Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO/Q]Publiczny Test 8.3 Otwarty.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na teście masz po 1 milion wolnego doświadczenia i kredytów plutonu nie musisz robić ponieważ masz takie same bitwy jak na zwykłym WoT

Poprawka 99 milionów exp i kredytów.A tak wgl. to na teście prawie same X są mi czasem daje VII tier do X jak testuje.

Opublikowano

Fernox i nie tylko hp, teraz moja artyleria będzie na hita od wszystkiego, a kiedyś, tzn teraz przetrwa ten jeden hit. (V tier francuska). :(

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nic ciekawego oprucz chinskich, którymi grałem ostatnio ..

to jest test chińskich czołgów, więc co ma być kurwa innego niz nowe chinskie czołgi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra git jeszcze 24 tyś i sobie zagram hah :D ale bylem 40tyś ;D Chińskie trzeba testować ! napisze ktos ile dostaje sie kasy golda itp ? :D

Opublikowano

Fernox i nie tylko hp, teraz moja artyleria będzie na hita od wszystkiego, a kiedyś, tzn teraz przetrwa ten jeden hit. (V tier francuska). :(

Ponadto będzie bardziej mułowata. Zwiększyli opory ruchu i zmniejszyli zasięg widzenia. Jedyne na + to % obrotu.

Opublikowano

Ponadto będzie bardziej mułowata. Zwiększyli opory ruchu i zmniejszyli zasięg widzenia. Jedyne na + to % obrotu.

Mi to pasuje ;d latwiej bedzie mi likwidowac arty moimi lt ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...