Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] H77-DS3H oraz Monitor LG E1942C-BN

TechPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem H77-DS3H płyta główna i szukam karty graficznej do 800 zł.

Oraz chce kupić Lg E1942C-BN , czy opyla sie go kupić do gier takich jak medal of honor warfighter ,assassins creed 3, far cry 3, gta 5 itp ?

Opublikowano

nie opłaca się kopić monitora, kup monitor FullHD a nie HDReady o rozdzielczości gorszej niż tanie laptopy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

idź i przetrzyj slipki jak nie widzisz parametrów matrycy , gdzie to napisali że to monitor FULL HD o rozdzielczości 1920 × 1080 ?? NIGDZIE

maksymalna rozdzielczość ( natywna ) obsługiwana przez to badziewie to 1366 x 768 i nie więcej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano
Natywna rozdzielczość ekranu wynosi 1366 x 768 pikseli,

Ponowna nauka czytania czy kupno nowych okularów ? Moze dwie opcje ?

Podaj caly sprzet bo nie wiem jaka plyte i grafe polecic (zasilacz marke model moc też)

Opublikowano

czytaj PARAMETRY A NIE OPISY to nie jest FULL HD , to monitor do oglądania filmów VCD albo przeglądania netu

osobiscie polecam firmę TORX sam od nich kupuję często

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Intel core i3-2100 GHz 3.10

Ram 12Giga

Tracer 600W (jak co sie zmieni bo podobno jest do dupy, choć mi sie nie psuje..)

Płyta główna H77-DS3H

Opublikowano

Trochę shitowsko, płyta może zostać zasilacz na Thermaltake SMART 530W, grafika np. HD7850 lub HD7770 (nie podałeś budżetu więc strzelam)

Opublikowano

Trochę shitowsko, płyta może zostać zasilacz na Thermaltake SMART 530W, grafika np. HD7850 lub HD7770 (nie podałeś budżetu więc strzelam)

Podałem 800 zł na początku jest...

Opublikowano

No to ten zasilacz bedzie ok, do tego grafika HD7770 albo cos minimalnie mocniejszego do 600zl (chociaz bedzie ciezko).

#EDIT

Np. HD6870 bedzie do 600zl

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...