Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchant all? To możliwe!

Pinkie Pie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety, jak zawszę mam uwagi.

Po co taki plugin administratowi?

chociażby do eventów :)

Tylko obrazek z komendą Ci się nie wyświetla.

wiem - imageshark, później to naprawie

Ale poradnik fajny, czytelny.

to mogłeś pofatygować się o lajka, a nie... xD

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Wymuszasz Lajki.

A to nie jest przeznaczenie tego forum..

Jakich eventów?

Wątpie, żeby takie rzeczy rozdawano przy zdrowych zmysłach..

(Essentials ma taką funkcję..)

Jeżeli robisz poradniki tylko dla "lajków" to odejdź z tego forum. Nie jest ono od tego..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Wymuszasz Lajki.

nie wymuszam lajków, po prostu pisanie, że tutorial jest ok i nie danie lajka po prostu mija się z celem.

Wątpie, żeby takie rzeczy rozdawano przy zdrowych zmysłach..

jak zawsze się czegoś czepiasz, żałosne i nic tyle, poza tym to chyba indywidualna sprawa każdego admina, nie twoja...

Jeżeli robisz poradniki tylko dla "lajków" to odejdź z tego forum. Nie jest ono od tego..

haters gonna hate... kłóciłbym się dalej, ale nie mam na to ochoty ani czasu - mam ciekawsze zajęcia. Jeśli masz czas żeby bezmyślnie komentować każdy z moich poradników - proszę bardzo, ja niestety go aktualnie nie posiadam :) Powodzenia

ps: to zazdrość, czy inny powód?

nothing else.

Opublikowano

@Up

Wymuszasz...

W każdym razie widać, że ty robisz poradniki tylko dla "lajków", a nie po to żeby komuś pomóc..

Ja się czegoś czepiam?

Powiedz mi, kto NORMALNY (Jako administrator serwera) będzie rozdawać takie rzeczy?

Żeby później mówiono, że osoba, która go dostała itemek jest cheaterem?

Żeby gra nie była fair?

Powód?

Lubie komentować i motywować ludzi do dalszego robienia poradników, które pomagają i są użyteczne.

Jeżeli ktoś robi poradniki na "odpie***l się" to wolę zniechęcać takie osoby, ponieważ ich poradniki mówią tym "zielonym", że sprawa jest trudna bądź skomplikowana, co może nie odpowiadać rzeczywistości..

Zazdrość?

Mam gdzieś zazdrośc, bo czego mam zazdrościć gościowi, którego nawet nie znam..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCaribell Dzieciaki ? Kolejna osoba która wyzywa od dzieciaczków a sam pewnie nim jest @Temat  Jestem za soldier"em oraz po co to komu ? Chyba ze na serwerze sie każdy nawala z sharpness  8 i z prot 6 to wtedy zrozumiem

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCaribell Dzieciaki ? Kolejna osoba która wyzywa od dzieciaczków a sam pewnie nim jest @Temat  Jestem za soldier"em oraz po co to komu ? Chyba ze na serwerze sie każdy nawala z sharpness  8 i z prot 6 to wtedy zrozumiem

Musiałeś wychować się w niezwykle dziwnym środowisku, jeśli dla Ciebie "dzieciaki" to wyzwisko. Poza tym nie wiem, dlaczego się tak bulwersujesz. Faktem jest, że na tym forum wiele użytkowników to osoby chodzące do podstawówki. Nie miałam nic złego na myśli, nie musisz mnie od razu obrażać. Trochę kultury. Nie jestem Twoją znajomą, byś mógł się do mnie pluć i oskarżać o niedojrzałość, szczególnie jeśli nie zamieniłeś ze mną ani jednego słowa.

Co do samego pluginu - jest przydatny. To kolejne urozmaicenie różnicujące serwery. Na niektórych nie ma enchantu, w innych jest domyślny, w jeszcze innych występują miecze 9/7. Właśnie takie "po co to komu" sprawia, że serwery nie są wielokrotnie powielone.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Porządny poradnik, dostosowany do każdego stopnia zaawansowania w kwestii gry. Dobrze, że ktoś go odświeżył, niech dzieciaki patrzą jak się robi tutoriale.

Dzięki za opinie :)

Jak będę mieć czas to naprawie kilka obrazków - zepsuły się ;)

nothing else.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne ale nie przyda się to na serwer publiczny.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zjeb**eś obrazy, taki temat już jest, każdy o tym wie!

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Spoko ale Tim The Enchant jest znany prawie wszędzie i wiesz......

-----------------------------------------------------------------------------

Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p

-----------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie opyla się bo jest póżniej zamieszanie jeśli chcesz zrobić serwer bo ADMIN nie może się temu oprzecz i wpisze sobie /enchant sharpnes 16 i dednie i będzie sprawa bo gracz jest zawalisty i nie da go się pokonać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...