Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NON-PREMIUM][WL]Kwadratowa Masarnia[Jak KWADRATOWA MASAKRA][OGARNIETA ADMINISTRACJA]

ToJaAdi121099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie

Nick: Genezis1

Imie: Karol

Cos o tobie: Mam na imię Karol. Gram pod nickiem Genezis1 ; > Jestem ogarniętą osobą i nie dokuczam innym ; >

Ortografia: No tak 7/10 ; >

Opublikowano

Nick: Velibox

Imie: Mateusz

Cos o tobie: Mam na imię Mateusz. Lubię grać w gry. W Minecraft'a gram już bardzo długo. Myśle że jestem doświadczonym graczem. Chciałbym się dostać na ten serwer, gdyż lubie serwery gdzie można sobie nawzajem pomagać i miło spędzać czas.

Ortografia: Z Ortografii jestem dobry. Nie popełniam błędów, aczkolwiek każdemu się może zdażyć. Tak jak koledzy wyżej pisali ocene to ja napisze 9,5/10

Opublikowano

Nick: gDeise

Imie: Denis

Cos o tobie: Lubie tego typu gry, i do tego razem z innymi (współpraca :D)

Ortografia: No pewnie, na półrocze z ortografii (dyktand) mam 4 ; D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Nick: KapiszonPL

Imie: Konrad

Cos o tobie:Interesuje mnie sport i informatyka.Uwielbiam spedzać czas przed komputerem i grać w minecraft ;> Jestem kulturalnym i samodzielnym graczem.

Ortografia: 10/10

Opublikowano

Nick: Kanakun

Imię: Remigiusz

Cos o tobie: Mam na imię Remigiusz. Lubię minecraft'a a także serie gier np: Far Cry 3, Assasin Cread 3

Ortografia: 10/10

mca.png
Opublikowano

Nick:KaMeL1997

Imie:Kamil

Cos o tobie: Lubię dużo przebywać na ts. Bez problemu nawiązuję kontakt z kolegami z ts. Myślę, że buduję dość ładnie. Koleżeński i miły.

Ortografia:Jak na trzecią klasę Gimnazjum to radzę sobie dość zacnie.

Opublikowano

Imię:Oskar

Nick:TheKolorowy

Coś o sobie:Lubię grać w minecrafta i piłkę nożną oraz siatkówkę interesuję się sportem i lubię nagrywać filmiki

Ortografia: 9/10

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick:Szelt

Imie:Arek

Cos o tobie:Gram zespołowo, nie griefam, lubie pomagać i lubie grać na serwach tego typu.

Ortografia:Jak na mój wiek to raczej dobra

Opublikowano

Nick:Vector.

Imie:Piotrek.

Cos o tobie:Bardzo lubię grac w mc gram prawie 3 lata i mi się nie nudzi.

Ortografia:Nie popełniam błedów ortograficznych I jest wpożoo.

Opublikowano

Nick:Kali

Imie:Sebastian

Cos o tobie:Lubie uprawiać sport zachowuje się kulturalnie wobec innych . Mam swoje konto na youtube MiinG6 (100 widzów)

Ortografia:100%

Opublikowano

Nick:Dusty

Imię:Dawid

Coś o tobie:Jestem Dawid mam 13lat.Lubię grać w minecrafta i gry akcji.Mam poczucie humoru.Jestem ogarnięty i już od dawna chciałem wbić na taki serwer jak kwadratowa masakra.

Ortografia:9/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...