Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Opowiedz nam historie swojego konta !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Historia mego konta :

Na mpc Forum byłem pod jedna nazwa:) DarkNesss. Licząc cały mój czas przebywania na mpc forum są to około 3 lata. Po roku moich owocnych poszukiwań jak i pomagania niestety zapomniałem hasła a w miedzy czasie ukradziono mi poczte Byłem zmuszony stworzyć nowe konto jak i nowy adres mail. Mój nick jest to nic innego jak wymyślenie go przy siedzeniu na głownej stronie Guild Wars 2. Gdy doszła nowa klasa zwana Engineer (Inżynier) tak mi sie ona spodowala ze postanowilem ja dac jako swoj nick. Na początku byłem mało aktywnym Userem. Przeglądałem sobie tematy i rzadko się udzielałem. Głownie uczestniczylem w dziale Minecraft:Publikacje Serwerów. Potem bardziej angażowałem się w inne działy typu : metin,cs,smite,dota oraz w koncu ogólnie na forum Niedawno zacząłem brac udział w konkursach lecz nic nie wygrałem (narazie) Ja nazywam się Engineer. Jestem Użytkownikiem forum mpcforum.pl

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak w skrócie :D

Krótka historia z datami

2009:

Na forum zarejestrowałem się 28 lutego. Konto założyłem by wypowiadać się w publikacji cheatów mt2. Miałem przerwę i po powrocie postanowiłem wrócić i wstawiać swoje prezentacje cheatów.

2010:

Po pierwszej prezentacji dostałem bana (4 luty) od Mou za... Wstawienie keyloggera, choć plik był czysty (później ktoś wstawił i plik pozostał). Nie wiem kiedy mnie od banowano, ale wiem, że wróciłem na forum dzięki dziale "gry na naszej klasie". Po pewnym czasie napisałem aplikacje na kida, która nie została przyjęta z powodu "nie potrzebuję pomocy".

2011:

Za drugim podejściem się udało i 2 stycznia roku byłem kidem via www (z tej aplikacji najbardziej pamiętam słowa D&G: "Jak podpadnie to najpierw wp***dol a potem zdejmuj range." (chodziło o to, że Mou miał do mnie 30km)). W trakcie mojego kidowania zebrałem 25% i 2 żółte kartki. Szybko awansowałem na moda a zostałem z niego zdegradowany jeszcze szybciej... Powodem były 3 żółte kartki. Zrobiłem sobie przerwę od forum a po niej wróciłem do 200% aktywności starając się ponownie o kida. 1-sza aplikacja została odrzucona przez ilość %. Za miesiąc spróbowałem ponownie i Mou zdjął mi wszystkie % i zostałem przyjęty (9 sierpień - i znowu grozili mi Mou... Tym razem Makin ;) "Skoro Mou ma do Ciebie 10 minut to możemy zaryzykować"). Chwilę po moim awansie na moda napisałem aplikacje na mentora i została ona pozytywnie rozpatrzona 11 listopada roku.

2012:

18 czerwca dostałem MPC Champion za konkurs: "Wymyśl swój dział" dzięki propozycji "Haxball". 3-go maja zostałem członkiem MPC Coders Team. 12 dni później dostałem drugi dział pod opiekę - 4Story. 29 lipca zostałem "zdegradowany"(?) z wszystkich rang w trochę kontrowersyjnej sytuacji (1pkt regulaminu i 1 podpięty temat w dziale haxball) przez kokosza (o tym kto mnie zdegradował i za co napisał mi Enzil, lecz pierwsza odpowiedź była zupełnie inna). Po rozmowie z Geo podczas meczu w haxballa i z Wredną na gg dowiedziałem się, że od 12 sierpnia nie ma powrotów a ja wyjeżdżałem 5 sierpnia do 13 sierpnia. Napisałem aplikację, wyjaśniłem sytuację (chodź do tej pory nadal nie wiedziałem czy za to w 100% zostałem zdegradowany i się już raczej nie dowiem). 5 sierpnia byłem ponownie kidem via www... 21 sierpnia wraz z Raayem i Synkiem wygraliśmy turniej 3v3 w haxballu zdobywając gold membery. 26 sierpnia zmieniłem nick z krycha1996 na - Krystian -. Chwilę później bo 29 sierpnia zdobyłem blue membera w turnieju Ball3D, w którym grałem z Kolorowym. (teraz CzarnoBiały.). 10 września złożyłem rezygnację z funkcji kidmoda z powodu nowej szkoły i tego, że był nowy kid w dziale. Od tamtego czasu wypowiadam się głównie w dziale League of Legends i ponownie zgłosiłem się na mentora, lecz sądzę, że w tym miesiącu się nie uda, ale jak to mówią. Warto próbować! Nie dawno stykło 5000 postów i 35500 odwiedzin ;)

Daty w pigułce

Members - 28.02.2009

Banned - 04.02.2010

KidMod Via WWW - 02.01.2011

Moderator Via WWW - 09.03.2011

Koniec Kariery - 11.04.2011

KidMod Via WWW - 09.08.2011

Moderator Via WWW - 16.10.2011

Mentor - 11.11.2011

MPC Champion - 18.03.2012

MPC Coders Team - 03.05.2012

Moderator 4Story - 15.05.2012

Members - 29.07.2012

KidMod Via WWW - 05.08.2012

Gold Member - 21.08.2012

Zmiana nicku - 26.08.2012

Blue Member - 29.08.2012

Rezygnacja - 10.09.2012

Moje nicki co i jak

krycha1996 to połączenie mojej ksywki z podstawówki i gimbazy + mój rocznik. Taki tam randomowy nick

- Krystian - chciałem samo Krystian, ale jakiś Krystian już go zajął, więc musiałem dodać -. Teraz jak na niego patrzę to taki gimbusowy nick, ale trudno

Osoby, które pamiętam za "coś" (lista jest w losowej kolejności)

;)

- Mounthains [*] - Mam z nim dobre jak i złe wspomnienia. Miałem jakiś problem to po napisaniu na pw od razu mi pomógł ;)

- Dudsonowa - Dokładnie tak samo jak u mou

- D&G - twoje ściąganie 20% warnów pamiętam do dziś: "co", "sie", "sta", "ło" ;)

- M@niek - na niego zawsze można liczyć ;)

- Wredna - zawsze można się z nią pośmiać na gg lub forum ;)

- Enzil / Antix / Piotrek - jedni z najlepszych GMów. Na pw mają odpisane przed odświeżeniem strony :)

- RMCF - dobre i złe momenty, ale nie było źle ;) Lubiłem go banować w haxballu z powodem "bo mogę" ;)

- x070x - złodziej raportów... A tak po za tym to same pozytywne wspomnienia :D

- Omek i Ejs - za dużo do pisania... ;)

- Kaś - zmieniłeś się bro! ;< Hyhy... Rozmowy na gg i fejsie xD Kaś - Randomowy dzieciak i kurczak (tak w skrócie)

- Heniuś - nasz forumowy toster ;)

- Vantos - mój uczeń :D

- Farek / Sodema - nauczyciele gry w LoL'a ;d

- bnmbb - rozwiązywanie wszelkich problemów na gg ;)

- Zav - cheater w Curvie -.-

- Baks - hyhy

- Kolorowy (CzarnoBiały.) / Raay / SynekMTG - wygrane turnieje

Wszyscy mentorzy, którzy byli nimi w tym samym czasie co ja za spam w mentorowisku xD

i... graficy z fan artu za wszystkie sygny i avki

Chyba wszyscy...

Taki gratis. Teraz znalazłem moją listę warnów (ss robiony przed aktualizacją IPB czyli dawno

:D

1336410532-U48785.png

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Historia Mojego Konta :

Na MpcForum jestem już od 24Listopada Bierzącego roku , powiem szczerze to forum mnie wciągneło ,

Mój nick powstał od mojego nicku w Metine UheEs dodałem k i Es zamieniłem na Boy i jakoś tak zostało

:)

Moje poczatki były trudne , 0 Like , póżniej jakoś wpadłem na pomysł założenia paczki z Modyfikacjami do MineCraft

przez 2 Dni nikt nie odpisywał , myślałem że nie umiem robić paczek , ale jednak po Miesiącu i częstych Up-Date

Paczka zrobiła się sławna dostawałem częste Like każdy chwalił moja paczkę i tak ona się wydobyła na 1 Miejsce paczek

Modyfikacji , teraz staram się pomagać ludziom w dziele Minecraft lub Metin2 . Moim zdaniem to forum jest bardzo

świetne wogóle się nie laguje itp ...

Znajomośći i osoby które pomagali mi na MPCForum :

- BR3D

- Endriex

- Maccer1908

- JodaMineCraft

- Gamus

- Enzil

- FapuTapu [Już piszemy i gramy pare ładnych lat]

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Siema. Dziś opowiem wam historię mojego konta - Pan Kaś. Dziwna sprawa, bo nigdy nie pisałem czegoś takiego, ale postaram się wszystko ująć w tym opowiadaniu. Dnia 27.12.2011 wszedłem na forum po cheaty do Metina jak pewnie 90% ludzi tutaj. Okazało się, że aby pobrać trzeba się zarejestrować/zalogować. Zapomniałem hasła do mojego poprzedniego konta więc nie myśląc nad nim wszedłem w rejestracje, wypełniłem wszystko poza nickiem... Dziwne to było, bo zupełnie nie miałem pomysłu. Wszedłem w ten temat z cheatem i zacząłem szukać użytkowników którzy napisali post, chciałem znaleźć fajny nick i przerobić go tak aby mi pasował. Szukałem, szukałem... Nic nie znalazłem, patrze, o! Pani Kasia - wchodze w rejestracje i wpisuje Pan Kaś, ot tak dla beki. Nick nie jest zajęty! Rejestruje się i wszystko ok (aktywacja itp), pobrałem cheata i wyszedłem z forum. Wróciłem po nowym roku bodajże i zacząłem coś tam spamować. Dostałem pierwszego warna od Rocketsa aka Homelo 5/100, źle to wyglądało. Wyszedłem... Wróciłem po kilku miesiącach (ok 4/5). O dziwo pamiętałem hasło. Wielkanoc, konkurs od Seldka - zbiłem warna 5% i zacząłem się na nowo udzielać. Nikogo nie znałem, nie wiedziałem kto kim jest. Aplikacja na kida Metin2. Beka totalna, mając dwa poradniki - mini poradniki, które były zamknięte, zero raportów nie dostałem się. Kilka aplikacji do MMT, znów aplikacja na kida Projektów użytkowników forum i odrzucona - nie potrzeba tam moderatora. Na forum zacząłem się rozkręcać. Dzięki specyficznemu loginowi stałem się 'popularny', może bardziej tu pasuje słowo rozpoznawalny. Era haxballa - 27.06 MPC Champion za konkurs haxballa który zorganizowałem z Kolorowym. aka Czarnobiałym.. Super czasy. Wakacje, dwór, dwór, dwór. Mniej czasu na MPC. 09.09 - MPC Gold Member za zdjęcie z wakacji :-) Miło było. W tym samym dniu dostałem perma... Powód: udostępnianie danych osobowych. Dziwne to było, dałem status o treści podobnej do 'Oto profil fb pedofila'. Istnieje taki link do FB że gdy na niego klikniesz to przekierowuje na Twój profil. Takie miałem wytłuaczenie - unban. Miło było że się ludzie za mną wstawili. Ot co, daje link jak kogoś interesuje.* Z tej okazji zrobiłem sobie plakietke Perm Member. 20.09 - w końcu dostałem się do MMT na stanowisko montażysty. Zajebiste 3 miesiące na MPC. Zapierdalaliśmy z Hrabią i Pandą w Fast Newsach - już wam tutaj dzięki za to! 28.09 - zmiana nicku, Pan Kaś = Kaś. 2.10 - kid mod!!! Tak, to niebywałe ale dostałem się na stanowisko kid moda www. Oczywiście nie obyło się bez problemów wielmożnego pana RMCF'a. Minęły dwa miesiące, więcej znajomości i wiedzy. 2.12 - awans na moderatora działu. Degradacja z MMT. Powód: raportowanie postów Botanica, kikiego, Endymiona itp. Nazywanie mnie konfiturą. Dlaczego? Ot co, Syrians - exModerator www wyleciał za zachowanie, chyba każdy wie jakie zachowanie prezentuje teraz/wtedy. Nie miał na co zgonić to co, zganiamy na Kasia - stwierdził że go 'sprzedałem' do GM'a i dlatego wyleciał. Większej bajeczki nie słyszałem, cóż. Dziwi mnie naiwność ludzi. Tak, naiwność. Inaczej tego nazwać nie można skoro ludzie w to uwierzyli. Najbardziej się zawiodłem na Botanicu - spoko było, fajnie się gadało, zawsze beka (dranie tak majo/piotr tłuszcz), a on się odwrócił bo uwierzył Syriansowi. Tak samo kiki i wiele innych osób. Nie przejowałem się nimi. Cieszyłem się że jest ktoś to jeszcze o mnie pamięta i został 'ze mną'. Obecnie jestem moderatorem działu Niezbędnik Cheatera, Blue & Gold member.

Osoby które poznałem na MPC (nie będę jechał alfabetycznie, kolejność nie ma żadnego znaczenia):

Krycha1996, Antix, Br3nd, Easy33, Cristiano, D4wid3k, Enzil (mój pan), Lord Hades, Kolorowy., Vantos, Maxiu_, hrabijczyk14, pestka, patrykkos, x070x, kiki, Botanic, wilczek..killer, G00D, Marselo, Gejmus xD, Marucśny, Matzar, Spritex, Wredzia, Ukinar, Ray, Pexiak, nexores, Mostro, Legenda, Holly, CTRL, daronian, Dashu, Euclys, Pandragors, Farex (ministrant), Menestero, MrPiotrek, SynekMTG, xamizo, Harnasiek, Piecu, Tsakui, Paradisia. Na pewno o kimś zapomniałem, na 100%.

Między czasie urodziło mi się dzieciątko: http://www.mpcforum....96097-kasiatko/

Moja lista ostrzeżeń jest bogata, aż 3 strony.

* link do bana: http://www.mpcforum....722088-pan-kas/

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moje obecne konto powstało 11 marca 2012r, po zbanowaniu poprzedniego. Na forum przybyłem szukając cheatów i serwerów do Metin2.

Pierwszą rzecza jaką robiłem na tym koncie to napisałem 3 tutoriale żeby mieć zapas jakbym dostał warna. Mój nick powstał od nicków z Metin2 "Marcus,Marcusny" Po wygraniu gold membera zmieniłem nick na Marcuśny. Póżniej zaczeły sie bany od RMCF'a :)2v4fk9.jpg

Konto miało 3x perma oraz kilka banów czasowych:d aż w końcu dostałem perma od samego kokosza ze słynnym już powodem "Bo moge"

l5uvs8.jpg

To był punkt zwrotny mojego zachowania na forum. Udało sie dogadac z RMCF'em i miałem pewne ultimatum "Jeden głupi komentarz,post,temat,blog i lecisz z permem". Od tego czasu zmieniłem zachowanie, no ale co z tego jak na pasku było 78%warna-.-

wiec zaczełem je zbijać pierwsze 3% ściągnął mi RMCF w celu wyrównania paska (bug po aktualizacji forum)

I sie wziełem za zbijanie procent. Po 2 miesiącach aktywnego udzielania sie w konkursach udało sie zbić 75% oraz zdobyć talon 10%:).

68e0m1.jpg

wfnlqg.jpg

W tym czasie poznałem wspaniałych ludzi.

Wredna- Pomagała nie raz przy ub itp:)

Seldek- Również pomagał przy UB

RMCF1902- Chodz banował to i tak dało sie z nim dogadać, dzieki za szanse:)

Lopes

Kaś

Dash

Daronian

_Shadowlord

Paweł_cs

Save404 aka SebuśPL

i wielu,wielu innych.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Przybyłem tutaj 9 lis. ubiegłego roku (2011). Jako młody bodajże 14-sto latek, byłem ciekawy co to jest te MPCForum, dotąd wbijałem tutaj tylko i wyłącznie dla zareklamowania własnych serwerów Minecraft, Metin2 itp, robiłem w tym celu dużo MK, byłem często banowany. Byłem wówczas znany jako "generaluserss", użytkownik posiadający konto, które początkowo miało być jak wszystkie moje ówczesne konta zrobione tutaj "spamerskie", chciałem albowiem zareklamować swoje forum o nazwie "General-Forum" (które już nie istnieje) w celu pozyskania pewnej ilości użytkowników, lecz już z nieznanych mi powodów nie pamiętam czemu nie spamiłem, być może coś mnie tutaj wciągnęło.

General-Forum, oznaczało forum ogólne, tak więc generaluserss oznaczało, użytkownik ogólny, wszechstronny ;D Człowiek o wielu zainteresowaniach.

Taki rzeczywiście kiedyś byłem i jestem właściwie do dzisiaj, nigdy nie skupiałem się na jednej rzeczy, nie mam jednej rzeczy, która by mnie interesowała, interesuję się wszystkim począwszy od informatyki, a kończąc na muzyce.

U początków mojej aktywności na tym forum, uczyłem się HTML'a czyli czegoś co mnie tutaj trzymało, to była pomoc ówczesnych Moderatorów WWW, którzy w programowaniu zawsze jakoś starali się pomagać, doradzić.

Wówczas raczkowałem, nie potrafiłem jeszcze CSS, jedynie jakieś tam podstawy HTML, po kilku miesiącach żmudnej nauki jestem już zaawansowanym Webmasterem i wykonuję "małe" zlecenia. Druga rzecz, która mnie tutaj zatrzymała to oczywiście możliwość doradzenia się w sprawach dotyczących życia realnego u użytkowników, pamiętam jak pytałem "Jak poderwać dziewczynę?", "Jaką wybrać fryzurę" itp. Pomijając oczywiście masę hejtów które się mimo woli pojawiały otrzymywałem całkiem stosowne i sensowne odpowiedzi, które sprawiły że stałem się bardziej pewny siebie, jestem śmielszy, nie wstydzę się siedzieć przy dziewczynach i rozmawiać z nimi tak jak to było wcześniej.

Poznałem tutaj wiele interesujących osób, osób z którymi dzielę swoją pasję i uczę się od nich, oraz ich. W związku z tym że moje postępy w webmasterce, były znacznie większe, uczyłem się coraz więcej, i lepiej wykorzystywałem poznane wiadomości zacząłem udostępniać w dziale Projekty Użytkowników Forum, moje projekty stron internetowych. Większość z nich nie była profesjonalna, ale liczy się sam fakt że tutaj je udostępniałem.

Strony jakie tutaj publikowałem były przeróżne, począwszy od Portfoliów, zakończywszy na forach. Pewnego dnia napisał do mnie Kaś, wówczas znany jako "Pan Kaś" chciał żebym mu coś wytłumaczył z Webmasterki, wówczas był to zwykły user, którego podziwiałem choć wielu rzeczy nie wiedział, tak więc zaczęliśmy ze sobą rozmawiać na GG, i kontakt utrzymujemy ze sobą do dzisiaj, lecz rozmawiamy rzadziej. Do dzisiaj pyta mnie czasami o pewne rzeczy, ja robię to samo, można powiedzieć "wzajemnie sobie pomagamy". Tak jakoś się z nim zakolegowałem że postanowiłem się do niego upodobnić, a w związku z tym że dostałem Gold Membera posiadałem już możliwość zmiany nazwy której jeszcze nie wykorzystałem, pomyślałem że szkoda by było gdyby się zmarnowała. Tak więc zmieniłem sobie nazwę na "Pan Suavek", co oznacza Pan Sławek, od mojego imienia. Od tego momentu rozpoczęły się moje prawdziwe przygody związane z tym forum, niestety teraz zaczyna się nieco smutniejsza część opowiadania, bo mój stan umysłu się pogorszył, zacząłem pisać jakieś bzdety za które byłem znienawidzony, jakieś gówniane blogi sprawiły że hejt w moim kierunku stał się normalnością. Naprawdę, wówczas byłem gimbusem stuprocentowym. Nie rozumiałem wielu zachowań tutejszym membersów, co wywoływało zarówno we mnie jak i w nich oburzenie. W końcu zrozumiałem swój błąd i wszystkich ładnie przeprosiłem, od tamtego momentu, właściwie do teraz wiodę tu spokojne życie, czasami tylko zdarzają się jakieś spiny, ale to dlatego że cenię sobie szczerość i jestem otwarty, walę prosto z mostu jeżeli trzeba i jeżeli trzeba staję po właściwej stronie. Przez calutki rok przez jaki tutaj jestem poznałem Daroniana, którego już nie ma, Gamusa ,który niedaleko mnie mieszka , ale w rl nie gadaliśmy, Xdemonta z którym właściwie utrzymuję do dzisiaj jako taki kontakt. Warto jeszcze zaznaczyć że swojego czasu nie obyło się bez paru banów, najdłuższy jaki otrzymałem na tym koncie trwał miesiąc, trochę mnie to zmusiło do refleksji i zastanowienia się nad sobą, obraziłem wówczas kokosza, nazywając go idiotą, on mnie nazwał podobnie więc byliśmy kwita, no ale liczy się sam fakt że mnie zbanował. Przez cały miesiąc właściwie się nudziłem, bo forum było już praktycznie w pewnym stopniu moim uzależnieniem. Wbijałem tutaj co jakiś czas po to by porozmawiać, poczytać i pomagać i właśnie to mnie tutaj zatrzymało na dobre. Nie przywiązałem się jednak za mocno do mojego pięknego konta, ponieważ zawsze jestem w stanie zrobić coś na korzyść drugiej osoby ryzykując bana, w sytuacjach które tego wymagają, lub na to zasługują. Przykładem może być chociażby niejaki Things, który myślał że mnie banem wystraszy. Dał mi go w prawdzie na zawsze, jednakże ktoś zauważył tutaj jego głupotę i mnie od banował, za co bardzo dziękuję. Pewnie że przykro by było stracić już tak dobrze wykształcone konto przez jakieś gówno, no ale już tak jest. Nie warto się do rzeczy wirtualnych na dobre przywiązywać i tak otrzymane rangi, reputacja, ilość postów w życiu realnym nie dadzą powodzenia.

Opublikowano

Pisane na spontana. :D

Pewnego słonecznego dnia za namową kuzyna postanowiłem ściągnąć grę Combat Arms. Podczas włączania wyskoczył mi błąd, na którego nie mogliśmy znajść rozwiązania. Oczywiście polecił mi to forum, i tak praktycznie trafiłem tu inaczej niż inny, przeważnie większość szukała wspomagaczy do gry, ale ja nie jestem typem gościa, który lubi pohackować, wolę czystą grę. Nick wziął się stąd, że kuzyn ma na imię Rupert i często moja ciocia, jego mama żartowała rupek strupek. Dodałem do nicku "3" i tak wyszło. :P A więc wszedłem do działu Combat Arms, napisałem temat, inni się męczyli by mi pomóc, aż w końcu ktoś(Zavetti?)dał mi rozwiązanie. Wtedy tam się uradowałem, bo mogłem sobie grywać itp. Od tego czasu regularnie wchodziłem na MPC, ale tylko po to by sprawdzać spis eventów. Po kilku dniach gry dalej byłem nią zafascynowany, więc postanowiłem wejść na MPC i pomóc jednej osobie z problemem. Udało mi się to, i sprawiło mi to radość, że stanąłem wyzwaniu twarzą w twarz i rozwiązałem czyjś problem. Od tego czasu przeglądałem coraz to więcej takich tematów i było to całkiem fajne. Tak przez pare miesięcy pomagałem, pomagałem i postanowiłem napisać aplikację na KidModeratora, jednakże nie udało się, wtedy byłem nieogarnięty, łapałem dużo warnów, wchodziłem w kłótnie z innymi użytkownikami i tak dalej. Gdy już nie dostałem się XX raz na posadę, to w tym samym dniu skończyłem grać w Combat Arms, gdyż spaliła mi się karta graficzna(było to wtedy GeForce 7600GT). Strasznie mi sie nudziło, bo praktycznie nie było w co grać. Przeglądałem forum i zobaczyłem taki dział jak Crossfire. Od razu wygoglowałem tą gierkę i zobaczyłem, że coś na styl Combat Arms, ale z gorszą grafiką. Cóż, pobrałem i okazało się, że na zintegrowanej karcie to działa. :D Troszkę nabrałem doświadczenia w grze, aż doszło do tego, że zacząłem pomagać w dziale Crossfire. Po czasie postanowiłem skontaktować się z tamtejszym moderatorem - SupaFly, czy byłoby miejsce na na kidmoderatora, powiedział, że tak i nawet, że się nadaję, bo on i tak niedługo miał odchodzić. Napisałem aplikację, która była rozpatrzona pozytywnie. Po czasie do grona moderatorów dołączył Merkon(pozdrawiam), i tak we 3 ogarnialiśmy dzial, robiliśmy konferencje na GG co by tu zrobić, żeby ogarnąć dział, rozruszać go itp. Ogólnie fajnie się nam razem prowadziło dział, dopóki SupaFly nie zrezygnował, do dziś nie rozumiem jego decyzji(:C). Mimo jego odejścia wciąż trzymam z nim konakt na GG. Po miesiącu moderowania dostałem Moderatora, gdyż Merkon również odszedł i zostałem sam w dziale, a był tam potrzebny Moderator, który wypełniałby raporty itp. Ogólnie wszystko szło dobrze, dopóki poznałem paczke trolli xD. Stałem się potem taki jak inni, zacząłem się wywyższać rangą itp. aż doszło do tego, że pokłóciłem się z Geoningiem oraz RMCF'em. Zostałem zdegradowany, pod wpływem emocji zacząłem ich jeszcze bardziej wyzywać, aż doigrałem się perma.

Niedawno po amnestii dostałem drugą szansę od Global Moderatorów i zostałem KidModem działu Arctic Combat. Okazało się, że potrafią zapomnieć o przeszłości i dali mi kolejną szansę, mam nadzieję, że tym razem nie stanie się tak jak poprzednim razem.

Na zakończenie chciałbym pozdrowić takie osoby jak :

- Antix

- Merkon

- SupaFly

- xKaMaSx

- Mounthains

- Enzil

- Lord Makin

- Ukinar

- _Maxiu_

- Pro kiki Junior

- Cass

- i wiele, wiele więcej osób, tych z którymi utrzymywałem kontakt

Pozdrawiam!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Moja historia na MPCForum rozpoczęła się w 2010 roku. Wtedy właśnie, jak większość z Was przywędrowałem tu szukając chetów do Metina. Na początku nie zakładałem konta, korzystałem z publikacji i tematów innych użytkowników. Po pewnym czasie postanowiłem założyć moje pierwsze konto. Stwierdziłem, że pomaganie innym jest przyjemne i nie sprawia mi większego problemu. Gdy doszło do wymyślenia nicku, nie miałem żadnego problemu... Pierwsze co przyszło mi na myśl to przezwisko z 1 klasy podstawówki, a dokładnie: "Liper".

Niestety nie wszystko potoczyło się po mojej myśli. Po roku dostałem bana za niestosowne zachowanie. Jednak ban mnie nie zniechęcił, trochę czasu poświęciłem na odpokutowanie. Jednak nadal ciągnęło mnie do MPC, 14 lipca 2011 roku założyłem moje drugie konto, nazwałem się PanPrezesLiper. Dlaczego? Nie wiem, tak wyszło i pozostało. W sumie jest to logiczne, na forum muszą być męczennicy jak i Szlachta, bez tego zaburzono by równowagę świata jak i forum.

W szybkim tempie zacząłem pracę w dziale Combat Arms, Minecraft oraz starałem się pomagać rozwijać nowe, które potrzebowały pomocy. Następnie powstał TS MPC FORUM, poznałem tam Kierzka, Neonye, Koniuha, Manderigona, Holle'go oraz wielu, wielu innych ciekawych ludzi. Niedawno dostałem bana, ponieważ pokłóciłem się z kierzkiem, jednak z powodu świąt moje konto z powrotem wróciło w moje ręce, od tego czasu odechciało mi się hejtować. Zobaczymy na jak długo...

Opublikowano

Przenieśmy się dawnych czasów gdy byłem młody i chciałem mieć ''ksywkę''. Jako iż bardzo mi się podobało moje imię, myślałem nad nazwą związaną z moim imieniem. Postanowiłem że po prostu utnę je i nazwę się ''Dami'', lecz to było zbyt mało. Brakowało mi jakiejś esencji do tej nazwy i pomyślałem o swoim hobby którym była piłka nożna. Słyszałem wiele razy że za 2 lub 3 lata powstaną nowe korki T90 oraz to jakie one będą doskonałe. Pomyślałem ''Co mi szkodzi? najwyżej zmienię znaki'', uważałem że fajnie by było dodać T90 aby wyszło DamiT90 ale nie spodobało mi się to później i usunąłem literkę ''T''. Na koniec chciałem dodać ulubioną literę czyli ''x'' i w końcu udało mi się stworzyć nick którym cieszę się do dzisiaj: ''Dami90x''. W każdej grze/forum na jakim byłem zakładałem taki nick no chyba że nie chciałem się ujawniać do dawałem specjalnie inny. Na mpc trafiłem w 2010 r. gdy szukałem modyfikacji do zaawansowanej zmiany wyglądu do gry Metin 2. Z czasem zauważyłem że jest to forum które ma w sobie także ciekawą ilość zawartości więc w lutym 2011 r. dołączyłem do grona userów. Głównie przeglądałem działy Metin 2 i Minecraft (raz nawet zrobiłem tutorial do metina który możecie zobaczyć u mnie na profilu w zakładce ''Tutorials'') ale z czasem mój sprzęt był coraz lepszy i wychodziły coraz lepsze gry więc na pewien czas odstawiłem gry z słabymi detalami. Po dłuższym czasie stwierdziłem iż granie w te gry może skończyć się nałogiem oraz wydawaniem realnych pieniędzy, zatem całkowicie przestałem w to grać i szukałem nowej, fajnej gry MMO. W listopadzie zauważyłem dział DC Universe Online i zaciekawił mnie ten tytuł, poczytałem trochę o grze i postanowiłem zagrać. Gra ta mnie bardzo wciągnęła, mało tego - nie mogłem się prawie oderwać więc przeznaczyłem część czasu na pomaganie w dziale. Na początku niezbyt dużo wiedziałem ale starałem się uzupełniać wiedzę aż do momentu gdy umiałem pomagać na 80% pytań co do gry. Wcześniej także zauważyłem działy takie jak Pogaduszki oraz FanART, w pogaduszkach były luźne rozmowy i dyskusję gdzie nie trzeba było się znać na wielu rzeczach dlatego tam głównie nabijałem posty. FanART zawsze mnie ciekawił i nauczył mnie korzystania z Photoshopa(kiedyś używałem tylko GIMP), zauważyłem że jest tam wielu ludzi którzy robią naprawdę dobre prace graficzne. Też chciałem robić takie fajne arty i podglądałem prace innych ucząc się jednocześnie nowych technik. Forum jak to forum musi mieć jakiś system banowania lub dawania ostrzeżeń o czym przekonałem się gdy jeszcze pisałem w Minecrafcie. Mój pierwszy warn był od x070x za double post, przeczytałem 5x regulamin aby upewnić się aby już nie dostawać warnów, niestety na marne bo znów dostałem kolejne 5% tym razem od TCQ za spam o ile dobrze pamiętam (teraz tam nie mam żadnej notatki). Zacząłem się kulturalniej oraz bardziej na temat udzielać więc czas niedostawania ostrzeżeń zwiększył się, oczywiście z czasem przyszło kilka warnów ale starałem je się zbijać choćby pomocą w dziale lub tutorialami, eventami. Zauważyłem też że na forum są nagrody, niektórzy użytkownicy już mając czasami 400 postów mieli jedną, dowiedziałem się że dostaje się te nagrody za konkursy oraz dają one wyższe uprawnienia konta. Od tego czasu zacząłem startować w każdym konkursie pozwalającym na uczestniczenie z niewielką wiedzą na temat działu. Mijały kolejne miesiące na mpc i już nie ograniczałem się do 2 działów, zacząłem próbować w SP i League of Legends ale za dobrze mi to nie szło i tak pozostało. Było i jest też wiele działów w których miałem szansę się udzielać ponieważ miałem wiedzę ale stwierdziłem że gdybym pisał w tylu działach to mógłbym mieć po późniejszym czasie lekki mindfuck i myliły by mi się działy oraz ich regulaminy. Obecnie mam już troszkę postów, jestem w miarę aktywnym użytkownikiem i zdobyłem już 2 nagrody (co prawda za darmo jako prezent na święta ale zawsze się liczy). Co do znajomości na mpc to są bardzo małe(a może nawet w ogóle xD ), nie jestem typem człowieka który po napisaniu kilku postów z daną osobą staje się forever friend a więcej niż kilka postów raczej nie było. Myślę że to tyle, pozostaje mi dalej bycie randomem i nie zanudzanie Was tą ''urzekającą'' historią :D

Opublikowano

28 lipca 1012 roku. Data mojego przybycia, na dwór w MPCforowskiego zamku. Byłem oczarowany jego niewymuszoną prostotą, zdumiewającą znajomością architektury i wreszcie tym, że ludzie bardzo pomagali innym w problemach zdrowotnych, czy życiowych problemach. Nauczyłem się sam toczyć rozmowę, dzięki czemu towarzystwo wokół mnie, nigdy nie stawało się uciążliwe, czy złośliwe. Po odbytej z królem (czyt. kokoszem) rozmowie, dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy. Słuchając jego płynnej, górnolotnej i wyszukanej mowy, miałem wrażenie, że przenosiłem się do jakiejś oddalonej epoki, do dawno zapomnianych krajów. Poprzez szarą mgłę, oglądałem jak wyruszali na wojnę z księciem spamerów (czyt. keczupem). Dziesiątki rycerzy (czyt. moderatorów), mistrz broni białej (czyt. Why) oraz pomocnik króla (czyt. Euclys), a na ich czele jeden, waleczny, niezwyciężony lord (czyt. Lord Makin). Przez parę miesięcy armia nie dawała znaku życia. Postanowiłem udać się do starego mędrca (czyt. MrPiotrek122), niewypowiedzianie starego, pomarszczonego, ale bardzo mądrego i w odległych czasach najwaleczniejszego, aby zadać mu pytanie o armię. Jednakże, gdy wszedłem do jego siedziby, złapał mnie za rękę i wypowiedział te słowa: Achtung! Prawnuk pradawnego Enzilusa! (czy. Enzila). Bez zastanowienia postanowiłem spytać go o co chodzi, ten jednakże nie odpowiedział, po czym wyprosił mnie z namiotu. Na początku myślałem, że mnie z kimś pomylił, jednakże moje imię zgadzało się. Starzec umarł następnego poranka, ale nadal wyczuwam jego obecność, gdzieś w odmętach zamkowych lochów.

Po paru miesiącach, powoli stawałem się coraz bardziej nieufny. Ludzie na forum patrzyli na mnie krzywym wzrokiem, omijali mnie na ulicach, czułem, że się mnie bali. Nie wiadome było mi czemu. Wziąłem trening broni białej, moim mistrzem był Acer. (czyt. AceBoy). Wszystko powoli się układało, wojska wróciły z wojny. Spotkałem lorda, (czyt. ponownie Lord Makin) stojącego przy bramie, pilnującego porządku. Zadałem mu pytanie o Enzilusa, (czyt. ponownie Enzil) spojrzał na mnie złowieszczym wzrokiem. Po czym złapał mnie za ramię i zapytał "Achtung?", nie wiedziałem czy to dobrze, czy źle, zachwianym głosem odpowiedziałem: Ta-a-a-k... Zaprosił mnie do swej siedziby, otworzył podrapaną książkę na której okładce był ukazany napis "prediction of the Achtung", autorem był mój pradziad. Książka ta opowiadała o małym czternastoletnim chłopcu, który uratuje MPC od złowieszczej armii marionetek śmierci. Lord przekazał mi pudło w którym znajdowała się srebrna szabla oraz czarny specyfik, który okazał się zatrutą krwią mego przodka. Następnego dnia zmarł. Ta cała historia wydawała się nie możliwa, niestety... tylko do czasu.

Szła wąskimi uliczkami, (czyt. Wredna) powtarzając w myślach "śmierć jest najważniejsza". Trzymała się blisko muru, żeby żaden zbłąkany promień ulicznej latarni nie oświetlił jej postaci. Ubrana była całkowicie na czarno, co także miało w jakiś sposób zapewnić jej niewidoczność przez oczami innych ludzi. Nie mogła sobie pozwolić na zdemaskowanie. Nie po to tyle się namęczyła nad swoim nowym wizerunkiem, żeby teraz pierwszy lepszy przechodzień ją poznał. Czułem jej obecność. Uderzyła w moje serce, rozerwała je na kawałki. Nadal żyłem, co wydawało się co najmniej dziwne. Wyjąłem szable zamoczoną w czarnej krwi mego pradziada, stanąłem do walki ze śmiercią. Jeden nietrafiony cios za ciosem, miałem dzisiaj nieprawdopodobnego pecha. Niefart towarzyszył mi na każdym kroku, potknąłem się, po czym wpadłem w kałuże mej krwi. Nagle płomień który pojawił się z nikąd, przyodziany w białe szaty, uratował mnie od ostatecznej śmierci. Wydobył ze swoich ust tylko dwa słowa: Enzil jest przy tobie, uświadomiłem sobie, że to mógł być mój pradziad. Podniosłem szablę i zadałem ostateczny cios śmierci, wysyłając ją w nicość. Sam niestety tracąc całą moc oraz wysyłając razem z nią dusze mojego przodka.

Nikt o niczym się nie dowiedział, a tak naprawdę dzięki mnie nadal wszyscy żyli, prawdopodobnie już na zawsze...

Takie tam na szybko, coś innego niż denne teksty typu:

"Zarejestrowałem się na mpc w 2012 roku, był to 2 luty, nabiłem dotychczas 200 postów"

Mam nadzieje, że to zostanie zakwalifikowane do konkursu..

Jeśli, ktoś został urażony, przez to, że dodałem go do historii proszę pisać i przepraszam.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

W 2006 w poszukiwaniu haxów do Silkroad przez google trafiłem na MPC, będące 10% aktualnego forum.Pamiętam czasy, gdy było 20 osób online. Przed powstaniem właściwego forum (2007 rok) lurkowałem, potem założyłem konto. Udzielałem się dość dużo. Nick był zupełnie przypadkowy, kiedyś zamieniłem postać o identycznym jak ówczesny, a reszta wzięła się z przezwiska.

W międzyczasie trafiłem na GzP, na którym siedziałem dość długo. Po upadku GzP wróciłem (z kilkoma innymi osobami) na MPC i znów zacząłem pisać. Pod koniec 2007(/początek 2008) w dziale "Inne gry" rozbujane (m.in. przeze mnie) zostały tematy z haxami do, dość popularnej jak na tamte czasy, gry co zaowocowało utworzeniem działu (po wielu propozycjach z mojej i nie tylko strony) ów MMO, wtedy był power-up i dzięki mnie było tam dużo tutoriali. Był to jednak okres hype na haxy, na MPC.com, oryginalnym GzP, Cheetach'u i Elitepvpers pełno było ludzi, którzy opisali to przede mną. Zrobiłem share tutoriali (za ich zgodą) na naszym forum. W tamtym też czasie (~~sierpień 2008, albo lekko później) powstało forum hackthis (które krótko potem upadło ze względu na to, że było prowadzone przez kompletnych idiotów), które rościło prawa do każdego (żywcem skopiowanego bez zgody autora z Epvp) tutoriala. Pamiętne były też czasy, kiedy 0x33 błyszczało i każdy za konta dałby wiele. Była to stronka, na której były najlepsze haxy do Silkroada ever created. Dostęp nie był darmowy i miało go niewiele osób. Konta były drogie a profity pochodzące z posiadania jednego, nieocenione. Nawet Ziomal, stary administrator, prosił o te konta.

W poszukiwaniu nowych materiałów do zleechowania, TrauceR, ówczesny headadmin Hackthis, przyszedł na MPC i napisał do kokosza, że zleechowałem wszystko z ich forum (however, ja nie wiedziałem o istnieniu tamtego forum wcześniej). Prawdą było jednak to, że to właśnie oni zleechowali tutoriale z Elitepvpers (o czym świadczy to, że najpierw tutorial pojawił się na Epvp, potem ja za zgodą autora puściłem go na MPC a dopiero POTEM umieszczony został on na Hackthis), dodatkowo też nawet nie mogli przetłumaczyć ich ponieważ w tym czasie na Epvp 99% było napisane w j. niemieckim, a sam angielski był raczej tak popularny jak śnieg w Libanie. Kokosz jednak odrazu wypierdolił mnie z funkcji, potem dostałem bana(/y), eventually konto dostało hard wipe z forum. Do około sierpnia 2009 nie było mnie na MPC, potem na krótko wróciłem, żeby po wakacjach dalej udać się na urlop. W 2010, również w wakacje krótko się udzielałem aby zniknąć i wrócić w 2012 roku w listopadzie.

W międzyczasie poznałem fajnych ludzi jak np. seksowny Lord Makin, którego pamiętam zanim jeszcze miał moderatora, Wojtasa, który w tym czasie grał w Tibię, Matqa, który jest gruby i zapach jego stóp czuć przez TS'a, Azerfa, który był jednym z pierwszych moderatorów Cabal'a na tym forum i innych, których nie pamiętam.

GzP- gamerplanet, forum założone przez m.in. Czarnego i moczymordę. Funkcjonowało wokół Silkroada i "100 sposobów na zwalenie konia" autorstwa HarisPilton'a. Było to jedyne forum konkurujące z MPC w większym stopniu. Padło przez konflikty.

Dodałem zdanie o 0x33 tym editem.

Trolling is a art.

Opublikowano

Data może mylić ,ale historia tego konta zaczeła się w listopadzie 2010 roku. Wtedy miałem konto Damcio236 (do dzisiaj mam nie zbanowane). Szukałem botów do Nostale ,oczywiście znalazłem. Spamiłem trochę w dziale ,śmiałem się z usamy i ówczesnych modów ,lecz nie wszystkich. Mod którego do dzisiaj szanuje i do dziś ma moda (chyba najdłużej na forum) ,barycz ,nikt mnie nie zawiódł. No mniejsza. Spamiłem i spoamiłem i jak miałem ok. 500 postów złożyłem pierwsze podanie na kida w Nostale. Oczywiście mi sie nie udało przez % ,miałem ich wtedy chyba 15%. Znów spamiłem ,naszła era chińskich serwów metina2 i dmg hacków. Czynny brałem udział w dyskusji na temat serwerów. Tutaj chce pozdrowić x070x potocznie zwanego botem który publikował tyle serwów co nie miara. W dziale czynny byłem ok. 3 miesięcy. Potem zauważyłem taki dział jak pogaduszki na dole xD. Spamiłem tam regularnie. Zobaczyłem tam pewną osobę którą do dziś darze szacunkiem i dzięki niej zawdzięczam to kim jestem -wielkie pozdrowienia i podziękowania tutaj dla hrabi i jego kont co było nie miara. Dzięki niemu zacząłem oglądać My Little Pony Friendship Is Magic co robię do dzisiaj i można to zauwarzyć po moim avatarze czy typie słuchanej muzyki lub tło w profilu. Lecz nie byłem w MPC Brony Comunity Memeber ,brak odwagi nie pozwolił napisać do hrabi xD. Potem stety niestety RMCF1902 dostał GM. Denerwowało mnie jego podejście oraz to co robił .Bany bez tematów to raczej jego wymysł. Denerwowało mnie to więc poprosiłem o bana

http://www.mpcforum.pl/topic/585324-damcio236/page__hl__+damcio236#entry4199996

. Na tego rocznej amnesti konto zostało odbanowane ,ale nie używam jego ,może kiedyś jak mi się zamarzy mod w Nostale

Założyłem te konto ,lecz nie chciałem już czynnie brać udział w życiu forum. Te konto miało być by zobaczyć co się dzieje na forum. No ,ale wytłumaczmy skąd sie wziął nick. Więc uprawiam kolarstwo ,uczęszczam do klubu "Kwisa Lubań" . Było raz zgrupowanie kadry dolnośląskiej ,trwało 10 dni. Nick się wziął stąd ,że się myłem co 2 dni ,jak się miało 2 męczące treningi dziennie w lecie. Koledzy dali mi przezwisko TroLLu ( LL musi być w środku duże). Cóż. ,tak się przyjeło że nawet rodzice tak do mnie mówią xD.

Mniejsza. Miałem te konto ,podziękowałem za bana i tyle. Sporadycznie spamiłem w Nostale ,czasami w metinie. PO wbiciu ok. 200 postów złożylem aplikacje na kida w Nostale. Nie udało mi się jak widać zostać kiedem. W czerwcu powiedziałem ,że nie potrzebnie prosiłem o bana na konto Damcio236 ,znów spamiłem gdzie się dało. Pod koniec wakacji chyba miałem 1k postów. Także od tego czasu nia miałem innego avatara innego niż z kucem My Little Pony. Wtedy to jak można by powiedzieć zaistniałem na forum. Byłem w topce najwięcej napisanych postów chyba 5 dni. Ale to nie tu zaistniałem. Zaistaniałem poprzez kłótnie z Zavettim. Była wielka spina o autoplay. Tak ,dziwna była ta kłótnia i do niczego nie doprowadziła. Znów spamiłem i wszystko ucichło. Wbiłem 2k postów. Zacząłem krytykować/wyrażać zdanie o tym co robią administratorzy i GM'i. Wiele akcji mi sie nie podobało i o tym pisałem w swoich postach. Chciałem uniemożliwić byciem mentorem jako moderator działu co jak widać sić nie udało. Spamiłem już mniej po wbiciu 2k postów ,bardziej robiłem to w statusach. Jest wiele ludzi których nie lubię ,których chętnie bym zbanował. Takim przykładem jest SebuśPL. Bana miał dzięki mnie. No jescze chciałem zostac lektorem w MMT .Tutaj chce pozdrowić Euclysa który mnie na początku przy pierwszej aplikacji motywował.

I taka jest historia konta ITroLLu/Damcio236

Jeszcze dodam aplikacje:

http://www.mpcforum.pl/topic/433932-kidmodnostaledamcio236/page__hl__+damcio236#entry3092571

http://www.mpcforum.pl/topic/498156-kidmodnostaledamcio236/page__hl__+damcio236#entry3543765

http://www.mpcforum.pl/topic/545324-kidmodnostaledamcio236/page__hl__+damcio236#entry3892871

http://www.mpcforum.pl/topic/596985-kidmodnostaledamcio236-new-user-od-nowa/page__hl__+damcio236#entry4291792

http://www.mpcforum.pl/topic/712151-korektorlektoritrollu/page__hl__+itrollu#entry5165340

http://www.mpcforum.pl/topic/735720-lektor-itrollu/page__hl__+itrollu#entry5331219

http://www.mpcforum.pl/topic/736016-korektor-itrollu/page__hl__+itrollu#entry5337812

http://www.mpcforum.pl/topic/755877-lektor-itrollu/page__hl__+itrollu#entry5514828

A jeszcze dodam ,że byłem jedynym właścielem rangi MPC Redaktor. Dostałem ją za zainteresowaniem się sprawą gazetki ,projektu upadł ,gdyz nie miałem czasu tydzien przed świętami kiedy wszystko miału ruszyć.

­

Opublikowano

No to tak na forum trafiłem w 2008r ,kiedy D&G był GM pozdrawiam no i od razu założyłem konto o nicku krystian1912 , na początku nie udzielałem się ,lecz po kilku dniach zacząłem pomagać userom działu Metin 2 i tak nazbierałem bodajże 80% pomyślałem jak ja to zbije ,więc w 2010r założyłem drugie konto ,którego nazwy nie pamietam i zacząłem udzielać się w dziale Combat Arms w ,którym uzbierałem 90% pomyślałem ,że w życiu tyle procent nie zbije więc założyłem trzecie konto o obecnym nicku w ,którym udzielam się w dziale

CA i Pogaduszkach ,koniec nudnej historii.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Moja przygoda na MPC rozpoczeła się 18 marca 2011 roku. Nie pamiętam w jakim celu konto założyłem(najpewniej w celu pobrania czegoś :D) No cóż... Nick mam taki, ponieważ kiedyś kolega wymyślił mi taki pseudonim "Adzik" to " xD" najpewniej wzieło się z tego, że samo "Adzik" Było zajęte... Wtedy oczywiście byłem pijawką, nie pisałem postów ani nic... "Spamować" na forum zaczełem około rok temu w dziale dark orbit(Do dziś tak jest :D)oraz plemiona tam właśnie wyłapałem pierwsze 5% od TCQ (pozdrawiam). Ogólnie w samych plemionach wyłapałem około 15% (szok :O). Plemiona się znudziły więc przeszedłem do DarkOrbit na dobre tam pisałem jakieś durne posty (czasy gimbazy) i wyłapałem 25% co dawało mi 35% na pasku ostrzeżeń. No cóż, ciekawie mi nie było z tymi procentami. Wtedy wszedł nowy system ostrzeżeń i puf! mam 7/100. Napisałem pierwszego tut'a (Za którego mi zdjęto %) i przez jakiś czas miałem 2/100 procent. Przyszedł czas kiedy coming na chwilę stracił rangę, a na jego miejsce wrócił marichuana661 (czasy terroru i paniki) w ten czas dostałem 10% od niego i kierzka (kierzek zabieraj mi te procenty! :D) i tak mój status ostrzeżeń został na 12% do momętu kiedy napisałem kolejnego tuta (pół działu darkorbit było szczęśliwe) pasek spadł do 7% oczywiście nie na długo ponieważ pan marichuana poraz kolejny mi podniósł status. Gdzieś właśnie w okresie wakacji (cały miesiac sierpień) wogóle nie udzielałem się na forum. Podód był jasny brak zainteresowania Dark Orbit + neomoderator. Wróciłem we wrześniu (dokładnie 27 sierpień) i od tego momętu (do listopada) moja aktywność była w kratkę, dalej udzielam się sporo w dziale DarkOrbit, oraz w dziale Minecraft. Na forum poznałem kilu ludzi, i myślę, że poznam ich jeszcze trochę. Pozdrawiam wszystkich (prócz marichuany, bo mnie zdenerwował), których wymieniłem w tej krótkiej histori, oraz pozdrawiam tych o których jest mowa, ale ich nie mam wymienionych (są tacy? :D)

Edit: komu chce się to czytać? ;)

Opublikowano

bez sensu to ale dobra

uwaga, mam roztrojenie jaźni

będzie długo, ale przynajmniej szczerze, bez kolorowań

W SKRÓCIE:

Strepsils - Metin2 --> Moderator --> ExModerator --> MPC Media Leader --> ExModerator --> MPC Media Leader --> ExModerator --> Moderator --> koniec kariery

a teraz dłuższa historia.

Jam być Strepsils, metińczyk od wielu pokoleń w tył, a i mam nadzieję wprzód, bowiem synka mojego zaznajamiam z tym dziełem od najmłodszych lat, lol. Taka ciekawostka - imię Strepsilsa Juniora było wybierane spośród pięciu imion dostępnych do wybrania w ankiecie w moim opisie na gg, a jako że niespełna dwa lata temu na MPC byłem dość aktywny, toteż i numer mój posiadało sporo osób z teamu moderacyjnego i nie tylko. Takoż ja i moja życiowa wybranka, niczym członkowie parlamentu, na podstawie zgromadzonych głosów postanowiliśmy mianować naszego pierworodnego imieniem ówczesnego, ukochanego przez wszystkich (rotfl) administratora - Mounthainsa. I tak powstał Arkadiusz... znaczy się, jego imię. Bo sama jego osoba powstała w nieco inny sposób... no wiecie... input, output i zapętlić.

Powyższa historia wydarzyła się naprawdę xD ankieta miałą miejsce w rzeczywistości :D ino kryteria rzeczywistego wyboru były nieco mniej infantylne.

A tak z innej beczki. Nick Strepsils powstał... nie, wbrew pozorom nie bolało mnie tego dnia gardło... aczkolwiek jest w tym trochę racji. Odkąd pamiętam mam nieco bardziej zaawansowane problemy z krtanią, a że nie miałem pomysłu na nick w internetach, a wcześniej żem pokazywał się tu tylko pod swoim imieniem... to żem se pomyślał, że czemu by nie, walnę se Strepsils, toć to się wszystkim z jednym kojarzy. W ogóle, to chciałem być Cholinex, ale się nie dało. Bo Strepsils nie powstał na MPC, a w Metinie. I to na serwerze, na którym nie dało się napisać w nicku je*anej litery o.

Jestem randomem 2k9, zaciągnał mnie tu kolega @KomputeromaniaK, którego też poznałem na samym początku internetów, bo żesmy na randomowych forach razem przesiadywali i razem w metina grali. A jak wiadomo - najlepszych przyjaciół poznaje się w metinie. być może nieco przekręciłem to przysłowie, nie wiem.

No i tak na początku olewałem to mpc, bo były inne fajoskie fora na domenie fora.pl. Liczył się tam metin, metin i metin - dla mnie był to okres czasu, w którym również liczyła się dla mnie tylko ta święta trójca. Po jakimś czasie te moje pro fora wzięli i zamknęli i co. Smutno.

Biedny Strepsio polazł na MPC, na którym to dział metin2 powoli zaczynał byś największy na forumku. I tak to Strepsia wciągnęło, że spamował. Spamował, spamował, spamował. I tak spamował 364 dni, aż w końcu przyjeli go na kida po dziewiątej aplikacji ;_; Strepsio jeszcze wtedy nie wiedział, jaką moc mają internety i że tu wolno być sobą, toteż do wszystkich mówił z pełną kulturą per pan. nikogo nie wyzywał. Ogółem, Strepsio myślał że w internetach to porzadne ludzie mieszkają. I może w jednej setnej Strepsio miał racje... cóż, internety okazały się jednak spaczonym siedliskiem zła społecznego, znanego potocznie jako dzieci neo, nooby, hejterzy. Sporo tych grup społecznych się potworzyło w ostatnim czasie. cóż, Strepsio mimo to był grzeczny i może nawet się podlizywał, ale wszystkich grzechów nie pamięta. W końcu, po akceptacji jednego z wielu aplikacji na kidmoderatora, jako że miał dużo wolnego czasu, chciał być moderatorem. No i został. Strepsio był koksem z rangą Moderator Metin2. Niestety, Strepsio nie pamięta zbyt wiele z tego okresu czasu - no chyba że te metinowe evonisy i inne eleonory. no i pamięta, że był na nie w gdy x070x chciał być kidmodem. Buehehehe.

po jakimś czasie zacząłem się lenić i tak mam do dzis. nie pamiętam ile razy rezygnowałem i wracałem an stanowisko moda tylko po to by po kilku tygodniach odejść, lub by mnie wywalono. cóż, na początku mi zależało, potem znalazłem inne priorytety, więc mpc poszło w kąt. należę do typu ludzi, którym "wszystko może się kiedyś przydać", mpc też tak traktowałem. nie hejtowałem, nie trollowałem, nie wdawałem się w znajomości z takimi, bo po co. w realu taki nie byłem, nie jestem i nie zamierzam być, to czemu w internetach mam być.

któregośtam dnia wysłałem też podanie do MMT. byłem chyba jednym z pierwszych takich poważniejszych, stałych recenzentów. na początku rozwoju projektu dawałem z siebie naprawdę wiele, a gdy została ogłoszeona rekrutacja na MML - napisałem do kokosza zacne PW, w którym to szanownie prosiłem o nadanie mi tej rangi. podobno nie było zbyt wielu kandydatów xD fajnie było mieć na krótki czas swój własny harem hejterów, głoszących święta słowa : "gm z aplikacji!? poebao?". zaiste, wówczas MML miał prawa Globala. i tak do niczego tego nie dało się wykorzystać...

no ale i w mmt odbijała mi szajba. nie robiłem prawie nic, więc po opierdolu dudsonowej zrezygnowałem. w każdym razie ten pierwszy pobyt w mmt był zdecydowanie najlepszym okresem czasu jaki spędziłem na mpc. to tam w sumie poznałem większość fajnych osób, uważam też, że projekt ten przyczynił się u mnie do jako takiego samorozwoju i to tam serio zrozumiałem że mam inne priorytety. do czasu. nawet miesiąc na tej emeryturce nie posiedziałem, bo wróciłem. po to, by dalej się opierdalać. cóż, po kilku miesiącach powtórka z rozrywki, a po następnych kilku znów na kilka dni wróciłem na moderatora metin2. tylko po to, by po tych kilku dniach wylecieć. byłem tez na tyle fajny i w ogóle by mieć epizod w Mentorach... ale to tam nic...

W MMT, mimo wszystko, jako zwykły członek, po wzlotach i upadkach - jestem nadal. Sentyment zwycięża z brakiem czasu.

nie pamiętam szczegółów mojego pobytu tutaj, a nawet jak pamiętam, to gdybym chciał to opisać, "historia" moja wydłużyłaby się z jednej strony w wordzie do co najmniej piętnastu. Poznałem wiele osób, niestety, znajomość z niektórym z pewnością nie była szczera, a już w stu procentach dostrzegłem to po stracie ostatniej z rang. Cóż, pisałem już - te wszystkie internety to wylęgarnia zła, a jak już chce się na kogoś liczyć, to trzeba na siebie lub na przyjaciela z życia realnego. Oczywiście nie we wszystkich przypadkach, ale w zdecydowanej większości... Nikogo nie wymienię tak o, bo o wielu zapomnę. Wy i tak wiecie, że Was kocham, dziubaski.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jestem na mpcforum od 2009r. Przyszedłem tu szukając poradników, jak zrobić serwer mt2. Mój nick powstał w 2008r, kiedy zaczynałem przygodę z grą Metin2. Na forum podawałem swój fałszywy wiek, jedynie nieliczni znali prawdziwi. W 2011 roku dostałem próbowałem kilka razy dostać się na stanowiska Kidmoda metin2. Dołączyłem do grupy MMT jako tutorialowiec. Mounthains dał mi szansę na bycie kidmodem, lecz musiałem zbić 40%. Pomogła mi w tym SylverWolf, która zbijała mi % za poradniki. Udało się, dostałem się na to stanowisko, lecz zostałem zdegradowany. Poznałem wiele osób, z którymi zrobiłem swój pierwszy serwer minecraft, który cieszył się popularnością. Zacząłem grę w lol'a i minecrafta, a skończyłem z grą metin2. Nie przyjęli mnie, mimo dużej aktywności i dużej ilości poradników. Zniknąłem z forum i miałem przerwę z lolem. Na forum znowu pojawiłem się w styczniu, dzięki MrPiotrek122, który poinformował mnie o amnestii. Był pierwszą osobą, z którą kiedykolwiek gadałem na ts3. Tak poznałem kidmoda działu minecraft, niestety nie pamiętam nicku. Wróciłem do mmt, jako montażysta. Moim opiekunem był Endymion w MMT, on nauczył mnie podstaw w sony vegasie i wziął za mnie odpowiedzialność. Starałem się i spróbowałem się dostać na stanowiska kidmoda mc oraz mentora, lecz mój wybryk z innym forum przekreślił moje szanse. W MMT poznałem Sentence, jak był kidmodem mc. Mieliśmy zrobić stronę z newsami z minecrafta, tak było, lecz sentence skończył z nią. Wróciłem do gry w lola. Zrobiliśmy razem z sentencem serwer minecraft, na którym grała duża ilość osób. Nauczyłem się wiele w pluginach w minecrafcie, oraz umiałem zrobić swój (niby)plugin. w mmt poznałem Hrabie, z którym się zajebiście dogadywałem i jemu zawdzięczam wszystkie moje nagrody. Wszystkie nagrody, które posiadam są za wkład w MMT. Wylecialem z mmt, ponieważ udostępniłem zdjęcia z działu, by odbanować sentence, który został zbanowany przez Baksia. Z sentence się pokłóciłem, ponieważ mało czasu spędzałem na serwerze, a więcej grałem w lola. Poznałem Vanosza. Z Vanoszem zacząłem grać w lola, hejcił mnie ostro, ale dobrze się z nim grało. Wrócilem do mmt, ale odszedłem, ponieważ bardzo nie lubiłem Baksia jako MML. Tego dnia zrezygnowały 3 osoby z MMT. Poznałem Kasia i zaczęliśmy się hejcić, potem się z nim jakoś pogodziłem. Większość czasu grałem w lola, ale na forum ciągle siedziałem i spamiłem w statusach i w dziale lola, jaką postać wybrać. Napisałem do daroniana, czy przydałbym się w jego serwerze minecraft i jakoś to jest, ciągle jestem GM na każdym serwerze mc4u. Poznałem wiele zajebistych osób z czego się cieszę :). To tyle.

Do not copy :c

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Czeeeść, więc historia tego nicku była taka wszedłem w generator i dawało mi jakieś hujo** nicki więc się zdenerwowałem, i je pomieszałem. Właśnie tak powstał Canold (ktoś mi mówił CENDI SHOP xD). Wielu jakiś, wydarzeń nie przeżyłem na tym koncie, ponieważ ono sobie było i było... ostatnie wydarzenie jakie pamiętam to konkurs z

Metina, zrobiłem całkiem fajna prace ale brakło 1pkt. do chempiona (biedaczek, prawda ?). Ale już nie mam %, dzięki Piotrek. Sporo, osób poznałem dzięki MPC, ale kilka osób na prawdę nie było godnych zaufania... Aleeee, są osoby pomocne i godne zaufania (Xamizo, Istny, baksiu, EngraveR..). Tyle ode mnie... <3

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Witam moja historia zaczęła się poprzez pierwsza edycje serwera Minecraft mpcforum gdzie gralem na nim z polowa mojej klasy. Po upadku zrobiłem swój serwer i oczywiście pliki brałem z Mpcforum a po tym sam robiłem pliki i wrzuciłem je na forum były nawet dość popularne. Czyli moja przygoda rozpoczęła się od MC potem przyszedł czas na strony WWW pomagalem wrzuciłem dwie swoje. Po tym rozpoczął się szał na Metin2 była pomoc kilka serwerów hamachi i jeden dedyk i sporo pomocy przy edytowaniu plików i wspólnym działaniu z quentiniosem projekt został porzucony z powodu braków środków tak więc pomagalem innym nie tylko w metinie ale i w innym działach. Teraz przyszedł czas na dayz i warZ i przesiadywanie w dziale o programowaniu. Dzięki forum nauczyłem się wielu rzeczy poznałem wielu ludzi pomoglem wielu osobom i grałem z wieloma osobami z tego forum. Kandydowalem na kidmodow ale nic nie udało mi się zrobic :D ponieważ zmienialem działy i nie siedziałem dość długo na jednym. Więc jak narazie wystarcza mi 1201 postów na forum i 230 plusów a dokładnie teraz to lubię to. Nick: Franci wzięło się to od mojego nazwiska w szkole i tak zacząłem uzywać tego w internecie.

Poznałem :

- quentiniosem

- binniona

- i kilkudziesięciu innych których nie pamietam było to za czasów metina i minecrafta

Przeżyłem kilkanaście transformacji mpcforum ,administracji ,globalmodow widziałem nie jedno.

Pozdrawiam.

sygnafranc.png

Opublikowano

"Moja historia zaczęła się dwa dni temu, kiedy wpierdalałem słoik dżemu" B). A tak na poważnie to moje pierwsze konto powstało w 2009 roku, wtedy jeszcze nie wiedziałem o co tutaj tak naprawdę chodzi. Nabiłem z 500 postów i chciałem zostać Kidmoderatorem wtedy jeszcze oddzielnego działu Soldat, ale okazało się, że aktywność w Metinie i pół paska ostrzeżeń chyba nie jest jakimś nadzwyczajnym wyczynem, który działałby na moją korzyść, więc napisałem do Seldka, żeby usunął mi konto, bo chciałbym zrobić nowe i tak się stało. Jamajka's to nieprzypadkowa ksywka. Ja + Majka + S :)Ja = ja, Majka = moja pierwsza dziewczyna i wielka miłość, a S = dodatkowa literka, żeby nick nie był płci damskiej. Na początku udzielałem się w dziale Soldat, kiedy on został włączony do Inne FPP zacząłem i udzielać się tam. Wtedy powstało MMT i liderowanie Rodimopa i jego pierwszy film na YT o rekrutacji. Zgłosiłem się na recenzenta i

16.05.11

zostałem członkiem MMT. Jako recenzent byłem w Media Teamie ponad rok,

05.11.11

zostałem kidmoderatorem działu Inne FPP, wraz z Wiśniowym modowaliśmy ten skromny dział, dziś Wiśnia już jest na emeryturze, a jego miejsce zajął Flinn.

19.02.12

dostałem drugi dział do opieki, ale po jakimś czasie (około 2 miesięcy) został on również włączony do Inne FPP. Później dostałem Gold Membera za jakiś konkurs i teraz znów wróciłem do MMT.

Przypomniało mi się! Którego pięknego dnia czyli piątego listopada dostałem moda (a raczej miałem go dostać), to był godziny wieczorne. Zamiast moda w Inne FPP dostałem w Inne MMO, byłem tak podjarany tym, że będę mógł wreszcie dawać ostrzeżenia, że chciałem nolifić całą noc, ale nic z tego. Moderatorem mojego działu zostałem dopiero nasępnego dnia kiedy musiałem iść do szkoły i nici z zarwanej nocki

:D

Pozdrawiam Mateusz :-)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Moje ukochane konto zarejestrowałem 2 grudnia, mój nick powstał od słowa asertywny. Pomysł na ten nick powstał w taki sposób iż kiedyś ktoś powiedział do mnie że jestem asertywną osobą. Wydarzenia jakie miałem związane z tym kontem ? - Hah, miałem bardzo dużo wydarzeń m.in kiedyś wszedłem na profil Kaś i tam dowiedział się że jest konfiturą ^^, później na profil Flap_PL i właśnie ta osoba miała podobne zainteresowania jak ja m.in tabaczenie ^^ i gra w CS. Po czasie gdy już przywykłem do forum postanowiłem trochę komentować, komentował pozytywnie bądź negatywnie różne tematy. . . najczęściej związane z metin'em i CS 1.6. Na forum znalazłem wiele ciekawych osób m.in DieKasia, piękna osoba, miła i jak najbardziej o pozytywnym nastawieniu do świata. Kasię poznałem gdzieś na początku Grudnia. No to na tyle.

64931698447324846581.png

Jestem .Aser♛ - Jeśli masz coś do mnie Pisz PW.

Wiem mam wielu wrogów i mam wielu przyjaciół.

Jestem WOJOWNIKIEM !.

Opublikowano

Pierwszy raz na forum przybyłem w 2009 roku, szukając jakiś poradników do gry Metin2. Siedziałem przez rok na koncie braciaka (aktualnie zbanowany), ponad 2 lata temu stworzyłem swoje konto, lecz nie zacząłęm się na nim udzielać od razu, minęło troche czasu od moich pierwszych postów. Mój nick wziął się od tego jak mnie nazywali na podwórko, mówili na mnie "sensei" (mówili tak na mnie bo zawsze jak walnąłem to wydawałem jakiś odgłos ;p), więc postanowiłem, że sobie troche zmienie swój nick i tak oto wyszedł "sensus12".

Tak na prawde moim pierwszym działem, który mnie zainteresował jest League Of Legends, właśnie tam zaczynałem się udzielać i robie to do dziś, lecz już z troche mniejszą aktywnością. Boli mnie to, że zaczęły się tam udzielać jakieś randomy (bez urazy), fajnie by było gdyby powrócił stary squad :P. Później zacząłem się udzielać w dziale minecraft, ale aktualnie już się tam nie udzielam (może czasami). Stworzyłem w tym dziale bardzo dużo poradników dotyczących tworzenia pluginów.

Nikogo nie poznałem przez to forum, no chyba, że kilka osób z którymi grałem/gram w League Of Legends. Nie żałuje, że nikogo nie poznałem.

To jest moja krótka historia o moim końcie na tym forum :)

<>

Opublikowano

SPAT

Konto SPAT mam od maja 2010 roku założyłem je ponieważ szczerze mi sie nudziło a wcześniej szukałem cheatów do Metina i trafiłem tu. Jakieś 3 miesiące codziennie bywałem na tym forum szperałem po działach aż nagle przyszła mi na myśl pasowało by coś napisać. i Tak pisałem pisałem a pasek ostrzeżeń ciągłe rósł ehh pamiętne warny o starych wyjadaczy z MPC takich jak D&G, Rodimop, Merkon , Vitron itd. SPAT? Dlaczego akurat SPAT hmm Pamiętam ze nie mogłem wymyślec fajnego nicku a wtedy akurat chodziłem do SPAT Tarnów i pomyślałem ze to jest to. Od początku aż do teraz zostałem przy tym nicku. Kontynuując 26 grudnia 2010 napisałem aplikacje na KidModa Metin2, jednak moje marzenia z tym związane szybko uciekły ponieważ x070x jak i stepsils byli na nie. To oczywiście Mou też musiał być na nie. A ja nadal spamowałem i spamowałem po miesiącu napisałem drugi raz podanie. Tym razem z wynikiem pozytywnym lekko z oporami ale dali szanse. I tak zacząłem swoją przygodę z modowaniem. Modowałem kilka miesięcy aż przyszło mi napisać rezygnacje. Powód był jeden. Problemy z internetem nie mogłem wg wejść na mpc a co dopiero pisać posty. I to byl mój największy błąd. Miesiąc pózniej Piotrek dostał GlobalModeratora co sie potem okazało ze SPAT był by GM gdyby nie te problemy no ale cóż szansa na Globala uciekła mi z przed nosa i chyba juz nigdy nie wróci.

To było jakoś we wakacje 2011 nie wiem co mi odwaliło, zacząłem hejtować wszystkich po kolei. Co finałem okazało sie degradacja z Rangi ExModerator którą po rezygnacji dostałem. Nadszedł wietrzny październik '11 Chcialem wrócić znów do Teamu Metin 2 jednak skonczyło sie na tym że Mounthians nagrodził mnie banem. Na szczęście parę godzin później nie wiem do dziś z jakich powodów dostałem UnBana od Kokosza z wpisem "Ostatnia Szansa" Czy coś takiego.Po 2 tygodniach od tego zajścia postanowiłem znów spróbować dołączyć. I udało się. Dostałem Moderatora na którym spędziłem kolejne chyba 7 miesięcy potem od nowa problemy ze szkoła brak czasu i znów Exmod. Hmm później była afera z kierzkiem za co też dostałem degrada i przez tą głupotę znów chcąc wrócić do metina nie mogłem. Nagle po chyba 4 próbach powrotu kokoszowi sie coś odmieniło i pozwolił wszystkim wywalonym z powodu geo i kierzka wrócić. Wróciłem juz trochę metin był w nowym skladzie bez x070x który mnie wiele nauczył, kenediego i innych. Jednak pracowało sie super. Pomagałem pracowałem za co dostałem mentora i znów musialem odejść i niestety nie wróciłem do Teamu aż do dziś. Mam nadzieje ze zaniedługo znów uda mi sie wrócić

^^

Na to wszystko pracowałem ciezko pokonałem wiele przeszkód a moja wytrwałość i mobilizacja pozwoliła mi modować ponad rok[z przerwami].Na tym Forum Poznałem wiele ciekawych i nie pustych ludzi. Pamiętne konfy na gg z x070x piotrkiem stepsilsem kenedim i tubisiem. Mmm Coś pięknego Na prawdę gdyby nie przyjaźń nie było by dziś tak dużego rozrostu MPC to jest hobby którę łączy ludzi a ci ludzie potrafią pracować ze sobą bo wspaniale sie dogadują. Przez te prawie 3 lata poznałem ogrom ludzi Większość z nim pamiętam bardzo pozytywnie niestety są też wyjątki które próbowały stanąć mi na przeszkodzie w osiągnięciu celu. Kończąc nie liczy się popisywanie stawanie sie na siłe populanym przez poniżanie czy hejtowanie bo to i tak zakończy sie fiaskiem, Liczy sie tylko i wyłącznie Siła, Wytrwałość i Motywacja do Osiągnięcia wyznaczonych Celów

Dobra to tyle Dzięki za uwagę.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Chcesz?Opowiem Ci bajeczkę..

Zacznijmy od podstawowego aspektu czyli od nicku.Na forum wstąpiłem po to żeby dzielić się wiedzą na temat Combat Arms.Wiadomo na arenie tejże gry byłem wtedy już bardzo znany ponieważ miałem wtedy już 2-letni staż w grze i odwiedziłem dziesiątki klanów.Chęć bycia rozpoznanym w dziale zaowocowała tym że mam nick jaki mam ;).

Kolejnym aspektem wymaganym w konkursie jest historia mojego konta..

Weźcie gorące kakao i zapraszam do lektury...

Historia jest o osobniku który miał małe obeznanie w zasadach panujących na forum i nie planującym na MPC większej przyszłości..

Na początku byłem "uczniem" innych ludzi pracujących w dziale CA,ponieważ mimo tego że znałem tematyke gry wiele tajników było do przedyskutowania a mody i hacki to była bez wątpienia czarna magia..

Na początku pracowałem bo lubiałem pomagać nie wiedziałem że można na forum zdobyć jakieś osiągnięcia póki nie zobaczyłem rang moderacyjnych o których dowiedziałem sie nie od razu..

Moderatorzy mieli skarbnice wiedzy i byli bardzo wyrafinowani więc któregoś dnia pomyślałem czemu by do nich nie dołączyć?

Wiadomo początki warniki pozdrawiam Makina który mi pierwszy wlepił warna potem dostawałem zazwyczaj od Zavettiego i Omka jednak ci panowie uświadomili mi co robie źle i jak zbić % (pozdrawiam chłopaki ;))

Jako iż na forum mi sie podobało napisałem aplikacje kiedy miałem jakieś ~350postów i o moje dziwo dostałem się na KidModeratora ponieważ były KidMod (strucel) wyleciał za złe wykonywanie obowiązków (?) Zavetti był na Tak,Enzil na urlopie sie nie wypowiedział, a Omek nie zdążył sie wypowiedzieć a Makin dał mi szanse ;)

W teamie byłem dość chłodno powitany Omek nie był zbytnio po mojej stronie jednakże Zavetti utwierdzał go w przekonaniu że dam rade..

W teamie nie raz były kłótnie jednak ja jako KidMod stałem neutralny między Zavettim a Omkiem (hehć jednak że byłem za zavettim).

Wszystko fajnie rozwijałem się w błyskawicznym tempie na forum gdy..

KABOOM!

Płyta główna padła napisałem temat o urlopie jednak nowa płyta przyszła tydzien później niż napisałem i zostałem wywalony z teamu moderacyjnego ;).

Potem nie ukrywam byłem nieco podłamany nie mogłem od nowa sie odnajść na forum było poprostu ciężko zaczęły się pierwsze fale trollingu przez co podłapałem pare warników przez które potem musiałem ostro zasuwać żeby je zdjąć.Mimo tego postanowiłem walczyć nadal o Moderatora działu Combat Arms.

Jednak..

Zawsze bylem na 2 miejscu zaraz po moderatorach raz mniejsza aktywnosc raz full team i zawsze bylo jakies "ale" żebym do teamu sie nie dostał.

Było wiele rzeczy które działy sie za membera kłótnia z modem działu (Bebsonem) co mnie powoli oddalało od CA Private

Zawsze byłem między Memberem a Kidmodem

Ograniczyłem hejtowanie do 0 a pomoc do maximum co sie opłaciło.

Kolejna próba zakończyła sie równierz niepwodzeniem z powodu full teamu czyli w moim przypadku standard.

Szanse dostałem kiedy zdegradowano _Maxia_ z pozycji moderatora było to gdy mialem jakies ~2700 postów.

Przeszłem pełny okres 2 miesięcy a Moderatora dostałem jakies 14 dni pozniej z powodu problemow na forum

Moda dał M@niek

O czym by tu opowiadać pomoc pomoc i jeszcze raz pomoc!

Zaczęłem coś znaczyć w hierarhi wartości na Mpcforum podejmowałem wiele prób do dostania się do mentorowiska ale z niewiadomych mi do dziś przyczyn go nie otrzymałem (w tamtych czasach) mimo że często uważano mnie za najlepszego kandydata.

Odeszłem z pozycji moderatora..

Czar prysł nie chodziło o Mpcforum chodziło o mnie nie grałem już w Combat Arms więc nie chciałem trzymać w dziale i odeszłem.

Za exmoda nie działo sie za wiele pisanie postów lecz z czasem coś pękło tak zwą to okresem dojrzewania..

Odpierdoliła mi palma pewnego razu dostalem bana na 3 dni potem zrobilem nowe konto którego używałem przez jakiś czas i dostałem bana ze względu tego że 2 konto można użyć tylko do odwołania.I tak czas mijał na mpc nie wchodziłem na żadnym koncie tylko jako "gość".Powstało konto pod nickiem Amenokoyane na ktorym sie udzielałem poki nie było amnestii i nie dostalem ub tutaj.

Cóż tyle czasu minęło może kiedyś wróce na moderatora?:>

Czas pokaże.

Obecnie jestem forumowym celebrytą pomagającym w dziale CA i udzielający sie w tych zyciowych tematach w pogaduszkach.

Ostatni aspekt znajomości.

Czy zawarłem?

BA! Nie jedną!

Poznałem wielu wspaniałych i kreatywnych ludzi jednych z forum drugich z teamspeaka Mpcforum gdzie wygrałem pierwszego idola

Poznałem Lenarta którego tutaj chciałem przeprosić gdzieś sie tam popsztykaliśmy

Poznałem Maxia z którym od zawsze na zawsze za rączke chodzimy w dziale CA wspaniały kompan do rozmów na temat gry i nie tylko.

Poznałem wspaniałą załoge działu CA ( Zavetti,Omek,Enzil,Lenart,Maxiu,Flinn,PiecuPL) dzięki chłopaki każdy z was przekazał mi cząstke tej wiezy o Ca z której korzystam by pomagac innym.

Prowadziłem jeszcze pare turnieji konkursów w dziale CA gdzie poznałem niektóre osoby takie jak Czarq.

W fazie trollowania na forum troche sie bawiliśmy z Heniem (Pamietasz misiu?:**)

Z niektórymi osobami jestem w ciągłym kontakcie na gg/fb dzięki forum nie jesteśmy tylko kompanami z gry ale równierz przyjaciółmi.

Pozdrawiam wszystkich bohaterów tej historyjki zaczynając na ludziach piszących w dziale CA kończąc na osobach które poznałem w trakcie mojej tułaczki na forum.

"Gdybym mógł cofnąć czas jakąś metodą poszedłbym 2 raz tą samą drogą"

Dzięki.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

10 maja 2012 roku przeglądając internet w poszukiwaniu nie wiadomo czego (chyba cheata do Battlefielda:Play4Free), natrafiłem na pewien na tym forum. Niestety tylko zalogowani mogli widzieć link, więc założyłem kolejne ,,konto na jedno zalogowanie``, podobnie jak to robiłem na innych forach, gdy też trzeba było się logować, by zobaczyć treść, etc. Czas mijał, a konto, które miało być na jedno zalogowanie, było używane częściej - do poznawania nowych gier, nowych osób (chociaż żadnego dobrego frienda na forum nie poznałem :<), ich opini na dane tematy, zasięgnięcia pomocy od innych użytkowników, czy też udzielenie pomocy nowym.

Nick:

Około 8 lat temu (jak miałem 7 lat), rodzice zakupili internet w Neostradzie. Dostaliśmy taki fajny modemik o prędkości 1 MB/s ( :D ). Mama poleciła mi założyć poczte e-mail (na WP). Trzeba było wymyślić jakiś nick (zrobiła to oczywiście moja mama :P) Na podstawie mojego imienia i nazwiska (na imię mam Tymoteusz, nazwiska wam nie podam :P) Wyszło ``Tymot`` od imienia ``eo`` jako spójnik i ``r`` jako pierwsza litera z mojego nazwiska.

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...