Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Która artyleria

Mrs.killer

Która arta jest najlepsza  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która arta jest najlepsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie(to tylko moje zdanie) najlepszą artą jest Hummel, dlatego że tylko nim mam jakiekolwiek doświadczenie. Obecnie mam GwPanterkę i powiem ci może nieźle dać w kość, oczywiście musi być dobre zgranie celownika i szczęście przy losowaniu podczas bitwy(rodzaj mapy robi swoje). Piszę o GwPanterce gdyż Hummel jest takim małym juniorem tej owej arty.

Opublikowano

A ja polecę SU-8

Grałem nią,najwięcej ze wszystkich art.

Ma całkiem niezły reload,potrafi zadać spore dmg no i świetna celność.

Opublikowano

Ja bym postawił na hummela jest wyśrodkowany przeładowanie ok 19 s przy ok 400 dmg na strzał jest całkiem niezłe jak rzuci cię na VII/VIII tiery, ale lubi zaskakiwać i uderzyć nawet za 850-950 ;).Amerykański m 41 też nie jest zły jest podobny do hummela, ale ma splash o wiele lepszy splash a gdy przyjrzymy się celności tych art splash daje bardzo dużo ;)

Opublikowano

tak zmniejszą hp , pancerz i sped działom samobieżnym, ja osobiście polecam tamtą francuską artę amx13f3 bodajze na 5 tierze czy jakos tak, zrobiłem ją sobie i fajnie się gra, ma speda :P fajnie mi wygląda a sredni damage [na papierze] to 950 wiec tez nie jest tak źle, dalej tamtych art nie robię, nie podobają mi się :)

Opublikowano

A ja polecę SU-8

Grałem nią,najwięcej ze wszystkich art.

Ma całkiem niezły reload,potrafi zadać spore dmg no i świetna celność.

Z tego co wiem to ty masz 600 bitew i nie masz tej arty.

Opublikowano

Z tego co wiem to ty masz 600 bitew i nie masz tej arty.

Przestań mnie dzieciaku hejtować bo spamujesz w tematach a za przeproszeniem gó*** wiesz.

Nick: Partisant wpisz sobie na stronce wota.

Opublikowano

Postawiłem na AMX 13 F3 AM dlaczego on ? Proste.

- DMG

- Szybkie działo

- Celność

- Penetracja

- Niesamowita prędkość 60km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...