Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Start o 20] KwadratoweZycie [24/7][40 slotow][TS3] Serwer specjalnie dla ciebie

bartektm53

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z minecraft : Siemus

Cos o sobie : W minecrafta gram dosyć długo, to będzie około 3 lat... jeśli się nie mylę, dobrze znam ortografie, nie toleruję cheaterów, myślę że również trafiłem na ogarnięty serwer gdzie panuje miła atmosfera. Pozdrawiam :]

Opublikowano

Nick z minecraft : Fir3Touch

Cos o sobie : Nazywam się Szymon.Jestem miłym i ogarniętym czternasto-latkiem.Uwielbiam gry typu Metin, CS, Minecraft, Terraria.Nie nawidze griefu jak i nie będę tego robić.Bardzo chciałbym tu zagrać ; ).

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Nick z minecraft : TheKosel

Cos o sobie : Mam na imię Hubert. Gram w minecrafta od dawna, potrafię budować ciekawe budowle. Jestem uczciwy.

Wrzucam jeszcze raz, bo napisałeś, że mnie dodałeś, a na wl mnie nie ma.

Opublikowano

No wrescie jakis serwer podobny do kwadratowej masakry

Ogarniety admin ktory zawsze pomoze

Gracze jak narazie tez spoko

brak lagow

Polecam

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nick z minecraft : pawlosssek333

Cos o sobie : Nazywam się Paweł, mam 12 lat i piszę podanie. Zainteresował mnie serwer, ponieważ lubię serwery typu kwadratowa masakra. Umiem się dogadywać z innymi graczami. Mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie.

Pozdrawiam, pawlosssek333

Opublikowano

Nick z minecraft : TheKasevo

Cos o sobie : Mam na imię Mateusz. Gram w minecrafta sporo czasu, potrafię coś zbudować. Jestem miły.

Opublikowano

Nick z minecraft :Chomik43

Cos o sobie :Lubie grać w mc i też w noge lub w ręke mam skype , wiec jak jakąś masz sprawe to śmiało ;D ;>

Opublikowano

Nick z minecraft : Miedziak

Cos o sobie: Mam na imie michal, 16 lat. lubie grac w kosza w wolne chwile imprezuje .: )

Opublikowano

Nick z minecraft :Grabarz1910

Cos o sobie :Interesuję sie grafiką oraz skateboardingiem w minecrafta gram od wersji 1.5 ogarniam wszystko w 5 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...