Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pliki Serwerowe.

misiecki2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś coś, czy wyszły jakieś pliki serwerowe, mogą być nawet na 1 osobę, czyli że tylko mój komputer się połączy. Z góry dzięki.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Nie ma nie było i nie będzie.

No chyba że poczekasz z 4 lata...

Jedyny sposób na manie serwera to kupienie od chińczyków za ileś tam tysięcy jenów ale to musisz znać chiński i sam to zaprogramować po chińsku więc to tak szczerze jest "Robota głupiego"

Opublikowano

Nie, source jest bez hasła do bazy danych, wystarczy zaimportować bazy danych w SQL Server, tak samo jest ze skompilowanymi plikami.

@ 2x Up

Tak, mam.

W piździec z tym.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

A jak odpalić na tych plikach serwer? Bo nie rozkminiłem tego:

"wystarczy zaimportować bazy danych w SQL Server, tak samo jest ze skompilowanymi plikami."

Ale skąd mam to zaimportować?

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Sorry, źle to napisałem, musisz zaimportować BACKUPY bazy danych w SQL Server 2000/2008 R2, backupy masz w folderze Databases.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

ale gdzie zaimportować? I czym to się włącza, bo tu jest trochę dużo plików exe. :)

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie macie trochę pojęcia o SQL to chyba nie ma co się brać za robotę . Ale tylko to moje zdanie .

Co do plików serwerowych to był już temat . ;)

Brak sygny :)

Opublikowano

JPRDL. NAVICAT umiem obsługiwać. a podstawy sql niby w jakim sensie?? Eksport imoprt, a może zapytania? Bo ja tu raczej nie wiem navicat to nie maszyna virtualna. Albo zaraz wyjedziesz mi z tekstem - podstawowa obsługa firefoxa, bo to się w przeglądarce odpala, śmiechłem. Nie nabijaj postów jak nie udzielasz odpowiedzi na pytanie.

Zadam jeszcze raz. Jak na tych plikach odpalić serwer bo ja kurw* raczej nie magik, po browary nie latam.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

To w takim razie skoro umiesz podstawy SQL to dlaczego mnie pytasz jak i gdzie przywrócić bazy z backupu ? - to są nadal podstawy.

I do tego... dobry żart z Magikiem, szkoda że wy nie rozumiecie, albo w ogóle nie zrozumiecie co on opisał w swoich tekstach.

Btw. Spójrz na poradniki dot. stawiania serwera MU Online, opiera się to na prawie identycznej zasadzie.

screenshot_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...