Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przy instalacji Borderlands

michuk243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisano minutę temu

Witam , dziś kupiłem sobię grę Borderlands (1). I gdy zainstalowałem grę wyskakuje mi taki błąd :

"A required security module cannot be activated.

This program cannot be executed (6000).

Please have a look at http://www.securom.c...m=module&c=6000 for further, more detailed information."

Do wyboru jest : "Uruchom Analizę" "Ok" ( Gdy klikam ok nic sie nie dzieje )

(Gdy klikam Uruchom analizę wyświetla mi sę to:)

This test program has been developed with your personal interest in mind to check for possible hardware and/or software incompatibility on your PC. To shorten the analysis time, system information is collected (similar to Microsoft's msinfo32.exe program).

Data will be compared with our knowledge base to discover possible hardware/software conflicts. Submitting the log file is totally voluntary. The collected data is for evaluation purposes only and is not used in any other manner.

Your Support Team

Do you want to start?

"Yes" "No"

(Jak wybieram NO to nic sie nie dzieje, a jak YES to tworzy mi sie jakiś plik i jest takie coś :

A required security module cannot be activated.

This program cannot be executed (6000).

Please have a look at http://www.securom.c...m=module&c=6000 for further, more detailed information.

I poprostu nie mogę wejść do gry proszę o szybką pomoc, gdyż chciałbym się nacieszyć z gry Borderlands sad.png !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...