Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Task PalladiumPro

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mógłby ktoś dokładnie opisać działanie tasku PalladiumPro? Co trzeba miec i wgl. Chodzi mi o to zeby ktos dobrze wytłumaczył, a nie napisał 1 zdanie. Wzamian dam kod bonusowy na premke na 1 miesiac.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

zaraz napisze, ale chce miec pewnosc ze bd pierwszy wiec juz dodaje ten post :D

zaraz edit

zmienia hangar ( zbiera na 1 hangarze, a wymienia na 2

używa umiejętności ( u mnie wszystkie moce aegisa )

używa wyrzutni rakiet

strzela z x1, plt-2026 i eco-10

zmienia konfe jak jest pusta (10%)

odpowiada na ataki

uzywa rombu, lub jak nie masz to zwykłej

używa peta i dokupuje paliwa ( zbieracz)

sprzedaje pall po zmianie hangaru lub leci na około

jak chcesz cos wiecej to pw :) i kod jak cos to też na pw :)

ps. ja latam na aegisie FE i z petem zbieraczem 2 i na pl1 zbiera mi okolo 1400/h

@down on wcale nie atakuje graczy innej firmy jako pierwszy, więc nie wprowadzaj w błąd

Opublikowano

Zbiera palladium

Nawala w graczy itp.

BIje każdego gracza nawet gdy nie jest atakowany :( A tak to byłby dobry task

Znaczy każdego z obcej firmy, nie jestem pewien czy bije gdy nie jest atakowany bo na PVP nie wiem czy byłem atakowany czy nie:D

Jeżeli dobrze wiem to gdy nazbiera ładownie leci na 5-2 sprzedać surki

Opublikowano

Używa umek statków, używa high tech, zbiera palke, jak jakiś alien cie zaatakuje to go bije, jest możliwość zmiany hangaru w celu wymiany palki (na razie nie działa prawidłowo) ale może również normalnie latać.

Mam nadzieje że nie długo będzie naprawiona zmiana hangarów bo dzięki temu o wiele szybciej idzie zbieranie. Do tego potrzebujesz 2 hangary. 1 stawiasz na 5-2 żeby wymieniał, a 2 na 5-3 żeby zbierał i w tasku dodajesz, który za co odpowiada.

reklama

Opublikowano

Task Zbiera palladinum tylko w mgle nie bije graczy z wrogiej firmy dopóki nie zostanie zaatakowany.Automatycznie włącza do pomocy peta i ustawia mu zbieranie surowców po uzbieraniu pełnej ładowni leci do bazy na 5-2 lub zmienia hale gdy się ją posiada.Minus jest taki ze atakuje npc nawet gdy nie jest przez nie atakowany.Dodatkowo używa umiejętności Aegisa.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...