Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiadomo już jaka będzie następna postać po VI?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw bo nie mogę się już doczekać następnej, mam nadzieje że będzie oryginalna i nie będzie żadną podróbą innej postaci.

wiadomo już kto będzie?

Opublikowano

Nie jedynie riot wie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Narazie nie ma ale po nowym roku może coś dadzą

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Pod koniec stycznia powinno już być jakieś info, bo przestawili się na wydawanie postaci co 3-4 tygodnie.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Nie, zapowiedzi są "wypuszczane" w mniej więcej takim samym czasie.

Nawet jeśli by dziś się pojawiła jutro by była u nas.

Opublikowano

Znaleziono na zagranicznym forum (oficjalna wiadomość):

Nazwa postaci: Osama Bin Laden

Styl gry: AD i AP (mobilna)

Umiejętność Q: Osama przywołuje 100/200/300/400/500 Talibów, którzy chodzą po mapie i strzelają do każdego wroga

Umiejętność W: Osama modli się, zyskując 200/300/400/500 punktów prędkości ruchu na 20 minut (Można skumulować do 100 razy). W czasie modlitwy, Osama jest nieśmiertelny

Umiejętność E: Osama rzuca granat zadający 1000/2000/3000/4000/5000 obrażeń, który niszczy mu cały ekwipunek

Ulti: Osama przywołuje nalot atomowy niszczący wszystkie wieże oraz inhibitory wroga.

A na serio, to nikt nie wie dokładnie jaka postać będzie następna, dopóki nie zostanie publicznie opublikowana.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Tymoteor, zabawne ;P

No to nie wiadomo, oni nie zapowiadaja, tylko do razu jak wejdzie postac to na stronie glownej lola jest... w grze.

Opublikowano

Znaleziono na zagranicznym forum (oficjalna wiadomość):

Nazwa postaci: Osama Bin Laden

Styl gry: AD i AP (mobilna)

Umiejętność Q: Osama przywołuje 100/200/300/400/500 Talibów, którzy chodzą po mapie i strzelają do każdego wroga

Umiejętność W: Osama modli się, zyskując 200/300/400/500 punktów prędkości ruchu na 20 minut (Można skumulować do 100 razy). W czasie modlitwy, Osama jest nieśmiertelny

Umiejętność E: Osama rzuca granat zadający 1000/2000/3000/4000/5000 obrażeń, który niszczy mu cały ekwipunek

Ulti: Osama przywołuje nalot atomowy niszczący wszystkie wieże oraz inhibitory wroga.

A na serio, to nikt nie wie dokładnie jaka postać będzie następna, dopóki nie zostanie publicznie opublikowana.

Ja slyszalem ze ult to samolot w wieze... ;)

(jaki temat taka odpowiedz :ninja: )

Opublikowano

Tymoteor, zabawne ;P

No to nie wiadomo, oni nie zapowiadaja, tylko do razu jak wejdzie postac to na stronie glownej lola jest... w grze.

Ja wiedziałem o VI 2 dni przez pokazaniem na stronie głównej ;p

Może juz cos wiadomo?? Ja mam nadzieje ze to bedzie jakis AP, chciałbym zagrac czyms nowym na midzie ;D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Najpierw są na PBE i dopiero potem na koreańcu. Niestety na PBE nic nowego nie ma. Zobaczymy jutro lub w czwartek/piątek.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

teraz po vi wyjdzie jakaś postać adc a potem od 2013 roku wyjdzie 12 postaci co miesiąc zeby uzbierać na te postacie WESOŁEGO NOWEGO ROKU PRZYWOŁYWACZE ZEBY W NOWYM ROU NABILISCIE DO 2000 ELO I SAMYCH NOOBÓW W PRZECIWNEJ DRUŻYNIE

Opublikowano

Nową postacią będzie tank albo adc z tego co wiem . ;) . Bardziej liczę na tanka . :F pewnie pod koniec stycznia albo w środku stycznia będzie już wiadomo co i jak .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Najlepiej codziennie szukać na elohell czy na surrenderat20, lub reddit. Tam często ludzie wstawiają wszelkie info na temat nowych zmian, postaci, skinów etc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...