Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W czym tu problem ?

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam grę Runes of Magic i mam w niej lagi mam wszystko powyłanczane tylko skype bo gram z kolegami i on jest niezbędny. Mam 2GB ramu wie mało ale co szło by obniżyć w Runes Of Magic żeby gra płynniej chodziła. Samą grafike ? Reder terenu ? daje lajki z góry dzięki

images1lzh.jpg
Opublikowano

a jaka masz predkosc neta :D? Lagi np. na wojnach są nieuniknione ;D Ram do lagów nic nie ma powiązanego, Prędkość internetu wpływa na to czy masz lagi czy nie.

A jesli masz zaciecia to zmien ustawienia na niskie . Powinno lepiej chodzic. I dokup RAM *hehe "D)

I ja np. mniej crashy łapałem na niskich :D tylko troche możesz zwiekszyc odległość widzenia bo bedą Cb wkurwiały rzeczy, które ukazują się dopiero po podejściu do nich ^^

Opublikowano

a jaka masz predkosc neta :D? Lagi np. na wojnach są nieuniknione ;D Ram do lagów nic nie ma powiązanego, Prędkość internetu wpływa na to czy masz lagi czy nie.

A jesli masz zaciecia to zmien ustawienia na niskie . Powinno lepiej chodzic. I dokup RAM *hehe "D)

I ja np. mniej crashy łapałem na niskich :D tylko troche możesz zwiekszyc odległość widzenia bo bedą Cb wkurwiały rzeczy, które ukazują się dopiero po podejściu do nich ^^

ramu dużo nie mogę bo mam 32 bitowy wystem

do mojego neta nic nie mam net ma 120mb/s

images1lzh.jpg
Opublikowano

a myslałeś nad zmina Ram i sprawdzeniem tych co masz u mnie pomogło

nad kupnem ramu myślałem ale musze mieć win 7 64 Bit obecnie mam 32 a na 32 max ram to 3.25

images1lzh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...