie mogę kopać. Wie ktoś co z tym zrobić ? Chciałem kupić te diamentowe kamienie, ale nikt nie ma ;x Jeśli to ważne to dodam, że inne misję jakie aktualnie mam to: biolog zęby, misja u domokrążcy z kłami orków i wątrobami tygrysów, oraz misję na polowanie co lv. Proszę o szybką pomoc.

To żaden problem :D

kup te 20 diamentów od innego gracza i oddaj do kowala a napis zniknie :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Up, czytaj ze zrozumieniem.. Napisałem, że nikt tego nie ma. 3x up, napisałem, że na forum był temat z takim samym problemem i napisali gościowi, żeby napisał do supportu.

Edit: Co mam wpisać w nazwie konta w formularzy zgłoszeniowym ? Wpisałem nazwę postaci na której mam tą misję i przyszła mi wiadomość, żebym podał prawidłową nazwę konta. Chodzi o login czy o co ?

1361879167-U286162.png

Opublikowano

Up, czytaj ze zrozumieniem.. Napisałem, że nikt tego nie ma. 3x up, napisałem, że na forum był temat z takim samym problemem i napisali gościowi, żeby napisał do supportu.

No to na co czekasz ?.Napisz do suportu że masz problem/buga z tą i ta misja i prosisz ich o pomoc lub odbugowanie tej misji.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...