Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Exp i Drop Glador S2

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już mówiłem świetny serwer.

Aż chce się grać :) DarkSince bije już Balantie na głowę ,która miała być najlepszym serwerem ostatniego kwartału :)

Dobra robota GladoR :)

Opublikowano

Jak już mówiłem świetny serwer.

Aż chce się grać :) DarkSince bije już Balantie na głowę ,która miała być najlepszym serwerem ostatniego kwartału :)

Dobra robota GladoR :)

Balantia jak dla mnie sie sypie :D

@Topic wkoncu dobra robota ;3

Opublikowano

Czekam na ten serwer z niecierpliwością:). I jak UP sądzę, że o głowę pobijecie Balantie, myślę też, że gracze dopiszą tak więc do startu ^_^.:)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

e up napewno ludzie przyjdą z dwóch pozostałych serwerów tego admina więc myślę że będzie dużo ludzi ja też wbije bo gram na ich wszystkich serwach i są po prostu superowe myślę że ten też będzie tak samo pro jak pozostałe dwa serwery a i mam takie pytanko jak będzie online piszcie na gg 9618023 nie zależnie czy jestem czy nie piszcie i dziękuje na pewno zagram pozdrawiam Genus504

Opublikowano

na start powinien być quest gdzie można 10 spotów przywołać jak pelerynki coś kiedyś na jakimś serwie widziałem, od razu lepiej się expi;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...