Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Truta 34% średnie na solarze

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się kupić czystą trute, bez kd, bez bonów, średnie 34%, umiej. -12% +2 za 35kk?

Na rynku dosyć często spotykam truty 30% za 20-25kk

Opublikowano

Spróbuj się targować. Wyczuj handlarza czy chce to szybko opchnąć czy też ma wielu klientów.

Ja robię starą oklepaną zasadę ,że napisało do mnie 8 osób a tak na prawdę piszę z 1 o itemie i ciągle to zbijam.

Jak się nie uda to szukam dalej. Miałem kupić dzwon nieba i ziemi za 18kk a kupiłem go za 4 :D

Jeżeli będzie chciał to szybko sprzedać wytarguj się na te 10kk czyli zaoferuj 25kk.

Opublikowano

Albo nie kupuj za 35kk powiedz że mu dasz 30kk za tą trutkę spróbuj go przekonać że niby taka trutka kosztuje 25kk.A jak nie to sprawdź w m1 koło kowala tam zawsze dużo trutke jest.Widziałem także w m2 3-5 trutek

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ziomek, jeżeli sam mówisz ze takie truty znajdujesz w shopie po 20-25kk to wydaje mi się że nie ma sensu jej nawet kupować. Pomyśl, logicznie i sam odpowiedz sobie na to pytanie, może ci się jakoś bardzo śpieszy to kupp...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Opłaca mi się kupić czystą trute, bez kd, bez bonów, średnie 34%, umiej. -12% +2 za 35kk?

Na rynku dosyć często spotykam truty 30% za 20-25kk

Sam sobie odpowiedziałeś skoro na rynku są truty nie wiele słabsze i o wiele tańsze to nie opłaca ci się tej kupywać

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A taka +6 z all kd +4 to za ile chodzi?

Nie jestem w temacie cen, bo nie grałem przez około miesiąc.

Bo musi mi się to opłacać (kd +4) licząc to, że około 10 kd nie wejdzie, z 3 razy spali, hm?

Tak czy siak, teraz będę ją ulepszał kd wkładał, 1 już jest.

Opublikowano

jak juz kupiles wsadzasz kd to juz ja zostaw :D nie oplaca sie jej robic i sprzedawac, no chyba ze wkujesz na +9 ;)

tymbardziej ze sr 34 w trucie to juz sa ciekawe.

Powodzenia w ulepszaniu.

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Taki truciak to rzadkość w takiej cenie, myślę że Ci się opłaca i jeśli wkujesz na 9 + kd +4 to dosłownie miodzio i do końca gry Ci starczy :)

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie 15kk to mało możesz śmiało kupować.

Zależy od serwera czy mało czy nie ;) bo " u mnie " na feniksie za takie 15kk to nic nie kupisz . Moj fms +9 25sr kd potwora i smierci +3 i 2 randomowe bony kosztowal mnie 175kk . A jak patrze bo sklepach to ebonki ( kolce ) czyste kosztują 90 - 100kk to jak popatrzeć na inny serwer to za przeproszeniem w chuj kasy . Pozdro .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym brał, nie jest aż tak drogo ;-) A trutka nie jest najgorsza.

Opublikowano

No teraz to już pozostało kd włożyć, już około 7 zużyłem kd uchyłki +4 do stalki, a do truty jeszcze nie wkładałem prócz tej pentry co za pierwszym razem wszedł, mam teraz 43k, a takie kd uchyłki 1,2-1,3kk :P

EDIT:

No właśnie sprzedałem 2 bodzia, na następne 2x kd :PP

Przydałaby mi się ta trutka na 6 stycznia, na drop blasków.

Opublikowano

Pomysl sobie jaki jest efekt tych "podwyzonych" zakupow. Pomysl sobie ze zaplaciles za nia 25kk - czyli wartosc a 10kk to bedzie bonus od tego ze twoja postac "urosla". Nigdy nie zaluj jezeli cos podwyzsza twoj poziom gry a wydales troszke wiecej kasy.

Opublikowano

Kupuj, taką trutką możesz dużo zdziałać. Wrzucisz sobie kd, ulepszysz nawet do +6/7 i już ciskasz ładnie. A jak nie to kup, wkuj na +6 i sellnij, ale lepiej bij z niej.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...