Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W czym brac pvp na dana klase ? :D

JabLoN000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka powiedzieli byscie w jakim eq brac pvp ? Na ninje sure szamana i woja MOJA POSTAC TO MENTAL 50-55 LVl

Eq mam takie :

Bron : Rib+9 sr 27 5 trucie kd przeszywy +3 i spalony ////// A drugi rib jest +6 um 8 kd +3 woj sura

Zbroja : Lwia +0 1,5k pz 10 sztylety 10 Wachlarze 15 szybkosc zaklecia +10 kd uchylki i pz +3 ////// Druga zbroja to Zelazna +9 2k pz 10 strzaly 6 wachlarze

Helm : Ten na 41 lvl +7 czysty //// 2 Helm ten sam tyle ze + 0 10 odp na magie

Buty : 1 Buty 1k pz //// 2 buty 10 na miecze ///// 3 buty 10 sztylety //// 4 buty 10 na 2 reke //// 5 Buty na 51 lvl + 5 10 strzaly

Tarcza : zwykla 1 lvl +9 //// 2 tarcza +4 na 1 lvl z nno :)

Branza : na 33 lvl 1k pz /////////// Lub ta sama na 33lvl tylko ze z 5 luda

Kolce : Ebo+9 2 nieumarli 4 miecze //// 2 kolce 10 nieumarli na 1 lvl///////// 3 kolce na 46 lvl +5 10 na strzaly

Naszyjnik : na 42lvl 1,5k pz ///// 2 naszyjnik 15 na 2 reke //// 3 naszyjnik 10 na miecze ////// 4 naszyjnik 10 na sztylety

To wszystko Za pomoc daje lajki AAA i nie piszcie zebym dodal wszedzie 5b bo mnie na to nie stac !

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

No napewno musisz miec na ludzi, magie jak chcesz na sure to musisz miec na miecze, jak na ninje to na sztylety i strzaly, na woja dwureka i miecze, na szamana wachlarze i dzwony, no i przede wszystkim musisz miec cos na sile i HP

Opublikowano

Nie wiem jak bic czy w samym hp czy w samych abs :P

Opublikowano

W samym abs bo bedzie ci walil mniej i dluzej a jak bedziesz mial troche hp, a bedzie ci walil sporo to padniesz, najlepiej miec troche tego, troche tego lub w ogole eq wojenne

Opublikowano

A mozecie mi napisac Jakie bony powinienem miec w branzie butach helmie naszyjniku i kolcach na 55 lvl ? Takie dobre do pvp :D

Opublikowano

No napewno musisz miec na ludzi, magie jak chcesz na sure to musisz miec na miecze, jak na ninje to na sztylety i strzaly, na woja dwureka i miecze, na szamana wachlarze i dzwony, no i przede wszystkim musisz miec cos na sile i HP

To jest Global tutaj nie będziesz latał z 4x15 + HP itd.

Jeżeli miałbym wybierać spośród ekwipunku jaki posiadasz na chwilę dzisiejszą to :

-Rib z UM.

-Zbroja obojętnie zalezy od PVP ale jezeli to z Wojem i tym co abs nie masz to HP się przyda ale lepiej lwią bo masz szybkość zaklecia jeszcze do tego więc szybsze ład skilii.

-Hełmik ten na magie

-Butki zależy od tego z kim pvp

-Tarcza z NNO

-Ebonitki obojętnie z kim potrzebna Ci będzie Siła+ HP

-Naszyjnik na 42lv. Siła + HP. ;) chociaż możesz próbować też z danymi klasami.

Jeżeli chcesz wiedzieć jak wybonować eq pod pvp znajdziesz to w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/802504-tutpojedynki-naszych-postaci-czyli-taktykaekwipunek-oraz-wskazowki/#entry5892983

Opublikowano

Dodam tez ze mam do wydania 200kk wiec cos moge dokupic do tego eq tylko nie wiem co :P

Opublikowano

Siemka powiedzieli byscie w jakim eq brac pvp ? Na ninje sure szamana i woja MOJA POSTAC TO MENTAL 50-55 LVl

Eq mam takie :

Bron : Rib+9 sr 27 5 trucie kd przeszywy +3 i spalony(Odpada zmień na riba z um+ i kd do pvp ) ////// A drugi rib jest +6 um 8 kd +3 woj sura-Ulepsz do +9

Zbroja : Lwia +0 1,5k pz 10 sztylety 10 Wachlarze 15 szybkosc zaklecia +10 kd uchylki i pz +3 ////// Druga zbroja to Zelazna +9 2k pz 10 strzaly 6 wachlarze

Helm : Ten na 41 lvl +7 czysty //// 2 Helm ten sam tyle ze + 0 10 odp na magie (Tutaj albo wybonuj ten hełm+7 albo dodaj do tego +0 bon na luda)

Buty : 1 Buty 1k pz //// 2 buty 10 na miecze ///// 3 buty 10 sztylety //// 4 buty 10 na 2 reke //// 5 Buty na 51 lvl + 5 10 strzaly

Tarcza : zwykla 1 lvl +9 //// 2 tarcza +4 na 1 lvl z nno :)

Branza : na 33 lvl 1k pz /////////// Lub ta sama na 33lvl tylko ze z 5 luda Zmień na branze z samym 2k hp bo te 5% na luda nic praktycznie nie da

Kolce : Ebo+9 2 nieumarli 4 miecze Zmień na 10 luda i reszte abs'y reszte selnij //// 2 kolce 10 nieumarli na 1 lvl///////// 3 kolce na 46 lvl +5 10 na strzaly

Naszyjnik : na 42lvl 1,5k pz ///// 2 naszyjnik 15 na 2 reke //// 3 naszyjnik 10 na miecze ////// 4 naszyjnik 10 na sztylety

To wszystko Za pomoc daje lajki AAA i nie piszcie zebym dodal wszedzie 5b bo mnie na to nie stac !

Tam gdzie nie napisał zostaw

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wbij kd krytyka (rib/mental)

Dodaj luda i % na krytyka

Spróbuj wbić jakiekolwiek absy. (Miecze/2ręke/Magie/Strzały)

Opublikowano

Weź na pewno z mieczem całe eq . Jak masz lud to koksisz xD i kd nie musisz mieć na +4 i )będziesz pro :) Bo jak masz miecze to od razu na sure i woja :) A szamki to nooby i wystarczy na magie w kasku i stalka :) A na sztylk i strzały to jak chcesz :) i hp trochę tez by się sprzydało. Jak grałem z takim eq jak piszę kozaczyłem ;D A krytyk to raczej nie bo będziesz miał tam kryta 3% bon ci wejdzie i co z tego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...