Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] wyłączanie sie komputera

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem: komputer mi się wyłącza! nie wiem od czego po prostu po pewnym czasie wyłącza się i koniec! dlaczego? po wyłączeniu nic w komputerze nie ma kosmicznej temperatury, wina zasilacza to na pewno też nie jest czy istnieje możliwość że komputer ma gdzieś w ustawieniach pogrzebane że się po pewnym czasie wyłącza? czy można ustawić w komputerze że wyłącza się po przekroczeniu temperatury np. procesora np. 50 stopni C? Pomocy help!

PS. wyłącza się jak w coś gram na kompie, jak na necie w coś gram to też się wyłącza! pomocy HELP!!!

Opublikowano

HW Monitor i daj screena z IDLE tzn. spoczynku kiedy nic nie robisz na kompie. Może jakiś podzespół się przegrzewa.

Podaj też markę, model i moc zasilacza.

Opublikowano

nwm a co dokładnie ci chodzi z tym:

czyli dać go w stan spoczynku i strzelić screena?

a gdzie się screen zapisuje i jakim klawiszem zrobić?

a co do zasilacza to wczoraj kupiony, nowiutki ze sklepu:

PC power supply , Model: TM500 Silent moc: 500w

a gdzie te temperatury?

Opublikowano

Sweet, nie zwalaj wszystkiego na zasilacz. jest koniecznie do zmiany, jednak wrzuć te screeny. Robisz je klawiszem print screen, wklejasz do painta, zapisujesz i wrzucasz na jakis hosting.

Zasilacz oddaj czym prędzej do sklepu na paragon to kasę Ci zwrócą tak jak Sweet mówi.

Opublikowano

A może po prostu przez przypadek się leciutko odpina zasilacz a jak nim szturchasz to wraca na miejsce :D Popraw może wejście i sprawdź jeszcze raz. Jeżeli dalej to idzie to znaczy że rzeczywiście zasilacz.

Też tak miałem niestety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...