Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] mod pl

patrykuspl16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, po aktualizacji większość funkcji nie działa.

Opublikowano

To już zależy od kamera, śledź jego stronkę, tam będziesz miał info.

Opublikowano

OK , a moze znasz jakies dzialajacy multihack ? szybko chodzenie i walenie to mi starczy

sciagnelem ale wlaczam na 500 i nie biega szybko ..

Skrander czemu ty mu takie glupoty pier..? :> Pobierz najnowszego moda ze strony kamera, wchodz na serwer i wpisz speed np. 500 i ci smiga (przez speed chodzenia nie wywala)

Nie chodzi szybciej chociaz wpisuje 500

Opublikowano
Skrander czemu ty mu takie glupoty pier..? :> Pobierz najnowszego moda ze strony kamera, wchodz na serwer i wpisz speed np. 500 i ci smiga (przez speed chodzenia nie wywala)

Nie spamuj, bo już mi się Ciebie nawet raportować nie chce. Tak samo wkręcasz userom, że bob 1.7.6 nie działa a gówno prawda. Siedzisz na MPC ? To siedź, ale jak nie wiesz, to nie pisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie spamuj, bo już mi się Ciebie nawet raportować nie chce. Tak samo wkręcasz userom, że bob 1.7.6 nie działa a gówno prawda. Siedzisz na MPC ? To siedź, ale jak nie wiesz, to nie pisz.

Pozdrawiam.

no bo juz nie dziala? eee....

A jest jakis sam multihack ?

a ten w kamerze nie moze byc? bo on bardzo dobrze dziala + nie wywala.

Nie zapomnij jak ustawisz np. speedhack 400 to obok kliknac przycisk "ON" a jak chcesz wyaczyc "OFF"

Opublikowano

Somer człowieku przestań się wypowiadać, jeżeli nie wiesz nic na ten temat.

Poza KamerModem multihacki są strasznie wadliwe, więc będzie problem, proponowałbym poczekać na aktualizację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...