Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL] BronzeCraft s1 - Modyfikacje [ee2, ic2, bc2, rp2, addony]

szawel132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oceniłem serwer na podstawie popszednich edycji. Ale teraz po usunięciu mapki "z dupy" - bo komu może się mapka usunąć do tego nie mając kopii zapasowej? Ja na swoim pierwszym hostingu mc w życiu od razu wiedziałem, że muszą być koniecznie takie kopie robione automatycznie kilka razy dziennie, a tu co?

Dwoma słowami nie polecam, strata czasu na takie gówno.

Opublikowano

Oceniłem serwer na podstawie popszednich edycji. Ale teraz po usunięciu mapki "z dupy" - bo komu może się mapka usunąć do tego nie mając kopii zapasowej? Ja na swoim pierwszym hostingu mc w życiu od razu wiedziałem, że muszą być koniecznie takie kopie robione automatycznie kilka razy dziennie, a tu co?

Dwoma słowami nie polecam, strata czasu na takie gówno.

kopie zapasowe były ale mines*** <----- wiadomo o kogo chodiz zablokował na wszystkie backupy... :)

Opublikowano

bomba... Wy serio chcecie żeby tym waszym serwerem się zainteresowały odpowiednie osoby. A uwierz mi te osoby na śniadanie łykały takie serwery jak wasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...